Διαφήμιση

[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • ΠΡΟΣΟΧΗ με τις μεγάλες παραθέσεις ....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • @MIUI_ART Ωραία, καλά υπέθεσα λοιπόν πως δεν έχει γίνει καν η εγκατάσταση...
      Και να σου πω την αλήθεια, αναρωτιόμουν πως μάλλον το TWRP Recovery που έχω, δεν ήταν στην σωστή έκδοση - φαίνεται και από τις εικόνες που έχετε εσείς... Μάλιστα, ωραία δε το ήξερα το μάθαμε και αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όχι βεβαίως, με συγχωρείτε, αλλά τώρα που έμαθα για την απίστευτη μαγκιά, λειτουργικότητα και ελευθερία που προσφέρει ο arΩma installer, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον χρησιμοποιήσω.

Οπότε κατέβασα ( κατ' ουσία την νέα έκδοση του TWRP Recovery που είναι customize από εσάς, σωστά ; ) το αρχειάκι με το TWRP Recovery που μου ανέβασες ( σε ευχαριστώ ) και έκανα επανεκκίνηση.

Μπήκα στο TWRP Recovery ( version 3.0.0-0 ) και πάτησα να κάνω εγκατάσταση. Επέλεξα το «twrp-Mi3WC-Mi4-aroma.zip» και το έκανα εγκατάσταση.

Έπειτα μπαίνω με χαρά στον νέο TWRP Recovery ( version 3.1.0-1 ) και πλέον επέλεξα να εγκαταστήσω το «xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_arΩma_Stable_V9.2.2.0_gb.zip»!

Όλος χαρά με βάζει στον καταπληκτικό arΩma installer και εφόσον επέλεξα τι θέλω και τι όχι ( τι ήθελα ο χαζός και επέλεξα να εγκαταστήσει και το YouTube....) στο τέλος, ενώ όλα κυλούσαν άψογα!
      Κολλάει στη εγκατάσταση του YouTube...... ήταν και σήμερα το βράδυ ( κουρασμένος που ήμουν όλη την ημέρα και γεμάτος αγωνία να τελειώσω με αυτό )... το άφησα κανένα 10 λεπτό ( δεν ξέω αν θα έπρεπε να το αφήσω και άλλο, αλλά δεν είχα την υπομονή εκείνη την ώρα ) και είπα «δεν γίνεται, πόση ώρα θέλει ώστε να κάνει εγκατάσταση το παλιό YouTube..», οπότε το έκλεισα.... ( σταματώντας εκεί απότομα την εγκατάσταση...). Το ξέρω πως δεν ήταν και η καλύτερη κίνηση, αλλά τι να έκανα ρε παιδιά;

Τώρα κλασικά είμαι σε μια φάση που τα πράγματα τα έκανα όλο και πιο σαλάτα.. Οπότε, θα πάω ξανά μέσω του MiFlash, και θα εγκαταστήσω την τελευταία FastBoot ROM (που έκανα και πριν) «cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz». Και μόλις γίνει αυτό, έπειτα θα πάω και θα εγκαταστήσω μέσω του νέου μου TWRP Recovery της κοινότητας :thumbsup: την arΩma έκδοση!
      Μόνο που αυτή την φορά δεν θα επιλέξω να εγκαταστήσω το παλιό YouTube! Καλή ευκολία, αλλά δε ξέρω τι έγινε εκεί. Δεν πειράζει, σιγά το πράγμα, μέσω του Play Store σε ένα λεπτό το εγκαθιστώ και εγώ, ας προχωρήσει η εγκατάσταση και δε θέλω τίποτε άλλο εγώ...

Σωστά δε θα ενεργήσω για να αποκαταστήσω την συσκευή μου;
      ( Μη το ψάχνετε τα έχω κάνει όλα σαλάτα με τα διάφορα wipes που έκανα έπειτα από την ακυρωμένη εγκατάσταση και έχουν διαγραφεί τα πάντα )

@gkalen Όπως βλέπεις φίλε, αυτή που λες θα βάλω φίλε, και γιατί μου την προτείνεις τόσο θερμά, και γιατί η τρέχουσα εδώ τελευταία stable V9.5 υπάρχει μόνο με CN/xiaomi.eu source, από Global Source... τα παιδιά μας έχουν ξεχάσει...... :rolleyes: :whistling: :pinch: ( σας πειράζω )
    • Κακώς έκανες πάλι εγκατάσταση την FastBoot.
      H ARΩΜΑ δεν είναι 100% συμβατή με την συσκευή σου, και καμιά φορά δείχνει να κολλάει σε κάποιο σημείο αλλά η εγκατάσταση γίνεται κανονικά.

Αν είχες κάνει Reboot και άφηνες την συσκευή να μπει στην Miui θα έβλεπες πως είχαν εγκατασταθεί όλα όσα επέλεξες, ακόμη και το Yutube που νόμιζες πως κόλλησε.

Την επόμενη φορά θα το γνωρίζεις... :D

• Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Κακώς έκανες πάλι εγκατάσταση την FastBoot.
      H ARΩΜΑ δεν είναι 100% συμβατή με την συσκευή σου, και καμιά φορά δείχνει να κολλάει σε κάποιο σημείο αλλά η εγκατάσταση γίνεται κανονικά.

Αν είχες κάνει Reboot και άφηνες την συσκευή να μπει στην Miui θα έβλεπες πως είχαν εγκατασταθεί όλα όσα επέλεξες, ακόμη και το Yutube που νόμιζες πως κόλλησε.

