εγω σε μια ερευνα που εκανα οι εκδοσεις που παιζουν ειναι αγγλο κινεζικες !!!! αντε να σου ερθει φιλε να μας πει γνωμη !!!!! βεβεα εγω λεω να παω σε global version me τα 6giga mnimi!!για ελλινικη εκδοση περιμενουμε .... λογικα μεχρη τον μαρτιο δεν θα υπαρχη?
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
-
-
-
Ο/H zoyglas έγραψε:
εγω σε μια ερευνα που εκανα οι εκδοσεις που παιζουν ειναι αγγλο κινεζικες !!!! αντε να σου ερθει φιλε να μας πει γνωμη !!!!! βεβεα εγω λεω να παω σε global version me τα 6giga mnimi!!για ελλινικη εκδοση περιμενουμε .... λογικα μεχρη τον μαρτιο δεν θα υπαρχη?
Ειναι αγγλοκινεζικη η ρομ που εχει αλλα θα περασουμε και με αυτη -
-
Αν δεν πεσει στα 400ευρω,κ μιλαω για την 6/128 εκδοση, δεν αξιζει η αγορα του..αν οντως το βιντεο του είναι τοσο χαλια κ γενικα η καμερα του τοσο μετρια..ευτυχως που υπαρχει κ το oneplus 3T ως εναλλακτικη..;)
Νομιζω ότι δεν εχει gorilla glass χωρις όμως να είμαι σιγουρος. -
-
εγω θα το επαιρνα αν η εκδοση 4/64 πεσει στα 400ευρο ! η μεγαλη εκδοση δε βλεπω να πεφτει !!!!
αν δεν εχει gorrila glass για μενα που δε χρησιμοποιω tempered glass ειναι απαγορευτικη η αγορα!
με λιγα λογια ειναι σαν με με διωχνει η χιαομι προς αλλη κατευθυνση .
ειτε oneplus 3t(το οποιο ομως ειναι γυρω στα 450euro επισης ) ειτε στο zte nubia z11 ( με μεγαλο φοβο στη κινεζορομ του ) -
Καλησπερα παιδια....επιτελους μολις παρελαβα το θηριο....
Πρωτες εντυπωσεις.... Γ@@@το design , αλλιως το βλεπουμε απο τα διαφορα βιντεος και διαφορετικα να το κρατας.
Σε συγκριση με το S7 edge προσωπικη μου αποψη οτι το Mi Note 2 εχει καλυτερο design.
To τηλεφωνο ηρθε με MIUI 8 Stable 8.0.6.0 και εγινε update στην 8.0.12.0 .
Δεν υπαρχουν καθολου κινεζικες εφαρμογες πανω και υπαρχει εγκατεστημενο το Play Store.
Μεχρι να κατεβει η αναβαθμιση της ρομ δοκιμασα λιγο την camera και μπορω να πω οτι σε χαμηλο φωτισμο οτι δεν ειναι και
η καλυτερη. Ομως μετα την αναβαθμιση σε 8.0.12.0 φαινεται πως εχει βελτιωθει κατα πολυ.....
Το σεταρω και επανερχομαι για πιο πολλες εντυπωσεις.
Οτι θελετε να ρωτησε η κατι που θελετε να δοκιμασω ( εκτος απο drop test) ειμαι στην διαθεση σας παιδια....
-
Ο/H ikleos έγραψε:
Καλησπερα παιδια....επιτελους μολις παρελαβα το θηριο....
Πρωτες εντυπωσεις.... Γ@@@το design , αλλιως το βλεπουμε απο τα διαφορα βιντεος και διαφορετικα να το κρατας.
Σε συγκριση με το S7 edge προσωπικη μου αποψη οτι το Mi Note 2 εχει καλυτερο design.
To τηλεφωνο ηρθε με MIUI 8 Stable 8.0.6.0 και εγινε update στην 8.0.12.0 .
Δεν υπαρχουν καθολου κινεζικες εφαρμογες πανω και υπαρχει εγκατεστημενο το Play Store.
Μεχρι να κατεβει η αναβαθμιση της ρομ δοκιμασα λιγο την camera και μπορω να πω οτι σε χαμηλο φωτισμο οτι δεν ειναι και
η καλυτερη. Ομως μετα την αναβαθμιση σε 8.0.12.0 φαινεται πως εχει βελτιωθει κατα πολυ.....
Το σεταρω και επανερχομαι για πιο πολλες εντυπωσεις.
Οτι θελετε να ρωτησε η κατι που θελετε να δοκιμασω ( εκτος απο drop test) ειμαι στην διαθεση σας παιδια....
-
Αντε μπραβωωωωωω....!!!!!σε ζηλευωωωωωωω.....περιμενω μετα απο 2-3 μερες να μας πεις για μπαταρια και γενικα πως σου φενετε....
Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπαταρία... Κάμερα.... Αυτό που λέει ο φίλος με τη θέαση στο κομμάτι που είναι κυρτο και τέλος από που το πήρες κ πόσο.... Κάνε ένα ωραίο review
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ενταξη εμεις καλα τα λεμε...αλλα μην τον πιεζουμε.....(παντος μια παρουσιαση πρεπει να μας κανει..εστω με φωτο ....χμ να μιν πω με video4κ φισικα......χχαααχ αστιευομαι)
Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0