Διαφήμιση

Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)

• Οδηγός
    • Σε εξέλιξη
    • Ενημερώθηκε
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

τελικα ειχα συνδεδεμενο λογαριασμο (ουτε εγω το περιμενα) και εκανα την διαδικασια την οποια και δεχτηκε η Paypal !
      1-2 εργασιμες μερες λεει !
      Λογικα εγινε η δουλεια!

Ωραίος!!
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Πας στο my account και πατάς withdraw.. Και σε ρώτα να τα στείλει στην τράπεζα. Άμα δεν έχεις βάλει λογαριασμό δεν θυμάμαι άμα τον περνάς από εκεί η από το profile

Τι πρόβλημα είχες με το minideal?

Merimobiles. Com ήταν το κατάστημα!
      Είχα παραγγείλει για τον αδερφό μου το Huawei honor 7. Μετα απο 5 εργάσιμες μέρες που περίμενα για να σταλεί η παραγγελία μου είπαν ότι θα καθυστερήσει άλλες 3-4. Εεε λέω δε πειράζει! Και προχτές μου λένε τελικά το κινητό είναι sold out και είτε να διαλέξω κάτι άλλο είτε να πληρώσω 30€ παραπανω για να μου το πάρουν από άλλο κατάστημα και να μου το στείλουν! Κοροϊδία!

Ο/H birel-motosport έγραψε:

Πας στο my account και πατάς withdraw.. Και σε ρώτα να τα στείλει στην τράπεζα. Άμα δεν έχεις βάλει λογαριασμό δεν θυμάμαι άμα τον περνάς από εκεί η από το profile

Τι πρόβλημα είχες με το minideal?

Merimobiles. Com ήταν το κατάστημα!
      Είχα παραγγείλει για τον αδερφό μου το Huawei honor 7. Μετα απο 5 εργάσιμες μέρες που περίμενα για να σταλεί η παραγγελία μου είπαν ότι θα καθυστερήσει άλλες 3-4. Εεε λέω δε πειράζει! Και προχτές μου λένε τελικά το κινητό είναι sold out και είτε να διαλέξω κάτι άλλο είτε να πληρώσω 30€ παραπανω για να μου το πάρουν από άλλο κατάστημα και να μου το στείλουν! Κοροϊδία!

Έχει ξαναγραφτεί στο αντίστοιχο Θέμα αξιολόγησης των κινεζομάγαζων ότι οι Κινεζοι δεν έχουν μπέσα. Πριν από κάθε παραγγελία πρέπει να επιβεβαιώνεις τα γραφόμενά τους, για να αυξήσεις τις πιθανότητες αξιοπιστίας τους και σωστής εκτέλεσης των αναγραφομένων στις σελίδες τους.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ακριβώς όπως τα λες! Αυτό προσπάθησα να κάνω μιλώντας μαζί τους για περίπου μια βδομάδα αλλά μάταια! Τεσπα βγήκαμε off topic.
      ΥΓ. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια

Ακριβώς όπως τα λες! Αυτό προσπάθησα να κάνω μιλώντας μαζί τους για περίπου μια βδομάδα αλλά μάταια! Τεσπα βγήκαμε off topic.
      ΥΓ. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια

Και μη διστάζετε να τους κάνετε dispute, με στοιχεία (φωτογραφία της σελίδας με ημερομηνία που γράφει ότι είναι άμεσα διαθέσιμο). Αυτό τους πονάει πολύ. Και δεν θα το ακυρώνεται αν σας δίνουν δώρα,γιατί έτσι δεν αλλάζουν και στο τέλος οι χαμένοι είμαστε πάλι εμείς. Μιλάω εκ πείρας, για ένα tempered που έκανα σε έναν Κινεζο dispute μου έδινε δώρο μέχρι και ένα μαϊμού smartphone των 40€. Ζητάτε τα χρήματα πίσω κι αν έχετε παραλάβει το σκάρτο εμπόρευμα δεν το επιστρέφετε και το κρατάτε.
    • Ο @Kserw που με ρώτησε πια ήταν τα μαγαζιά που αγόρασα. Ήταν το minideal kai to merimobiles
    • πηγή: naftemporiki.gr

