Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
-
-
-
υπερ τουμπανο nfc μπαταριαρα hardware stabilization όλες οι μπάντες... μπράβο στην xiaomi..να ειχαμε και το λιλί.. ας μείνουμε στο χαλβαδιασμα
-
-
Δεν νομίζω να βολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα μπροστά σε τόσο μεγάλη οθόνη.
Το Mi 5S Plus μπορεί να μην έχει ultra sonic δακτυλικό αλλά ξεκελειδώνει αμέσως σε βίντεο reviews που έχω δεί.
Παρ' όλα αυτά αξίζει να το πάρει κάποιος. -
Επίσης το "μόνο μαύρο χρώμα" κ οι global LTE bands είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Κρίμα που διατίθεται μόνο στην ακριβή έκδοση. -
Ο/H knight666 έγραψε:
Επίσης το "μόνο μαύρο χρώμα" κ οι global LTE bands είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Κρίμα που διατίθεται μόνο στην ακριβή έκδοση.
΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Λογικά οι γνωστές κινέζικες χωρίς την 800άρα.
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Λογικά οι γνωστές κινέζικες χωρίς την 800άρα.
Ας ελπίσουμε στο θαύμα!
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Δηλαδή παιδιά για την ώρα έχουμε μία συσκευή ε. Όχι όπως το προηγούμενο που είχε απλά και pro.
Εδώ οι εκδόσεις παίζουν μόνο στην διαφορετική ram και χωρητικότητα;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Δηλαδή παιδιά για την ώρα έχουμε μία συσκευή ε. Όχι όπως το προηγούμενο που είχε απλά και pro.
Εδώ οι εκδόσεις παίζουν μόνο στην διαφορετική ram και χωρητικότητα;
-
Τελικά μιλάμε για μία συσκευή, 3 εκδόσεις. Η τιμή του μεγάλου που γλυκοκοιτάω εγώ είναι : 6GB + 128GB Special Global Edition 3499 Yuan ($516 - 474.7€), οπότε μιλάμε για 600άρα σίγουρα στα κινεζομάγαζα. Το θέμα είναι ότι βάση το άρθρο που έβλεπα και εγώ από αλλού, δεν ανακοινώσανε λέει πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή. Πάντως είναι φοβερό. Επίσης δεν έχει διπλή κάμερα τελικά που είχε κυκλοφορήσει ότι θα είχε.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0