Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 686.
-
βαζεις το Magisk-v20.1 και MagiskManager-v7.4.0?
-
Τι να πω εμένα μου έβγαζε σφάλμα στην εγκατάσταση και ήθελε επανεκκίνηση πάλι σε twrp για να το εγκαταστήσει Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την τελευταία έκδοση βάλε Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασε να μπεις twrp κάνε επανεκκίνηση πάλι σε twrp και μετά κάνε εγκατάσταση το zip Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σου βγάζει σφάλμα στήν εγκατάσταση? Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi 9t Pro όλα λειτουργούν άψογα!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι θέλω λίγο περισσότερες λεπτομέρειες όπως πιο twrp κάνει τι wipe πρέπει να κάνω για καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΘέλω λίγο τα φώτα σας την τρίτη ξεκλειδώνω το mi9t pro και θέλω να περάσω την τελευταία δική μας dev το magik και φυσικά twrp μπορεί κάποιος να μου πει τη σειρά και τον τρόπο? Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση να σβήσω τα πάντα από μέσα Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλώς θα περιμένω 168 ώρες... Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα! Μπορώ να περάσω twrp και magik χωρίς να έχω ξεκλειδώσει?? Για mi9t pro Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για mi9t pro υπάρχει τίποτα για εμάς τους μεγάλους??