Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 500.

• About Mi Note Pro...

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Εννοείται δεν την έχεις! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Πως το κανες πες τώρα? Θα ξαναρωτησω βέβαια και αύριο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Ψεματουρη! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Πρωταπριλιά? Τι φάση? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραίος μπρο ! Το βρήκα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μολις πηρα απαντηση απο τη Selina στο live chat ( ειχα 2 μερες που ειχα στειλει και σε μειλ και στο σκαιπ αλλα εφαγα ακυρο) it is normal,when it leave Singapore,will have new information in 17track. Με καρβουνο πανε εκει στο SG POST !

• παραγγελια στις March 23, 2016(vickmall) , 2 μερες μετα πηρα tracking number , με 'status -Complete) αλλα ακομα δεν μπορω να εντοπισω το δεμα μου. (Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.) Κλασσικη καθυστεριση SG POST ή παιζει κατι αλλο?

• mi note pro

Μήνυμα

Συνήθως έχω 4g. Αλλά εννοείται ότι και 3g κομπλέ όταν δεν έχω σήματα 4g. Εγώ τελικά το πήρα από vickmall. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Cosmote 4g άψογο στη Ξάνθη! WiFi και GPS μια χαρά! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Ναι πανεύκολο! Την περνάς στο κινητό, Και μετά από ενημέρωση συστήματος, επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery, και την περνάς από εκεί! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

την θεωρω ακομα καλυτερη απο την 7.1.4 ! πιο σμουθ το νιωθω !

• Χαχαχα ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ούτως ή άλλως δε το φοράω θήκη εγώ! Χαχαχα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

barcelonistas1899 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Για tax insurance δεν έχω εμπειρία και προσωπικά δε θα το επέλεγα ποτέ! Όσο για την εμπειρία από το ibuygou ναι έχω πάρει τα xiaomi pistons 2απο εκεί! Άψογο και με σελίδα στο Facebook από τις πλέον ενεργές! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το τελωνείο το υπολογισες? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχει απλό ταχυδρομείο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @caeser! Το συγκρινω με το LG g4 γιατί είναι και τα 2 flagships του 2015. Το ένα βγήκε με τον περιβόητο 810 ενώ το άλλο επέλεξε να αλλάξει λόγο των γνωστών προβλημάτων και να βάλει 808! Αν βελτιώθηκε με την πάροδο των μηνών δε το ξέρω! Εγώ 1 μήνα το έχω! Αν το mi5 που είναι σχεδόν ίδιο κινητό εξωτερικά , έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, τότε πάω πάσο και θα είμαι υπερβολικός! Αν όμως έχει αισθητά καλύτερη συμπεριφορά σε απλές καθημερινές δραστηριότητες, τότε το Pro έχει θέματα! Στάλθηκε από το…

• Σωστοτατο αυτό που λες! Στην αφή η θερμοκρασία είναι αυξημένη κακά τα ψέματα! Γιατί στο εσωτερικό όπως λες μπορεί να είναι χαμηλότερη! Άλλη σύγκριση με μεταλλικό κινητό δεν έχω κάνει (ναυαρχίδα πάντα) (αν γνωρίζει κάποιος ας διαφωτίσει). Για αυτό έχω τεράστια περιέργεια να δω την συμπεριφορά του 820 στο mi5 που είναι παρόμοιας κατασκευής! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία! Τέλος! Όχι υπερβολικά, ούτε έχει ως αποτέλεσμα να λαγγαρει! Αλλά ανεβάζει! Σε σύγκριση με το LG g4 του αδερφού μου η διαφορά είναι αισθητή! Και σε απλές διαδικασίες όπως σερφαρισμα, 5 λεπτά φωτογραφιών και ελαφρύ γκειμινγ! Επίσης η μεταλλική κατασκευή "αρπάζει" πιο εύκολα, έτσι έχεις την αίσθηση περισσότερο από πχ το mi3! Που να έρθει και καλοκαίρι! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως αγοράζεις από Ali φίλε μου? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk