Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Ενημερώθηκε
-
-
πλεον με τα εμβάσματα αξιζει πολύ σε πειπαλ και στο revolut app από google play. Εμβασμα από ebanking με κόστος ένα ευρώ. Καθυστέρηση 2με6 μέρες. Μόλις βρω χρόνο θα τα αναλυσω.
-
Βγήκε οδηγος για το revolut , τον παραθετω οπως ειναι με απλο λινκ. Δεν το κανω για διαφημιση του αλλου σαιτ, δεν ειμαι καν μελος. Αν καποιος θελει να τον τροποποιησει η να τον φτιαξει στα μετρα μας ευχαριστως.
Revolut: Οδηγός επιβίωσης - Internet - Insomnia.gr -
Ο/H Kserw έγραψε:
Βγήκε οδηγος για το revolut , τον παραθετω οπως ειναι με απλο λινκ. Δεν το κανω για διαφημιση του αλλου σαιτ, δεν ειμαι καν μελος. Αν καποιος θελει να τον τροποποιησει η να τον φτιαξει στα μετρα μας ευχαριστως.
Revolut: Οδηγός επιβίωσης - Internet - Insomnia.gr
-
για ενα χρονο που ειναι δωρεαν αξιζει. Γλυτωνεις τα παντα. 1 ευρο μεσο εμβασματος ebanking.
-
Ο/H Kserw έγραψε:
για ενα χρονο που ειναι δωρεαν αξιζει. Γλυτωνεις τα παντα. 1 ευρο μεσο εμβασματος ebanking.
-
Μετα τον χρονο, λενε οτι μαλλον θα μπει χρεωση αλλα υπολογιζουν αρκετα χαμηλη. Δεν λενε ομως ποσο η ποσοστο.
-
Εκανα και εγω στο Revolut! Δυστυχως ομως δεν εγινε το εμβασμα λογο οτι τελειωσε το πιστοτικο οριο της τραπεζας μου ειπαν οποτε τον αλλο μηνα τωρα απο 1 Δεκεμβριου...Xiaomi Redmi Note 8T
-
σε ποια τραπεζα?
-
-
Καλησπέρα...Προσπαθώ να κάνω αγορά 160 ευρώ από GearBest με PP αλλά "τρώω" denied...
(Ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος πριν τα CC είναι και verified και έχω συνδέσει επάνω του την κάρτα αναλήψεων χρεωστική Visa της Alpha).
Πέρυσι είχα κάνει κανονικά αγορά από EU Warehouse του Xiaomishop και έκτοτε δεν ξαναχρησιμοποίησα PP.
Επειδή είδα ότι πολλοί έχετε κάνει απευθείας αγορές με PP και χρεωστική Πειραιώς και συμβαίνει να έχω χρεωστική Πειραιώς ...
Ti λέτε αξίζει να δοκιμάσω να την κάνω add και να δοκιμάσω μ αυτή ή θα φάω πάλι άκυρο; (ΑΠΟΡΙΑ: Για να την κάνω add πρέπει να την συνδέσω με τον τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς ή απλώς κάνω add μόνο την κάρτα;
Επίσης αν δοκιμάσω άλλο κατάστημα παίζει να περάσει η συναλλαγή;
Αυτά...σας ζάλισα -
Ο/H LordStark έγραψε:
Καλησπέρα...Προσπαθώ να κάνω αγορά 160 ευρώ από GearBest με PP αλλά "τρώω" denied...
(Ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος πριν τα CC είναι και verified και έχω συνδέσει επάνω του την κάρτα αναλήψεων χρεωστική Visa της Alpha).
Πέρυσι είχα κάνει κανονικά αγορά από EU Warehouse του Xiaomishop και έκτοτε δεν ξαναχρησιμοποίησα PP.
Επειδή είδα ότι πολλοί έχετε κάνει απευθείας αγορές με PP και χρεωστική Πειραιώς και συμβαίνει να έχω χρεωστική Πειραιώς ...
Ti λέτε αξίζει να δοκιμάσω να την κάνω add και να δοκιμάσω μ αυτή ή θα φάω πάλι άκυρο; (ΑΠΟΡΙΑ: Για να την κάνω add πρέπει να την συνδέσω με τον τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς ή απλώς κάνω add μόνο την κάρτα;
Επίσης αν δοκιμάσω άλλο κατάστημα παίζει να περάσει η συναλλαγή;
Αυτά...σας ζάλισα
Μόλις σήμερα το πρωί πέρασα χρήματα στο Balance, απο την χρεωστική της AlphaBank σε χρόνο "D-D"... (με το "κολπάκι" του οδηγού απο πάνω). Βέβαια μου έπιασε ολίγον τον "πωπώ" το Paypal με τα fees, αλλά έκανα τη δουλειά μου άμεσα και νόμιμα!
Μπορεί να έχεις καλύτερη τύχη σε άλλο κατάστημα, αλλά συνέχισε να προσπαθείς... 1-2 αποτυχίες δεν σημαίνει οτι θα τρως "άκυρο" συνέχεια...
Τώρα για να συνδέσεις νέα πιστωτική ή χρεωστική στο PayPal ...δεν ξέρω. Μάλλον δύσκολο μου ακούγεται, αλλά δεν γνωρίζω. Μπορεί και να μπορείς... Κάνε μια προσπάθεια και θα μάθεις! (αν πετυχει θα σου κρατήσουν 1 ευρώ για επιβεβαίωση και θα στο επιστρέψουν 1-2 μέρες μετά). Αυτό που γνωρίζω ΚΑΛΑ είναι ότι αποκλείεται κάποιος να συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό όσο διαρκούν τα CC..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0