Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 691.
-
Παράθεση από thodoris82: “Σε Mi Mix 2s μέχρι στιγμής όλα καλά... ” Οπότε έχεις εικόνα και αυτονομία κάνε ένα κόπο και γράψε ένα σχόλιο
-
Σε polaris και μετά από 2 ημέρες χρήσης (σημέρα βαριά κιόλας) βλέπω ότι η αυτονομία έχει αποκατασταθεί σε πολύ καλά επίπεδα. όλα λειτουργούν κανονικά. προτείνεται άφοβα η rom αυτή .
-
Μόλις Περαστηκε σε polaris. Όλα φαίνονται καλά,και η αίσθηση απόκρισης σε μενού είναι ελαφρώς καλύτερη. μακάρι να έχει στρώσει και η αυτονομία!
-
Η τελευταια που ήταν πραγματικά καλή σε αυτόνομο ήταν η [Miui 10 9.3.28] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές και θεωρώ είναι αρκετά πίσω για να γυρίσω με ένα απλό πέρασμα χωρίς θέματα μετά
-
Μετά από μέρες χρήσης με την ρομ αυτή ιδιαίτερο πρόβλημα δεν βρήκα, το μόνο νο θέμα είναι η υψηλή κατανάλωση. Το Android system είναι μόνιμα στο 18%. Σε αναμονή της νέας ρομ γιατί τώρα πίσω δεν γύρνα
-
Περαστηκε σε polaris. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Παραπάνω Λεπτομέρειες σύντομα
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
intheend - - Recoveries
ΜήνυμαΠοιό είναι το τελευταία γιατί μάλλον έχω μπερδευτεί λίγο..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
intheend - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 σε polaris με την δική μας 9.5.9, twrp 3.2.3.1 tools και simple kernel 4.9.112 ξαφνικά όταν μπαίνω twrp δεν παίζει το touch καθόλου. Εχεις καμία ιδέα?
-
Πέρασε σε mix 2s. Όλα καλά για αρχή, με λίγες ώρες χρήσης η αυτονομία φαίνεται σε καλά επίπεδα και το Flow είναι πολύ καλο. Δεν έχω περάσει ακόμη magisk και έχω μια εντύπωση ότι παίζει ρόλο αυτό. Ασχετη ερωτηση. Πως (αν γίνεται) γίνεται να ενεργοποιήσω την δυνατότητα να φύγει το "swype to unlock" από το μενού των developer options όπου είναι μονίμως γκρι χωρίς να χάσω το κλείδωμα με δακτύλικο?
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα σε όλους, Στις τελευταίες dev μου φαίνεται πως η κατανάλωση μπαταρίας δεν πάει καλά. Πως σας φαίνεται; Υπάρχει κανένας στην xtrv stable 10.3.1.0 να μας πει εντυπώσεις; ” Στις 2 τελευταίες που δοκίμασα δεν είχαν καλή απόδοση στην μπαταρία και αναγκάστηκα καθ γύρισα στην 28.3.9 που ήταν η τελευταία καλή.
-
Παράθεση από greekdevil: “καλησπερα!Σε πολαρις μεσω οτα ολα καλα! ευχαριστουμε πολυ! ” Όταν έχεις άποψη και με αυτονομία κάνε μια ενημέρωση σε παρακαλώ. Η προηγούμενη ήταν ενεργοβόρα ενώ η 28.3 έκατσε ( σε εμένα τουλάχιστον) πολύ καλά
-
Noob ερώτηση αλλά θα την κάνω. To dolby μπορώ να το περάσω μόνο του μεσω twrp χωρίς να έχω περάσει magisk πρώτα ναι?
-
Πέρασα την τελευταία beta στο mix 2s, έχοντας κανει back up πριν την πέρα ασω την 28.3. Διαπιστώνω ότι η μπαταρία πέφτει αρκετά πιο γρήγορα με την νέα ρομ. Πως μπορώ να πάω πίσω στην προηγούμενη?κάνω restore to back που είχα κρατημένο απευθείας αποtwrp ή Μπαίνω twrp, καθαρίσω cache, φλασαρω την 28.3 και κάνω επαναφορά το back up?
-
Σε mi mix 2s xtrv δεν τα βρισκω μέσα το magisk . Που ακριβώς να κοιτάξω??