Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 691.
-
Καλημέρα, παρέλαβα χθες απο geekbyuing ενα mi4 - LTE , έχει πανω την δική τους ρομ 7.0.0.9 stable ( σε kit kat )η οποία είναι βαρια προβληματικη (π.χ στις κλήσεις μαυρίζει η οθόνη και μονο με switch off επανέρχεται, δνε με αφήνει να αλλαξω timezone και το κυριότερο ενω κάνει κλήσεις με την sim, δεν "βλέπει" τον αριθμό όταν παω να δημιουργήσω mi account με αποτέλεσμα να μην μπορω να συνεχίσω) . Bootloader είναι κλειδωμένο, το κοιταξα. Ερωτηση είναι η εξης , τι κάνω για πετάξω την υπάρχουσα rom κα…
-
Παράθεση από georgekon: “σας παρακαλώ ενημερώστε με αν θα βγει και για το mi4i η νεα stable Ευχαριστώ ” Φίλε μου εχουμε το ίδιο θέμα, όπως καταλαβες είμαστε "μεοψηφία" οπότε κάνε υπομονή (άγνωστο όπως είδες πόσες εβδομάδες) ή άλλαξε συσκευή! Υ.γ σε περίπτωση αλλάξης συσκευής το κόβω να έρχεται πιο γρήγορα απο κίνα το τηλ απο το εδώ update μας
-
και κάτι ενδιαφέρον, τώρα ΚΑΙ ημερομηνία στην οθόνη του miband και το "lift wrist to view info" δουλεύει εξαιρετικά . [Device Team]How to Set Display of Calendar in Your Mi Band 2(Mi Fit App-2.2.0) - Mi Band 1/2/Pulse - Xiaomi MIUI Official Forum . @maddoctor ωρά να κάνεις τα μαγικά σου!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από intheend: “@MIUI_ART εκέινο το κρίμα που λέγεται mi4i πρόκειται να λάβει τις ευλογίες σας για miui8 ή θα το κάνουμε skip? ” Θα έρθει η ώρα του όταν λάβουμε Source από την Global Stable... Μείνετε συντονισμένοι εδώ ” Σε αναμονή λοιπόν. thnx!
-
@MIUI_ART εκέινο το κρίμα που λέγεται mi4i πρόκειται να λάβει τις ευλογίες σας για miui8 ή θα το κάνουμε skip?
-
Απουσία encryption στο Miui
Μήνυμα@chrdes here u go
-
Απουσία encryption στο Miui
ΜήνυμαΗ επιλογή αυτή που δείχνεις παραπανω @caeser έχει δεν υπάρχει στο δικό μου μενού . Φοράω την 7.2 stable. Εχει αφαιρεθεί γενικώς η δυνατότητα του encryption?
-
Mi-PCSuite
ΜήνυμαΚατέβασα την τελευταία εκδοση του suite, εγκατάσταση κανονικά (win 7) , συνέδεσα το τηλ , το αναγνωρίζει αλλα οτνα παω να δω φωτο , επαφες, file manager κλπ κλπ, εμφανιζεί το μύνημα "the miui version is too old" και δεν μου δείχνει κανένα αρχείο της συσκευής. Έχει τύχει και σε άλλον? Έχω την 7.2 stable στο κινητό.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από intheend: “Παίδες έκανα μια παραγγελία από το κατάστημα αυτό πριν λίγες μέρες που είχε μέσα 2 τεμάχια. Ήρθε εντυπωσιακά γρήγορα , σε 10 μέρες..! Το θέμα είναι ότι στην σφραγισμένη συσκευασία που ήρθε μόνο το ένα από τα 2 τεμάχια που παράγγειλα... Δυστυχώς δεν έχω κάνει την συναλλαγή με paypal άλλα με κάρτα. Έστειλα mail στο support_aftersale @ geekbuying.com άλλα σήμερα 2η μέρα δεν έχω πάρει απάντηση και το chat δεν λειτουργεί. Ξέρει κάνεις κάποιο άλλο τρόπο…
-
Όχι, ήταν μικρή, ένα τηλ και το miband 2 , και η ειρωνεία είναι ότι το τηλ ήταν εξυπηρέτηση φίλου. Το τηλ του φίλου ήρθε κανονικά και γω έμεινα με το κουτί στο χέρι...
