Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• @geozn8 προφανώς έχεις tracking number για να βλέπεις το status που έχει η POST NL. Αυτό σημαίνει ότι όντως το εχουν στείλει οι Κινέζοι του tInydeal, αλλά προφανώς αργήσανε να το ταχυδρομήσουνε.
      Θα σου πρότεινα απλά να κάνεις υπομονή και να περιμένεις και φυσικά να το παρακολουθείς μέσω του trucking number... Η Post NL έχει φήμη για αργοπορημένες (έως και ΠΟΛΥ αργοπορημένες) αποστολές! Έχω κάνει και 54 μέρες να παραλάβω...οπότε υπάρχουν και χειρότερα! Απλά κάνε υπομονή...
    • @geozn8 εχει δίκιο ο @Xstos. Στο ΚΑΤ ανοίγουν τους σάκους όπως να 'ναι και με όποια σειρά να 'ναι!! Το πιο πιθανό είναι να είναι η παραγγελία σου στο Ελ Βενιζέλος και περιμένει να ανοιχτεί ο σάκος για να παραλάβουν μετά το περιεχόμενο τα ΕΛΤΑ
    • Υπομονή. Με το ανθρώπινο δυναμικό των ΕΛΤΑ αλλά και όλη την κατάσταση που επικρατεί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε κάποιο ελαφρυντικό στους Κινέζους και τους συνεργάτες τους. Σίγουρα δεν φταίνε μόνο αυτοί.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • "φτου φτου ξελευτερια"

καλησπερα σε ολο το forum

θελω να μοιραστω μαζι σας την απιστευτη εμπειρια που εζησα !

ας ξεκινησουμε απο την αρχη της ιστοριας .

εχω στην κατοχη μου το redmi note 4g το οποιο παρουσιασε ενα προβλημα hardware και πηρα λοιπον την αποφαση να μην το επισκευασω και να το δωρισω στην μικρη μου κορη σαν χρηση tablet.
      Μετα απο αυτο πηγα σε αγορα του redmi note 3 απο το ebay.
      Με το που ηρθε και το ειδε η μεγαλη μου κορη μου το βουτηξε για δικια της χρηση..οσοι εισαστε γονεις με καταλαβαινεται :grin:
      ετσι λοιπον μετα διαβαζοντας εδω στο forum ειδα οτι εχει βγει καινουργια εκδοση (pro) ειπα και εγω να προβω σε αυτην την εκδοση μιας και ειχα για δικια μου συσκευη ενα new model 2008.
      πηγα στο ebay οπως κανω εδω και χρονια να αγορασω την καινουργια εκδοση λογο ομως οτι ηταν πολυ καινουργια version δεν ειχε ακομα εμφανιστει στο ebay .
      και παμε στο ζουμι της ιστοριας .
      μετα απο πολυ διαβασμα σε διαφορα blog καταληξα στο αξιοπιστο και πολλα υποσχομενο geekbuying " φτου φτου ξελευτερια"
      το κινητο το ειχε presale ειπα και εγω δεν πειραζει να περιμενω και ενα μηνα μιας και κινητο να κανω την δουλεια μου ειχα.
      ο γαμπρος μου βλεποντας το xiaomi φωτο τρελαθηκε και ηθελε και εκεινος το super κινητο της εταιρειας.
      πηγαμε σε αγορα 2 συσκευων απο το geek στης 20/2/16 "φτου φτου ξελευτερια"
      μετα την αγορα απο το paypal δεν εμφανισε πουθενα στο account που ειχα φτιαξει τα τηλ
      ενω αντιθετα κατι hands free και θηκες της εμφανισε κανονικα.
      ειπα οτι εκ παραδρομης δεν εμφανιστηκε η αγορα τον 2 τηλ.το paypal ειναι ασφαλεια και δεν με αγχωσε καθολου αυτο
      στην διαρκεια του προτου 10ημερου απο την παραγγελεια εγινε αγορα ενος ακομα redmi note για τον γιο του γαμπρου μου.
      περιμεναμε την καταλυτικη ημερομηνια 10/3/16 αμ δε !!
      τα πρωτα τηλεφωνα δεν φαινοντουσαν πουθενα η αγορα τους !! μετα απο επανειλημμένα email
      και στελνοντας το id της αγορας απο το paypal η κυριοι της "φτου φτου ξελευτερια" εκαναν το παγωνι
      λεγοντας οτι δεν εχει γινει η αγορα με αυτο το id αλλα ουτε και με κανενα αλλο !!!
      τα email πηγαιναν και ερχοντουσαν και οι κινεζοι εκαναν τους κινεζους !
      ευτυχως που εχω paypal ..μετα απο καταγγελεια επιστραφηκαν τα χρηματα και οι κινεζοι το βιολη τους ..

