Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 500.
-
Σε σχέση με το mi3 μου?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “Είπα να αγοράσω από το merimobiles ένα ακόμα powerbank και κάτι ακουστικά. Ημερομηνία αγοράς 16/8/2015 ημερομηνία αποστολής 29/8/2015 απαράδεκτο. Τόσες μέρες για να το στείλουν..... Ακόμα φυσικά δεν έχει έρθει... Από το gearbest αγόρασα κάτι ανταλλακτικά για την gopro φυσικά μετά από 9 μέρες και αυτή ταχυδρομείσαν τα πράγματα αλά εκεί πλήρωσα και tracking number και φυσικά δεν δουλεύει και δεν απαντάνε στα μηνύματα Αυτα” Το merimobiles μου είχαν 8 εργάσιμες μέρες τ…
-
Ελπίζω εκτός από το note pro 2 να " τουμπανιασουν" και το mi5, με μαξιμουμ όμως τις 5.5 ίντσες, γιατί το pro είναι κομματάκι μεγάλο!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΑκόμα ένα - από τα πολλά - παράσημα του mi3 είναι ότι εδώ και 1.5 χρόνο που έχω το κινητό, η φωτεινότητα της οθόνης είναι ΠΆΝΤΑ στο 100% χωρίς ποτέ να δημιουργήσει θέμα!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apmi78: “Το mi 5 θα αργήσει κανένα τρίμηνο πιστεύω. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια χαρά! Τότε θα αξιωθουν να μας πληρώσουν από τα voucher! Χαχα
-
Mi4 ή Mi4c
ΜήνυμαΈχεις θέμα με το χρώμα? Γιατί mi4 4G μόνο σε λευκό!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να πάρουμε lollipop ή θα μείνουμε με kit kat?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕπίσης πόσο χάλια έγινε η "Μουσική" ! Πάει το χρώμα! Τι ασπριλα είναι αυτή?!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τη συσκευή μου? Είδα ότι μπορώ να κατεβάσω τραγούδια από τη "Μουσική" αλλά είμαι offline. 47790001a7ba37e26193ef671caae38b.jpg
-
Μόλις το κάνα και γω! Ευχαριστώ πολύ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “Πας στο my account και πατάς withdraw.. Και σε ρώτα να τα στείλει στην τράπεζα. Άμα δεν έχεις βάλει λογαριασμό δεν θυμάμαι άμα τον περνάς από εκεί η από το profile Τι πρόβλημα είχες με το minideal? ” Merimobiles. Com ήταν το κατάστημα! Είχα παραγγείλει για τον αδερφό μου το Huawei honor 7. Μετα απο 5 εργάσιμες μέρες που περίμενα για να σταλεί η παραγγελία μου είπαν ότι θα καθυστερήσει άλλες 3-4. Εεε λέω δε πειράζει! Και προχτές μου λένε τελικά το κινητό είναι sold …
-
Μετα απο 2 βδομαδες ταλαιπωριας στο merimobiles.com τελικα ακυρωσα την παραγγελια και πηρα πισω τα χρηματα στο Paypal balance μου! Πως μπορω να στειλω τωρα τα λεφτα μου σε τραπεζικο λογαριασμο ?? τι επιλεγω στο ΄΄What are you sending money for?΄΄ να φανταστω παλι θα υπαρχει η σχετικη προμήθεια? ευχαριστω και περιμενω με αγωνια την βοηθεια σας! YΓ. η καρτα μου στο paypal ειναι Unverified ενω η αρχικη μεταφορα στο balance ειχε γινει απο αλλη καρτα ,