Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
τελικα ειχα συνδεδεμενο λογαριασμο (ουτε εγω το περιμενα) και εκανα την διαδικασια την οποια και δεχτηκε η Paypal !
1-2 εργασιμες μερες λεει !
Λογικα εγινε η δουλεια!
Ωραίος!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H barcelonistas1899 έγραψε:
τελικα ειχα συνδεδεμενο λογαριασμο (ουτε εγω το περιμενα) και εκανα την διαδικασια την οποια και δεχτηκε η Paypal !
1-2 εργασιμες μερες λεει !
Λογικα εγινε η δουλεια!
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Πας στο my account και πατάς withdraw.. Και σε ρώτα να τα στείλει στην τράπεζα. Άμα δεν έχεις βάλει λογαριασμό δεν θυμάμαι άμα τον περνάς από εκεί η από το profile
Τι πρόβλημα είχες με το minideal?
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Πας στο my account και πατάς withdraw.. Και σε ρώτα να τα στείλει στην τράπεζα. Άμα δεν έχεις βάλει λογαριασμό δεν θυμάμαι άμα τον περνάς από εκεί η από το profile
Τι πρόβλημα είχες με το minideal?
Merimobiles. Com ήταν το κατάστημα!
Είχα παραγγείλει για τον αδερφό μου το Huawei honor 7. Μετα απο 5 εργάσιμες μέρες που περίμενα για να σταλεί η παραγγελία μου είπαν ότι θα καθυστερήσει άλλες 3-4. Εεε λέω δε πειράζει! Και προχτές μου λένε τελικά το κινητό είναι sold out και είτε να διαλέξω κάτι άλλο είτε να πληρώσω 30€ παραπανω για να μου το πάρουν από άλλο κατάστημα και να μου το στείλουν! Κοροϊδία!
Ακριβώς όπως τα λες! Αυτό προσπάθησα να κάνω μιλώντας μαζί τους για περίπου μια βδομάδα αλλά μάταια! Τεσπα βγήκαμε off topic.
ΥΓ. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια
Ο/H zananiro έγραψε:
Δεν το ολοκληρώσεις το αρθρο...δεν έγραψες τι ΔΕΝ επιτρέπεται να αγοράσεις από εξωτερικό μέσω internet...
"Ωστόσο, εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι ακόλουθες γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet:
-Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό.
-Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες.
-Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού, τυχερά παιχνίδια και video games.
-Αγορές σε κοσμηματοπωλεία.
-Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό.
-Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού).
-Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
-Αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης.
-Αγορές οικιακού εξοπλισμού.
-Αγορές ηλεκτρονικών ειδών/εξοπλισμού.
-Αγορές καλλυντικών."
Βασικά, τυπικά τίποτα δεν επιτρεπεται...
Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις έκανα μία αγορά από banggood χωρίς να έχω balance στο paypal, με την χρεωστική της Εθνικής, μέσω paypal. Μάλιστα την κάρτα την πέρασα χθες το βράδυ, με χρέωσε κανονικά 1.5€ και πριν λίγο είδα τον κωδικό της χρέωσης, που τον πέρασα στο paypal και ενεργοποιήθηκε κανονικά η κάρτα. Άντε να δούμε.....
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις έκανα μία αγορά από banggood χωρίς να έχω balance στο paypal, με την χρεωστική της Εθνικής, μέσω paypal. Μάλιστα την κάρτα την πέρασα χθες το βράδυ, με χρέωσε κανονικά 1.5€ και πριν λίγο είδα τον κωδικό της χρέωσης, που τον πέρασα στο paypal και ενεργοποιήθηκε κανονικά η κάρτα. Άντε να δούμε.....
Ίσως επειδή την χρησιμοποιησες πρώτη φορά.