Σημερινές διευκρινίσεις για τα capital control

8. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο εξωτερικό ή από το internet;ΝΑΙ, εφόσον βρίσκεστε στο εξωτερικό μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας για αγορές αγαθών και υπηρεσιών:
      • μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και
      • εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών.
      Για αγορές από το internet μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας χωρίς περιορισμούς εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.
      Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας:
      • μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και
      • εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών.
    • Διαφήμιση
    • Δεν το ολοκληρώσεις το αρθρο...δεν έγραψες τι ΔΕΝ επιτρέπεται να αγοράσεις από εξωτερικό μέσω internet...
      "Ωστόσο, εξακολουθούν να μην επιτρέπονται  οι ακόλουθες γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet:

-Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό.
       -Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες.
       -Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού, τυχερά παιχνίδια και video games.
       -Αγορές σε κοσμηματοπωλεία.
       -Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό.
       -Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού).
       -Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
       -Αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης.
       -Αγορές οικιακού εξοπλισμού.
       -Αγορές ηλεκτρονικών ειδών/εξοπλισμού.
       -Αγορές καλλυντικών."

Βασικά, τυπικά τίποτα δεν επιτρεπεται...

Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H zananiro έγραψε:

Δεν το ολοκληρώσεις το αρθρο...δεν έγραψες τι ΔΕΝ επιτρέπεται να αγοράσεις από εξωτερικό μέσω internet...
      "Ωστόσο, εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι ακόλουθες γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet:

-Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό.
      -Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες.
      -Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού, τυχερά παιχνίδια και video games.
      -Αγορές σε κοσμηματοπωλεία.
      -Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό.
      -Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
      -Αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης.
      -Αγορές οικιακού εξοπλισμού.
      -Αγορές ηλεκτρονικών ειδών/εξοπλισμού.
      -Αγορές καλλυντικών."

Βασικά, τυπικά τίποτα δεν επιτρεπεται...

Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

Ξενέρωσα! Εγώ το θέλω για xiaomi , αξεσουάρ xiaomi και -Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό.

Πως
      θα αγοράσω συνοδούς τώρα? ;)
    • Μόλις έκανα μία αγορά από banggood χωρίς να έχω balance στο paypal, με την χρεωστική της Εθνικής, μέσω paypal. Μάλιστα την κάρτα την πέρασα χθες το βράδυ, με χρέωσε κανονικά 1.5€ και πριν λίγο είδα τον κωδικό της χρέωσης, που τον πέρασα στο paypal και ενεργοποιήθηκε κανονικά η κάρτα. Άντε να δούμε.....

• Ο/H maddoctor έγραψε:

Μόλις έκανα μία αγορά από banggood χωρίς να έχω balance στο paypal, με την χρεωστική της Εθνικής, μέσω paypal. Μάλιστα την κάρτα την πέρασα χθες το βράδυ, με χρέωσε κανονικά 1.5€ και πριν λίγο είδα τον κωδικό της χρέωσης, που τον πέρασα στο paypal και ενεργοποιήθηκε κανονικά η κάρτα. Άντε να δούμε.....

Ίσως επειδή την χρησιμοποιησες πρώτη φορά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Μόλις έκανα μία αγορά από banggood χωρίς να έχω balance στο paypal, με την χρεωστική της Εθνικής, μέσω paypal. Μάλιστα την κάρτα την πέρασα χθες το βράδυ, με χρέωσε κανονικά 1.5€ και πριν λίγο είδα τον κωδικό της χρέωσης, που τον πέρασα στο paypal και ενεργοποιήθηκε κανονικά η κάρτα. Άντε να δούμε.....

Ίσως επειδή την χρησιμοποιησες πρώτη φορά.

Μέσα στον λογαριασμό είχαν μείνει τόσα ώστε να μπορώ να πάρω μόνο την βεντούζα της Xiaomi. Θα βάλω κανά εικοσάρικο ακόμα, να δω, γιατί θέλω και άλλα ψιλοπράγματα της Xiaomi
      Mitu 5th Anniversary Commemorative Edition Gold Key Ring
      Xiaomi Mi T-Shirt & 480ml Xiaomi Mi Logo Flask
      Xiaomi Lucky Mitu Toy