Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 686.
-
Σε poco f2 pro Όλα δείχνουν μια χαρά!!!!! Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΚαλημέρα χρόνια πολλά σε όλους!!!!! να ειμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι όσο μπορούμε!!!!!! Περάστηκε σε poco f2 pro (όχι καθαρή) και όλα δείχνουν μια χαρά!!!! Eνα μεγάλο ευχαριστω σε όλους όσους εργάζονται με μεράκι σε αυτό το forum. Χρόνια Πολλά!!!!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
jpastos - - Recoveries
Μήνυμαπριν ένα μήνα σχεδόν δεν θέλω πάλι... θα περιμενω το miui 13 να κανω και παλι μια καθαρη εγκατασταση
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Format data είχες κάνει; ” οχι ετσι δεν σβηνεις τα πάντα?
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΈχω περάσει σε poco f2 pro το twrp-3.6.0_11-v3.0.2_A12-lmi-skkk.img χωρίς κλείδωμα κανένα (μοτίβο πιν κτλ) δουλεύει και βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο μια χαρά!! μόλις βάλω καποιο κλείδωμα δεν τον βλέπει... κάποια πρόταση υπάρχει??
-
Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Dalvik χωρίς πρόσβαση στη λειτουργία ανάκτησης
jpastos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜιας και σε android 12 δεν έχουμε ακόμα TWRP εδω ειναι ένας οδηγός που βρήκα στο Ίντερνετ για διαγραφή μνήμης Dalvik [*]Πρώτα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι η συσκευή σας είναι σωστά ριζωμένη. Εάν όχι, τότε πρέπει πρώτα να κάνετε root τη συσκευή σας.1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε τον εξερευνητή αρχείων στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον Root Explorer είτε το ES File Explorer . 2. Όταν το εγκαταστήσετε, ενεργοποιήστε την πρόσβαση root. Για να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις στ…
-
Εδω πολλές λεπτομέρειες new-magisk-update-adds-support-for-android-12-adds-zygisk-denylist και εδω Dropbox - _OceanofAPK.com_Magisk-ea75a09f23011.apk - Simplify your life το canary magisk για να μην ψαχνεις
-
περνάς το canary magisk και με αυτο κάνεις ολη την διαδικασία Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM)
-
Εμένα πάντως σε poco f2 pro μια χαρά δουλεύει έχω περάσει και magisk και δουλεύουν όλα άψογα!!!
-
Ευχαριστω!!!! μολις εκανε reboot μόνο του για να δουμε τι θα δουμε....
-
Δεν υπαρχει καπια μπαρα προοδου στο τηλ?
-
ποση ωρα παιρνει περιπου??
-
Την 21.11.3 Απλα βαζω το τηλ σε Fastboot και τρεχω το _fastboot_update_rom ?
-
Καλημερα παιδια!! μπορειτε να μου πειτε πως κανω εγκατασταση την νεα rom απο Fastboot
-
κατέβηκε από τον Updater έκανα πάλι εγκατάσταση αλλά μου βγάζει πάλι την ίδια ενημέρωση
-
Redmi 9T πρόβλημα με ξεκλείδωμα
Μήνυματελικά μόλις τώρα κατάφερα και το ξεκλείδωσα!!
-
Redmi 9T πρόβλημα με ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΕχω το Redmi 9T εδώ και λίγες ήμερες και όπως λέει και ο τίτλος εχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα Οταν παω στις επιλογες προγραμματιστών / κατάσταση mi ξεκλειδώματος όταν πατάω προθήκη λογαριασμού και συσκευής μετα απο λίγο μου βγάζει (Αδυναμία επιβεβαίωσης Περιδένετε ένα δυο λεπτά και προσπαθήστε ξανα) Αυτό γίνετε εδώ και 4 ήμερες Το ξεκλείδωμα ΟΕΜ το εχω ενεργο (Εχω δοκιμάσει και ανενεργο) Εχει καείς καμιά ιδέα??
-
Σε poco f2 pro όλα καλά!!!! Μια ερώτηση έχω υπάρχει dev rom για το Redmi 9T?? Το πήρα σήμερα!!!