Την επόμενη φορά θα το γνωρίζεις... :D

Περίμενε, περίμενε, περίμενε! Δεν έχω κάνει ακόμη εγκατάσταση την FastBoot ROM. Έχω τη συσκευή στη φόρτιση ( όσο έγραφα και το παραπάνω post ) και τώρα θα πήγαινα να κάνω αυτά που σας είπα ώστε να την αποκαταστήσω. ( Για αυτό και σας ρώταγα αν θα κάνω σωστά ).
      Μα πως βρε φίλε, αφού κόλλησε εκεί στο YouTube.. και είχε αρκετή ώρα..! Έπρεπε να το αφήσω και άλλο ;

Να μην κάνω λοιπόν εγκατάσταση την FastBoot ; Και πως θα αποκαταστήσω τώρα τη συσκευή μου ; Διότι τα έχω κάνω όλο wipes και διέγραψα ακόμη και το «xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_arΩma_Stable_V9.2.2.0_gb.zip» και τα πάντα.

Δοκίμασα να το ξανά βάλω, συνδέω το κινητό ενώ είμαι στο TWRP Recovery, και το μόνο που μου έδειχνε ήταν ένας κατάλογος ονόματι TWRP ( αν δε κάνω λάθος - αν θέλεις το ξανά ανοίγω τώρα να σου πω ακριβώς ). Και τέλος πάντων, μεταφέρω από τον υπολογιστή μου, το «xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_arΩma_Stable_V9.2.2.0_gb.zip» ( έξω από τον κατάλογο TWRP ).

Πήγα και έπειτα να το κάνω εγκατάσταση, αλλά μετά από ένα σημείο, κολλάει και με πετάει έξω κάνοντας επανεκκίνηση ( πλέον ούτε ο arΩma installer ξεκινάει... )

Για αυτό και υπέθεσα να πάω μέσω του MiFlash. Τι λέτε λοιπόν εσείς να κάνω ;
    • Ο/H Tassos έγραψε:

Για αυτό και υπέθεσα να πάω μέσω του MiFlash. Τι λέτε λοιπόν εσείς να κάνω ;
      Στην ARΩMA θα επέλεξες να σου κάνει εγκατάσταση και το TWRP Recovery και δεν έπρεπε να το επιλέξεις γιατί σου βάζει Recovery που δεν είναι σωστό για Mi-3 και AROMA.

Κάνε πάλι Flash το Recovery που είναι ειδικό για την ARΩMA και κάνε πάλι flash την ROM, αλλά μην επιλέγεις αυτή τη φορά να κάνει Flash Recovery. ;)

• Μόλις βγει Source θα πάρει φωτιά ο φούρνος... :D

Οι Chef είναι σε θέση μάχης,,, :lol:

• Διαφήμιση
    • @MIUI_ART Α! όντως φίλε πρέπει να το είχα κάνει flash.. :/

Οκ, σύνδεσα το κινητό, έβαλα ξανά μέσα και την «cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz» και την έκανα εγκατάσταση.

Εδώ να πω πως θέλει επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση του TWRP Recovery, διότι εγώ είπα να μην κάνω επανεκκίνηση απλώς πήγα πίσω κάνοντας απλώς "Cache & Dalvik Wipe" και έπεται όμως στην εγκατάσταση τη ROM κόλλησε και με έκανε επανεκκίνηση. Οπότε, πήγα ξανά έκανα Flash το TWRP Recovery, έκανα επανεκκίνηση ( έπειτα έκανα ίσος wipe casch & dalvik - αλλά ίσος και να μην έκανα ) και προχώρησα πατώντας να εγκαταστήσω και την ROM.

Έτσι η εγκατάσταση της ROM κύλησε ομαλά και εμφανίστηκε και ο arΩma installer ( πριν ούτε καν εμφανιζόταν - έκανε επανεκκίνηση όπως σας είπα ) και όλα πάλι φάνηκα να πήγαιναν καλά.
      Έκανα τις παρακάτω επιλογές :

• Root Manager : Magisk ( νομίζω πως είναι καλύτερος από τον κλασικό - η άποψη σας ; )
      • Boot Animation : Miui Hellas
      • Mods Ήχου : Dolby Atmos
      • Πληκτρολόγιο : Android IME
      • Launcher : Nova Launcher ( νομίζω πως είναι γρηγορότερος - η άποψη σας ; )
      • Κάμερα : Google
      • Flash Recovery : ΟΧΙ ( εδώ πριν είχα πατήσει "ΝΑΙ" όπως είπες φίλε @MIUI_ART :/ :whistling: )
      • DPI : Stock Miui 480p DPI
      • GPS Fix Region : Ευρώπη

Αλλά και πάλι ρε παιδιά έχει φάει κόλλημα.. :(
      Έχει κολλήσει το "Μagisk v15.3 Installer" στο 94% εδώ και 15 τουλάχιστον λεπτά ( ενώ όλα τα άλλα τα πέρασε σφαίρα ).

Τι να κάνω τώρα; Να το κλείσω και να κάνω τα ίδια αλλά να μην εγκαταστήσω των Magisk ; ( τι τα θέλω τα περίεργα και πέρα των κλασικών :P )

Υ.Σ. : Εννοείται πως αυτή την φορά δεν εγκατέστησα το YouTube.... :P :D
      Images
      • IMG_3856.JPG

530,27 kB, 2.111×3.667, viewed 104 times
      • IMG_3861.JPG

332,9 kB, 1.557×2.728, viewed 98 times
    • @Tassos
      Πάτα το Power μέχρι να κάνει Reboot και είσαι οκ... :D

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μόλις βγει Source θα πάρει φωτιά ο φούρνος... :D
      ..

Οι Chef είναι σε θέση μάχης,,, :lol:
      Thanks @MIUI_ART
      Απλα ειδα οτι εχoυν ηδη βγει και China και EU 9.5.1.0
      Εκτος και αν θα ψηνετε πλεον μονο απο global για capricorn?
    • Διαφήμιση