-
Παίδες έκανα μια παραγγελία από το κατάστημα αυτό πριν λίγες μέρες που είχε μέσα 2 τεμάχια. Ήρθε εντυπωσιακά γρήγορα , σε 10 μέρες..! Το θέμα είναι ότι στην σφραγισμένη συσκευασία που ήρθε μόνο το ένα από τα 2 τεμάχια που παράγγειλα... Δυστυχώς δεν έχω κάνει την συναλλαγή με paypal άλλα με κάρτα. Έστειλα mail στο support_aftersale @ geekbuying.com άλλα σήμερα 2η μέρα δεν έχω πάρει απάντηση και το chat δεν λειτουργεί. Ξέρει κάνεις κάποιο άλλο τρόπο να πάρω μια απάντηση από τα παιδιά στην άπω ανατ…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “άντε ακόμα να το πάρετε ; αν το έχει κανένας , στον ήλιο τι λέει ; φαίνεται τίποτα ; ” Πραγματικά, δεν το έλαβε κάνεις ακόμη να έχουμε μια εικόνα? Εντύπωση μου κάνει... Μάλλον προέχουν οι βουτιές!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Πάντως βλέπω η τιμή του Mi Band 2 έχει ήδη αρχίσει να ψιλοπέφτει. Βάλανε βλέπω στο Geekbuying, Mi Band 2 + ανταλλακτικό λουράκι + 2 φιλμ προστασίας (!!!!!) στα 47.99$ ! ” Καλημέρα mad, το link οδήγει στο..πουθενά
-
fetch me Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone please.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά η νεα Miui 8 alpha που βγήκε, είναι stable ή developer?? Μιλάω για ΜΙ4 ” Καλημέρα σου, ο αναλυτικός οδηγός του @lallasgr Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ θα σου λύσει αυτή την απορία όπως και άλλες που ενδεχομένως έχεις. Διάβασε τον αξίζει...
-
Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Υπομονή παιδιά, κάποια στιγμή θα ανέβει η διορθωμένη έκδοση. Αν η συσκευή σας είναι λειτουργική δεν υπάρχει λόγος βιασύνης Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και υπομονή και θέληση υπάρχει! Επειδή όμως το team εδώ μας έχει καλομάθει προσφέρει κορυφή, οτιδήποτε λιγότερο μοιάζει "δυσλειτουργικό". Διαβάζοντας το thread εύκολα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καν ευθύνη του team . Σύντομα θα είναι όλα μια χαρά
-
Παράθεση από nik76: “Μετά από τρείς μέρες στην 7.3, factory reset και downgrade στην 7.2. Ελπίζω να διορθωθεί η 7.3. ” Το ίδιο ακριβώς και εδώ, η διαδικασία αποδείχθηκε (από λάθος μου) περιπετειώδης, λύθηκε όμως χάρη σε @MIUI_ART @dnomikos kai @Giannisagal ,thnx gyus! Έχει θέμα δυστυχώς η 7.3...
-
Παράθεση από Frix: “Εγώ σχετικά με την 7.3.2 στο Redmi Note 3 Pro έχω παρατηρήσει τα εξής θέματα: 1. Signal δεν είναι stable και σπάνια πιάνει 5/5. Σημειώνω ότι στον ίδιο χώρο που τέσταρα το signal έβαλα ξανά την 7.2.2 και δεν είχα αυτό το θέμα 2. Notification Bar. Μετά από unlock χωρίς να έχω κάποιο notification βλέπω πάντα τις "..." 3. Θερμοκρασία 4. Μπαταρία, ξαφνικά με την ίδια χρήση που έκανα και πριν, βλέπω ότι τρώει πιο πολύ μπαταρία ” Το πρόβλημα με την source αφορά μόνο την rom του redm…
-
Παράθεση από intheend: “Το δοκίμασα το παραπανω, δεν εμφανίζει κάδο. Μπορεί να μην το περιέγραψα καλά , εννοώ αυτό .. ” Τελικά υπάρχει τρόπος, γνωρίζει κανείς σας???
-
Το δοκίμασα το παραπανω, δεν εμφανίζει κάδο. Μπορεί να μην το περιέγραψα καλά , εννοώ αυτό ..