Παμε τωρα στο καλο της ιστοριας το τελευταιο τηλ το οποιο και φαινοταν στο account μου σαν αγορα ειπαμε(μεγαλη φαντασια ειχαμε) οτι θα το στειλουν την ημερα που ειχε καθοριστει απο εκεινους δηλαδη 10/3/16
      σημερα πηραμε απαντηση στα συνεχομενα email τι εχει γινει και δεν εχει σταλει το tracking number και η απαντηση ειναι/ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 30 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Tα συμπερασματα δικα σας ..

Φιλικα Νικος
    • Με την άδεια σου @nikostrex μετεφερα το μύνημα σου εδω γιατί πιστεύω ότι θα "πιάσει περισσότερο τόπο". Ωστε να μην χαθει και να αποτελέσει αξιολόγηση του geekbuying.
    • σε ευχαριστω πολυ @Bodai μακαρι να το διαβασουν πολλα παιδια και να προσεχουν απο που να φυλαγονται..
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

Παμε τωρα στο καλο της ιστοριας το τελευταιο τηλ το οποιο και φαινοταν στο account μου σαν αγορα ειπαμε(μεγαλη φαντασια ειχαμε) οτι θα το στειλουν την ημερα που ειχε καθοριστει απο εκεινους δηλαδη 10/3/16
      σημερα πηραμε απαντηση στα συνεχομενα email τι εχει γινει και δεν εχει σταλει το tracking number και η απαντηση ειναι/ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 30 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Tα συμπερασματα δικα σας ..

Φιλικα Νικος
      refund όλο το ποσό...δεν ξέρεις τι μπορεί να σου στείλουν αν αποφασίσουν να σου στείλουν και να έχεις τρεχάματα
    • Διαφήμιση
    • Κρίμα για τη ταλαιπωρία! Αλλά πήρες συσκευές xiaomi! Είπες ότι διάβασες αρκετά blogs! Πως και δεν διάβασες το συγκεκριμένο νήμα που σε δεκάδες αγορές ίσως και κανένας δεν πήρε συσκευή από το geekbuying! Refund όλο το ποσό, απαίτηση και στο Κινέζο να το κάνει, και μετά αγορά από αξιόπιστο κατάστημα! Ελπίζω να βρεις γρήγορα άκρη!

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Θα περιμενω τι κανω με νοιαζει ποιο πολυνα παρω το κινητο παρα τα λεφτα πισω...!!!Απλα ηθελα να ξερω ποσο χρονο εχω...
      Οσο αφορα το geekbuing ελεος δεν πιστευω οτι οι τυποι εκει ειναι τοσο .... χαλια πωλητες.... Εχω διαβασει ολες της σελιδες
      το εν λογο θεματος και πραγματικα δεν πιστευω σε αυτα που διαβαζω...!!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• @geonz8 είναι κρίμα να με αμφισβητείς.. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίζω με της λέξης!! Έκατσα να γράψω μόνο και μόνο την εμπειρία που έζησα για να προλάβω κάποιους πιθανούς αγοραστές να μην πάθουν αυτό που έπαθα εγώ. Και αν συνεχίσεις να με αμφισβητείς θα βάλω συνημμένα τα email με το εν λόγο κατάστημα . και στο λεω " Απλά κατανοητά και ελληνικά "
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

@geonz8 είναι κρίμα να με αμφισβητείς.. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίζω με της λέξης!! Έκατσα να γράψω μόνο και μόνο την εμπειρία που έζησα για να προλάβω κάποιους πιθανούς αγοραστές να μην πάθουν αυτό που έπαθα εγώ. Και αν συνεχίσεις να με αμφισβητείς θα βάλω συνημμένα τα email με το εν λόγο κατάστημα . και στο λεω " Απλά κατανοητά και ελληνικά "
      Αν διαβάσεις με προσοχή, θα δεις ότι δεν αμφισβήτησε αυτά που έγραψες, αλλά το ότι δεν το πιστεύει ήταν σχήμα λόγου για το απίστευτο του περιστατικού.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

@geonz8 είναι κρίμα να με αμφισβητείς.. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίζω με της λέξης!! Έκατσα να γράψω μόνο και μόνο την εμπειρία που έζησα για να προλάβω κάποιους πιθανούς αγοραστές να μην πάθουν αυτό που έπαθα εγώ. Και αν συνεχίσεις να με αμφισβητείς θα βάλω συνημμένα τα email με το εν λόγο κατάστημα . και στο λεω " Απλά κατανοητά και ελληνικά "
      Διάβασε λίγο πιο ψηλά το μήνυμα νούμερο 527 και αμέσως μετά τις 2-3 απαντήσεις που του έχουμε δώσει γύρω απο το πρόβλημά του. O @geozn8 απαντάει σε ΜΕΝΑ, στον @Xstos και στο @Bodai και ΟΧΙ σε σένα... αλλά χωρίς παράθεση με αποτέλεσμα αυτό το μπέρδεμα!
      :)