Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 500.

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

barcelonistas1899 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Για πες τι φορτώνεις? Ντόρα η εξερεύνητρια χαχαχαχ? Ή βιντεακια και φωτογραφίες? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

αυτο με τα 128gb εμενα στο λαιμο που εκατσε !! τιιιιιιιιιιιιιιιιιι να τα κανω ρε Hugo Barra τοσα ????

• About Mi Note Pro...

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Η νέα Stable έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερη από την παλιά! Νιώθω το κινητό ακόμα πιο σφαιρατο, έχει κατέβει και η θερμοκρασία και πλέον δεν έχω το πρόβλημα αυξομειωσης φωτεινότητας της οθόνης! (το πιο σοβαρό πρόβλημα μου) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε ξέρω παίχτη μου! Προσωπικά δε θα έκανα ποτέ presale σε προϊόν που θα βγει στην αγορά τέλη Απριλίου και αν.......!!! Με κίνδυνο να μείνεις από στοκ λόγο ζήτησης, και να πας κανένα μήνα ακόμα παραπέρα! ΜΆΙΟΣ! (3 μήνες δηλαδή προπαραγγελια) Που τότε λογικά θα έχει και πέσει κανένα 100αρι μιας και τώρα η τιμή είναι παραφουσκωμενη ! Εσύ ξέρεις.... ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να σου πω Περαστικά? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

* μην υπολογιζεται το ibuygou μιας και δεν εχει απλη αποστολη!

Μήνυμα

ενδεικτικη τιμη στο vickmall €512.72 !! σε καποια αλλα ειναι φτηνοτερο ! λογικα θα αλλαξει η τιμη του οταν ερθει η ωρα που θα κυκλοφορισει (το ποτε ειναι αλλο θεμα ) παρολα αυτα εγω το θεωρω ακριβο ! θα εδινα ενα 400αρι βεβαια αλλα μεχρι εκει !

Μήνυμα

Σωστό! Σχεδόν διπλάσια τιμή! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Λογικό να υστερεί! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αυτό τον τρόπο! Εύκολος? Θα ψάξω στο φόρουμ να δω οδηγό

• θαναση εδω εχω και εγω παρομοια απορια ! αν γινει αγορα με paypal balance και οχι με τον κλασσικο τροπο , παλι λειτουργει ο τροπος που προτεινεις για Αποφυγής Μεγάλων Προμηθειών του Paypal από την Μετατροπή Συναλλάγματος.

• Οταν ειχα παρει το Mi3 το ειχα ερωτευτει ! αυτο το μαυρο ειναι μαγεια ! βεβαια οταν ηρθε στα χερια μου το mi note pro ο πηχης ανεβηκε αποτομα ! ισως και το πιο ομορφο κινητο της χιαομι ! αν και αρχικα ειχα τις αμφιβολιες μου για το λευκο (λατρης του μαυρου στα κινητα) τελικα αυτη η λεπτομερεια με το χρυσο frame δεν υπαρχει! ασε και οι καμπυλες ! φωτια ! χαχα ! συμφωνω με τον καισαρ για το mi5 ! ισως το μαυρο χρωμα μετριασει καπως το ασχημο κουμπι αλλα και το μαυρο πλαισιο της οθονης ! βεβαια αν …

• καλο πατημα για 1η αναζητηση αλλα δεν το θεωρω αριστα ενημερωμενο ! εχει τυχει να βρω το ιδιο προιον σε 3 μαγαζια (που δε τα εχει καν ) φτηνοτερα απο το Νο1 του kimovil ! αν θυμαμαι καλα ειχα πετυχει και αλλες τιμες σε κιμοβιλ και καταστημα! Παρολα αυτα ειναι χρησιμο για μια προωρη αναζητηση !

• Όσον αφορά το ibuygou Είχα πάρει τα xiaomi pistons 2 από εκεί! Το θεωρώ από τα καλά καταστήματα τμε ενεργό και το Facebook Page του (μέχρι και την παρουσίαση στην Βαρκελώνη κάλυψε)! Είχα ρωτήσει βέβαια για το θέμα με τα μεταφορικά για το mi5 αλλά η ουσία είναι ότι δεν έχει απλό ταχυδρομείο σε όλα τα προϊόντα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

Μακριά από merimobiles! (κακιστη προσωπική εμπειρία) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Βρήκα το cinema fv-5 και το κατέβασα! Θα το δοκιμάσω και θα δω! Κατέβασα άλλες 3-4 εφαρμογές για να τσεκάρω. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MeddlingMageGR: “Παράθεση από barcelonistas1899: “ ” Βρε δοκίμασε το και πες μου...Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χρησιμοποιωντας την εφαρμογή που μου είπες fv-5 στην επιλογή βίντεο με ξαναπεταει αυτόματα στο "μαμα" βίντεο και η εικόνα εξακολουθεί να είναι χάλια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Έχω πρόβλημα με το SwiftKey! Συνέχεια φεύγει από την προεπιλογή! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κρίμα για τη ταλαιπωρία! Αλλά πήρες συσκευές xiaomi! Είπες ότι διάβασες αρκετά blogs! Πως και δεν διάβασες το συγκεκριμένο νήμα που σε δεκάδες αγορές ίσως και κανένας δεν πήρε συσκευή από το geekbuying! Refund όλο το ποσό, απαίτηση και στο Κινέζο να το κάνει, και μετά αγορά από αξιόπιστο κατάστημα! Ελπίζω να βρεις γρήγορα άκρη! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από πάνω κατευθείαν. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk