Οκ, ευχαριστώ.
Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Ενημερώθηκε
-
-
Ευχαριστώ.
-
Μετα απο 2 βδομαδες ταλαιπωριας στο merimobiles.com τελικα ακυρωσα την παραγγελια και πηρα πισω τα χρηματα στο Paypal balance μου!
Πως μπορω να στειλω τωρα τα λεφτα μου σε τραπεζικο λογαριασμο ??
τι επιλεγω στο ΄΄What are you sending money for?΄΄
να φανταστω παλι θα υπαρχει η σχετικη προμήθεια?
ευχαριστω και περιμενω με αγωνια την βοηθεια σας!
YΓ. η καρτα μου στο paypal ειναι Unverified ενω η αρχικη μεταφορα στο balance ειχε γινει απο αλλη καρτα , -
Έχει επιλογή να στα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό σου.. Ψάξε λίγο είναι εύκολο
Πάντως εγώ χτες αγόρασα κατευθείαν από το PayPal με την πιστωτική κάρτα χωρίς πρόβλημα. Και από 2 διαφορετικά μαγαζιά -
Δωσ΄μου περισσοτερες λεπτομεριες σε παρακαλω πολυ! θα με βοηθησεις πολυ !
ξαναγραφω οτι ο λογαριασμος Paypal εχει Unverified καρτα , και τα λεφτα τα περασα με το γνωστο τροπο απο δευτερη καρτα .
αλλα θελω να τα περασω σε λογαριασμο ξανα, -
Πας στο my account και πατάς withdraw.. Και σε ρώτα να τα στείλει στην τράπεζα. Άμα δεν έχεις βάλει λογαριασμό δεν θυμάμαι άμα τον περνάς από εκεί η από το profile
Τι πρόβλημα είχες με το minideal? -
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Έχει επιλογή να στα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό σου.. Ψάξε λίγο είναι εύκολο
Πάντως εγώ χτες αγόρασα κατευθείαν από το PayPal με την πιστωτική κάρτα χωρίς πρόβλημα. Και από 2 διαφορετικά μαγαζιά
Ποιά μαγαζιά; και τι ποσά αν επιτρέπεται ; -
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
ξαναγραφω οτι ο λογαριασμος Paypal εχει Unverified καρτα , και τα λεφτα τα περασα με το γνωστο τροπο απο δευτερη καρτα .
αλλα θελω να τα περασω σε λογαριασμο ξανα,
Withdraw μπορεις να κανεις και με unverified. Με unverified ΔΕΝ μπορείς να φορτόσεις στο ππ. -
αλλα θελω να τα περασω σε λογαριασμο ξανα,
Αν δεν είχες συνδέσει κάρτα που να ανήκει σε τραπεζικό λογαριασμό πριν τα capital controls, προς το παρόν ΔΕΝ μπορείς να μεταφέρεις χρήματα σε δικό σου τραπεζικό λογαριασμό.
Για την ενημέρωσή σου, η ενέργεια μεταφοράς χρημάτων γίνεται με το withdraw όπως σου είπε ο φίλος @birel-motosport, αλλά όταν πας να του βάλεις αριθμό λογαριασμού τραπέζης, σου λέει οτι αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό και "τρως πόρτα"... -
Μια βδομάδα Πριν τα cc είχα κάνει κανονικά αγορά από PayPal οπότε λογικά έχω συνδεδεμένη κάρτα. Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα φανεί.
-
Μια βδομάδα Πριν τα cc είχα κάνει κανονικά αγορά από PayPal οπότε λογικά έχω συνδεδεμένη κάρτα. Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα φανεί.
Εγώ 8-9 χρόνια πριν τα CC είχα λογαριασμό στο PayPal και ακόμα δεν έχω συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό... Αν δεν χρειάζεσαι το withdraw γιατί να το κάνει κάποιος? Ωστόσο τσεκάρισε και δες τι παιζει... Έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνεις κάτι... -
τελικα ειχα συνδεδεμενο λογαριασμο (ουτε εγω το περιμενα) και εκανα την διαδικασια την οποια και δεχτηκε η Paypal !
1-2 εργασιμες μερες λεει !
Λογικα εγινε η δουλεια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0