Διαφήμιση

Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!

• Ο/H apollo_il έγραψε:

δειτε,ακομα κ το βιντεο εχει σταθεροποιητή για κλαματα!
      περαστικα μας..:P
      Ακομα κ η ZTE καταφερε να βγαλει μια καμερα πολύ καλη για τα δεδομενα των κινεζικων εταιρειων..στον τομεα αυτό μαλλον δεν λεει να βαλει μυαλο η xiaomi!!
      Ποιός εγγυάται άραγε για την αξιοπιστία αφού του βίντεο, όταν διαβάζουμε ειδήσεις με τίτλους, "Το smartphone που αντέγραψε το iPhone 8 πριν αυτό παρουσιαστεί" αναφερόμενοι στο Mi Mix?
    • Συμφωνω ότι πρεπει να περιμενουμε να δουμε κ τα reviews όταν βγει σε ευρεια κυκλοφορια το τηλ,δεν μπορω να διανοηθω ότι εβγαλαν παλι @@@@ καμερα!!!Για την αξιοπιστια του video προβληματιστηκα κ εγω Καισαρα,ειδικα τις σελφι τις δειχνει πολύ ελεεινες!Μακαρι λοιπον να μην είναι ετσι τα πραγματα και να εκπλαγουμε ευχαριστα...;)
    • Διαφήμιση
    • Εγώ πάντως με τις κάμερες mi4 και mi note pro είμαι απόλυτα ικανοποίημενος. Δεν είχα ποτέ παράπονο είτε ήταν σελφι είτε πολύ κοντινή λήψη ή βράδυ με φλας.

Περιμένω κάποια βελτίωση σε Note 2 και mi mix.

Εμενα με χάλασε που κανένα από τα 2 δεν έχει 2κ ανάλυση.
      Λέτε να βγει mi note 2 pro τον Μάρτιο/Απρίλιο ?
    • Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:

Εγώ πάντως με τις κάμερες mi4 και mi note pro είμαι απόλυτα ικανοποίημενος. Δεν είχα ποτέ παράπονο είτε ήταν σελφι είτε πολύ κοντινή λήψη ή βράδυ με φλας.
      Εμενα με χάλασε που κανένα από τα 2 δεν έχει 2κ ανάλυση.

Λέτε να βγει mi note 2 pro τον Μάρτιο/Απρίλιο ?
      Οχι, δεν νομίζω (αν κάνω μια πρόβλεψη) ότι έχει τέτοια κόλπα σε αυτή τη κατηγορία... Τουλάχιστον, όπως ξέρουμε μέχρι τώρα δεν είχε τέτοια με το Mi Note Pro, το οποίο έμεινε στο θρόνο της TOP ναυαρχίδας της εταιρείας επί 22 ολόκληρους μήνες, ενώ από κάτω του "σφάζονταν" τα νέα μοντέλα, το ένα μετά το άλλο...
      Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, με βρίσκεις 100% σύμφωνο!!!
    • Ο/H apollo_il έγραψε:

Συμφωνω ότι πρεπει να περιμενουμε να δουμε κ τα reviews όταν βγει σε ευρεια κυκλοφορια το τηλ,δεν μπορω να διανοηθω ότι εβγαλαν παλι @@@@ καμερα!!!Για την αξιοπιστια του video προβληματιστηκα κ εγω Καισαρα,ειδικα τις σελφι τις δειχνει πολύ ελεεινες!Μακαρι λοιπον να μην είναι ετσι τα πραγματα και να εκπλαγουμε ευχαριστα...;)
      Ακριβώς! Συμφωνώ! Δεν αμφισβητώ την αξιοπιστία του βίντεο, αλλά απλά αναρωτιέμαι... Ας περιμένουμε λοιπόν και θα δούμε! Άλλωστε μιλάμε για κάτι που ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ με τίποτα! Εάν είναι "μάπα το καρπούζι" θα μαθευτεί και μάλιστα πολύ γρήγορα...
    • Sony unveils new IMX318 22.5MP sensor: could this be the camera for the Xperia Z6? οσοι ενδιαφερεστε για τιν καμερα...αν καταλαβα καλα h imx318 tis sony den paei asxima.....

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:

Εγώ πάντως με τις κάμερες mi4 και mi note pro είμαι απόλυτα ικανοποίημενος. Δεν είχα ποτέ παράπονο είτε ήταν σελφι είτε πολύ κοντινή λήψη ή βράδυ με φλας.

Η καμερα του note pro γενικα κ για τον σενσορα που φοραει (imx 214) είναι παρα πολύ καλη.Σε σχεση όμως με τις ναυαρχιδες του ιδιου ετους (πχ s6) υστερει κ αν συγκριθεί με με τις ναυαρχιδες του 2016 η διαφορα είναι ακομα μεγαλυτερη,κατι λογικο βεβαια, αφου το δικο μας είναι ναυαρχιδα του 2015.Η μπροστινη καμερα από την άλλη γενικα είναι πολύ μετρια κ το βιντεο επισης μετριο προς κακο..
      Δεν αμφιβαλλω ότι ο διαδοχος φοραει πολύ καλυτερο σενσορα αλλα όπως θα γνωρίζετε το τελικο αποτέλεσμα είναι θεμα software,κ εκει την φοβάμαι πολύ την xiaomi...κ στην τελικη,αν είναι να δωσω πχ 500 ευρω στην Κινα με όλα τα ρισκα, απαιτω να εχει καμερα ΙΣΗ με του s7 κ όχι χειροτερη,ή το πολύ πολύ μισο κλικ κατω.
      Αντε να δουμε τι θα δουμε γιατι θελω να είναι το επομενο κινητο μου κ περιμενω μονο τα αποτελέσματα καμερας για να δω αν θα το παρω.Θα είναι παρακμη να παω στην Samsung ή σε καμια ZTE..:P
    • φανταζομαι το κεντρικο κουμπι ειναι αυτο που λεμε στο χωριο μου physical button ????
      αραγε θα βολευει ??? θα εχει καλη αποκριση στο fingerprint ? και τελος κατι που το εχω απορια ! οταν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα σε παει αμεσως στην αρχικη οθονη ή ΞΑΝΑ ξεκλειδωνεις το κινητο με την κλασικη κινηση (προς τα πανω)
    • Σε καπια video poy ειδα ειναι kseklidonh mia xaraaaaa.....χμ δεν νομιζω πως ειναι κουμπι αλλα ειναι αφης σαν το mi5s

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zoyglas έγραψε:

βρικα ενα βιντεο για τιν καμερα !!

για πιτεμου!!!βλεπετε κατι ασχιμο?
      Το εχω δει φιλε μου.Ειναι 'εισαγωγικο'-'διαφημιστικο' βιντεο αλλα κ παλι αν προσεξεις οι φωτος (καποιες που δειχνει μερα τοπια κτιρια κτλ) εχουν πεθαμενα χρωματα κ οσον αφορα το βιντεο στο τελος πολύ μετριο....Συμπερασματικα δεν βλέπουμε καποια ιδιαιτερα ποιοτικη καμερα.Ας περιμενουμε τα 'ανεβασματα' χρηστων καλυτερα,για να βγαλουμε σιγουρα συμπερασματα.Θα ξεκινησω να στελνω παραπονα στον Hugo Barra στο fb μου φαινεται..:P