Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 691.

• Παράθεση από vaspyr21: “Παράθεση από vaspyr21: “Παράθεση από fog: “Τα βήματα έχουν σχέση με τη rom που έχεις και τη rom που θες να βάλεις. Αν είναι η επόμενη έκδοση αυτής που έχεις, αρκεί συνήθως ένα wipe στις cache. Αν είναι διαφορετική, γράψε ποια είναι για συγκεκριμένες οδηγίες. ” Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση,κατάλαβα.Ακόμα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το led δεν ανάβει όταν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση στο instagram το έχει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό;;Ένα άλλο πρόβλημα που εχω είν…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Octaviastikos: “miui_MI6Alpha_8.1.4_0492a3668e_8.0.zip Alpha Rom..... ” Έχεις βρει κάποιο bug στην καθημερινή σου χρήση έως τώρα?

• Παράθεση από geoanto555: “Θέλετε και oreo μπρε? ” Λεω μήπως και γίνει το θαύμα , άγιες μέρες πέρασαν , καταλαβαίνεις...

• Παράθεση από aetorraxi84: “Ρε παιδιά με την τελευταία xtrv σε redmi note 4 mediatek το hdr στη google camera κολλάει....τραβάς φωτογραφία αλλά δεν εμφανίζεται μετά.... καμία λύση ” Απενεργοποιείς το hdr+ και το επανενεργοποίεις και θα παίξει. Δυστυχώς θέλει αυτήν την κίνηση κάθε φορά που θες. Όμως από την δική μου εμπειρία και χωρίς το hdr οι φωτό είναι εξαιρετικές. Αν θες όμως το κάτι παραπάνω θα κάνεις την διαδικασία αυτή ------------------------------+++++ Μόλις είδα μιλάς για mediatek , δεν …

• Εχουμε κανα νέο για την μετάβαση σε oreo?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από makisfz: “Μπορεί να έχει πέσει σε βαθιά αποφορτιση άστο στο φορτιστή τοίχου 5-6 ώρες και μετά δοκίμασε να το ανοίξεις Redmi Note 3 pro ” Θα το δοκιμάσω και αυτό. Αν είναι καποιος με τεχνικές γνωσεις Αγρίνιο ή κοντά ας μου απαντήσει να το δούμε μαζι.

• Παίδες την βοηθειά σας. Μπαταριά απο το τηλεφωνου φίλου εκανε "αλμάτα" αποφόρτισης απο το 100% στο 60% και κάπου στο 50% το τηλ έκλεινε. Αγόρασα μια μπαταρια για το libra απο ελληνικό site , εβγαλα την παλιά έκανα την τοποθέτηση την νέα , ο κονέκτορας μοιάζει να κούμπωσε μια χαρά όμως αντιμετωπίζω το εξης θέμα. Η μπαταρία δεν φορτίζει. Την έχω εδω και μισή ώρα σε φορτιστή τοίχου (που φορτίζω το αλλο τηλ μου οποτε παιζει κανονικά) και εχιε ανάψει το κόκκινο led και η το εικονιδιο της μπαταρίας εί…

• Παράθεση από pechr: “ Το αγόρασα Νοέμβριο του 2015 και πραγματικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τα χρήματα που ξοδεψα και τι πήρα. Είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ. Χάρηκα που ξαναεγραψα έστω και το τόσο απλό μήνυμα. ” Καλημέρες, που εξαφανίστηκες εσύ? Ελπίζω να είσαι καλά.

• Παράθεση από flytouch1111: “Δεν υπάρχει τομέας εμπορικός που προσπαθεί να πρωτοπορεί ή να λανσάρει κάτι καινούργιο, που δεν προσπαθεί να διαφυλάξει τα μυστικά του και όλοι να προσπαθούν να κοιτάνε το τι κάνει ο άλλος για να αντιγραψουν ή να κλέψουν τις πατέντες. Άρα λίγο δύσκολο να κατηγορησεις τις εταιρείες ότι κλωνοποιουνται ή γίνονται το ίδιο γιατί όποιος δεν μένει στις εξελίξεις, χάνεται. Σε λίγα χρόνια όσο θα εξελιχθεί η τεχνητή νοημοσύνη και η κβαντικοί υπολογιστές νομίζω θα υπάρξει τέτοια…

• Παράθεση από pavlidisc: “@intheend Σε 3 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει smartphone χωρίς Face ID. ” Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποδέχομαι ή ακόμη χειρότερα, να μου αρέσει κιόλας Το γεγονός οτι πάει η xiaomi ,και το android γενικότερα, να appleποιηθεί μόνο καλό δεν είναι... Σταματάει όπως και εσύ παραδέχεσαι παραπάνω το "θεωρητικά" το καλό κομμάτι του , οι πολλές επιλογές, και η διαφοροποίηση. Στην τελική αν ήθελα "μοναδικές" επιλογές, θα αγόραζα apple εξαρχής Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, …

• Αγαπημένη μου xiaomi , καλό και άγιο το look alike με την apple αλλά μην αντιγράφεις και τις π@π@ριές που κάνει η εταιρία σε παρακαλώ... Είναι σε εμπορική διάθεση η τεχνολογία για δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από το γυαλί το οποίο αποτελεί την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή!

• Παράθεση από Octaviastikos: “miui_MI6_7.12.25_dc8cfab8cd_8.0.zip Αυτή δεν είναι alpha.... ” αυτη είναι global beta? Έχει playstore?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

intheend - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οπότε ας περιμένουμε να δουμε τι παίζει με τις Arwma/. =============== Δεκ 23rd 2017, 11:46am =============== Παράθεση από teodim1: “εμένα με canco το ίδιο έβγαλε με την 3.2.1. ” Εσυ δοκιμασες xtrv? ” το πρόβλημα και με το νέο twrp που μου έδωσες συνεχίζεται. Και με άρωμα και με xtrv (τουλάχιστον σε εμένα) . Μόλις όμως γύρισα στο 3.1 όλα έπαιξαν κανονικά.