Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 691.
-
@maddoctor γιατρέ μου προσπαθώ να εγκαταστήσω και ενω τρέχει την διαδικασία της εγκατάσταση στο τέλος μου βγάζει την παρακάτω οθόνη.
-
@maddoctor εxώ την 2.2.1 περασμένη στο κινητό. Μπορω να περασώ την δική 2.2.0 σου ή το "θεωρεί" downgrade και θα δημιουργήσει θέμα?
-
Παράθεση από stoilos: “Καλησπέρα παιδιά. Για mi4i θα έχουμε stable; Στάλθηκε από το Mi 4i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Stable για το mi4ixaxaxaxaxa . Αυτό είναι στο τσακ απο το να γίνει το το αστείο του fοrum....
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από PERSEUS: “Έχω κάνει αίτηση απο Δευτέρα αλλά ακόμα δεν έχει έρθει έγκριση.Κάποιος που να έκανε αίτηση πρόσφατα,σε πόσες μέρες του ήρθε? ” σε 3 ημέρες πήρα απάντηση. Την αίτηση την έκανα πριν μια εβδομάδα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠερίεργο,δεν έχω κάνει ξανά κάτι παρόμοιο..... Προχωράω στην online αιτήση?
-
ΜήνυμαΕχουμε την εξηςε εικόνα, προχωράω όπως στον οδηγο στο "Go" ?
-
Μήνυμα@lallasgr έχει κάποιο ρίσκο αν επιχειρήσω απευθείας με αυτήν που έχω ή το χειρότερο είναι οτι απλά δεν θα το δεχθεί? Μπορει να μην εχεί νοήμα η ερώτηση μου αλλα επειδή είναι η 1η φορά καλυτερα να ρωτάς πριν, παρά αφού...
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας . Εχουμε το παρακατω και θέλω να ξεκλειδώσω BL. Διάβασα στο [MIUI DEVICE TEAM] How to Unlock Bootloader of Mi5 - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum οτι μπορείς να ξεκλειδώσεις και και με china stable πλέον. Μπορει να το επιβεβαιώσει και κάποιος απο εδω μέσα που το έχει κάνει? Επίσης εφοσον θελώ να παω σε china επειδή είναι απο stable σε stable μπορω μέσα απο τον updater -> choose package κλπ κλπ ή θέλει άλλη διαδικασία?
-
Υποθετικη ερώτηση
ΜήνυμαΚάποιος @osalonikios βαριέται αφόρητα..
-
Παράθεση από ovelikios: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ovelikios: “δεν έχω εντοπίσει κάτι που να μου τη σπάει ή που να μου φαίνεται ακατανόητα δυσλειτουργικό ή πολύπλοκο. Η καθημερινή χρήση είναι απροβλημάτιστη. ” Αυτό είναι που θα ενδιαφέρει τους πιο πολλούς χρήστες...η καθημερινή χρήση και όχι το συνεχές flash ” . Το άλλο που μου την έσπαγε στο MIUΙ ήταν ότι φαινομενικά άσχετα πράγματα επηρέαζαν το ένα το άλλο. Για παράδειγμα, κάθε φορά που έκανε αυτόματο backup στην SD (το είχα ορίσει…
-
Σε mi4i που φοράει την GTV/STABLE/7.2.1 μπορώ να βάλω την MIUI ROM for Xiaomi Mi 4i - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum (global stable) απευθείας στην root του κινητου και απο τον updater του κινητου να την περάσω??? Και αν ναι, κάνω κάτι wipe (cache , dalvik κλπ) ή δεν χρειάζεται?
-
@NasDriver η παραπάνω διαδικασία δεν γίνεται (μάλλον) γιατι το δικό μου είναι MI4 4LTE-CU (china unicom) ενω του φίλου @ckarape Mi4 LTE-CT και δεν περνάει η rom που προτεινει αρχικά (fail και σε updater και σε mi recovery). Ψάχνοντας βρήκα αυτό mi4 lte Cu με τον οποίο έχουμε ακριβώς την ίδια rom και του προτείνουν αυτό china rom mi4 lte cu και μετά επειδή ειναι china και δεν έχει gapps αυτό installing GApps on MIUI 7/8 Marshmallow Manual - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum . Συμφωνείς με …
-
Παράθεση από ckarape: “ ” Κάτι απ όλα που εκανα πηγε στράβα. Στην προσπαθεια να κανω merge τα partiton για να συνεχισω κατέβασα και προσπαθησα ανεπιτυχώς να περασω την dev "cancro_global_images_V7.0.5.0.KXDMICI_20151016.0000.3_4.4_global_d918563f7e" για να κανει ενοποίηση και να συνεχίσω . Αποτέλεσμα , το κινητό είναι μονιμα σε fastboot mode και δεν bootαρει και στο miflash μου δίνει την παρακατω εικόνα... τι κανουμε τώρα? Edit: το πρόβλημα λύθηκε με τον οδηγό του @lallasgr . Όλα καλά πλέον, προ…
-
Καινούργιο Mi-4 ερωτήσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Απο που το πήρες το κινητό? Φοράει μια πολύ παλιά Kit-Kat έκδοση Android, μια unofficial έκδοση Miui και είναι και ...CU (China Unicom)??? Δεν ξέρω αν έχω ασχοληθεί με τέτοια έκδοση στο παρελθον... Κάτσε να το "μελετήσω" λίγο και να σου πω, εκτός εαν ξέρει κάποιος άλλος... Ρίξε και εσυ μια ματια ΕΔΩ (question15) Υ.Γ. @MIUI_ART, @dnomikos, @Bodai, και λοιποί... για το CU έχουμε ιδιαιτερότητες? ” Απο geekbuying, απο που το ξέθαψαν άραγε???
-
Μήνυμα@caeser
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Καλορίζικο το κινητό σου! Αν δεν έχει Mashmellow το κινητό σου (που μάλλον είναι το πιθανότερο), θα ακολουθήσεις τον 2ο οδηγό, με τη σειρά που τους έχεις βάλει. Εφ'όσν δεν έχεις στήσει το τηλέφωνο ακόμα, δεν χρειάζεσαι κάποιο back up. Όλα τα απαραίτηα Gapps είναι ενσωματωμένα μέσα στη ρομ που θα βάλεις. Το Titanium δεν θα το χρειαστείς με τη Miui, και επίσης δεν ενθαρρύνουμε τους χρήστες να το χρησιμοποιούν, αφού δημιουργεί προβήματα (ειδκά στο restore) και θέλει advanced γ…