Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 500.
-
Από gearbest αγόρασα με πιστωτική κάρτα. Έγινε αμέσως δέκτη η πληρωμή.
-
Η αγορά έγινε και περιμένω με τεράστια αγωνία να παραλάβω!
-
επισης το βρηκα απο εδω gearbest.com/laptops/pp_786412.html?wid=91 (αποθηκη πολωνιας ) με κουπονι τελικη τιμη στα 757ευρο . 2-5 εργασιμες μερες και απο gearbest που ισως ειναι πιο αξιοπιστο ???? τι λετε ?
-
ενδιαφερομαι για το εργαλειο ! το βρηκα στο geekbuying.com/item/Mi-Noteboo…GB-Space-Gray-388826.html απο ευρωπαικη αποθηκη και συγκεκριμενα απο Ιταλια ! με εξοδα αποστολης και ασφαλεια αποστολης στα 770ευρο ! θεωρειτε οτι αξιζει η αγορα ! Το desing ειναι φανταστικο οπως και η οθονη ! σαν ψιλοασχετος δε μπορω να καταλαβω ! εχει 2 καρτες γραφικων ? GPU: Intel UHD Graphics 620 και Graphics chipset: NVIDIA GeForce® MX150 Δωστε μου λιγο τα φωτα σας ! επισης αν το παρω τι παιζει με την εγγυηση ! κλασσ…
-
το παραθετω για 3η φορα !η ρομ που φοραει το 3/64 χ35 κινητο μου ειναι η MIUI GLOBAL 8.0 Stable 8.0.7 (LXKCNMA) ο οδηγος λεει να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα με develop rom ! υπαρχει προβλημα !? να προχωρησω ουτε συ αλλως ! τελος η αιτηση θα γινει απο το en.miui.com/unlock/download_en.html ??? ευχαριστω παιδια για την υπομονη και τη βοηθεια σας !
-
καλησπερα ! σημερα παρελαβα απο ευρωπαικο καταστημα vickmall to χιαομι redmi pro ! το πηρα με multi language για να αποφυγω την δυσκολια να περασω ελληνικη ρομ ! το γυρισα στα ελληνικα αλλα με λιγα λογια ολα χαλια μαυρα! ουτε τα μισα στα ελληνικα ! η ρομ που φοραει το 3/64 χ35 κινητο μου ειναι η MIUI GLOBAL 8.0 Stable 8.0.7 (LXKCNMA) Τι κανω απο δω και περα? τελευταια φορα που περασα ελληνικη ρομ (με αρκετη βοηθεια απο τα παιδια στο φορουμ δεν ηταν κλειδωμενα τα παντα απο τη χιαομι ) ευχαριστω !
-
εγω θα το επαιρνα αν η εκδοση 4/64 πεσει στα 400ευρο ! η μεγαλη εκδοση δε βλεπω να πεφτει !!!! αν δεν εχει gorrila glass για μενα που δε χρησιμοποιω tempered glass ειναι απαγορευτικη η αγορα! με λιγα λογια ειναι σαν με με διωχνει η χιαομι προς αλλη κατευθυνση . ειτε oneplus 3t(το οποιο ομως ειναι γυρω στα 450euro επισης ) ειτε στο zte nubia z11 ( με μεγαλο φοβο στη κινεζορομ του )
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “Παιδια το εχει παραγγειλει κανεις να μας πει τι παιζει και αν παιζει? Ερχεται και μενα σε 2-3 μερες αλλα δεν ξερω τι θα αντικρυσω.....” Από που το πήρες φίλε μου και πόσο? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk