Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
πριν ένα μήνα σχεδόν δεν θέλω πάλι... θα περιμενω το miui 13 να κανω και παλι μια καθαρη εγκατασταση
-
Και ενώ είπα να κάνω μία ακόμη δοκιμή την Νο225, προσπαθώ μία για edl mode, τίποτα προσπαθώ δύο τίποτα προσπαθώ τρεις τίποτα, λέω κάτι συμβαίνει. Συνδέω την μπαταρία πατάω να ανοίξει τίποτα, πατάω να μπω fastboot τίποτα, το συνδέω στον υπολογιστή για να αρχίσει να φορτίζει τίποτα. Ούτε φορτίζει, ούτε λαμπάκι ούτε ήχος σύνδεσης!!
Με αυτά και με αυτά καλοί μου φίλοι μάλλον καταλήξαμε στο πρώτο μου τουβλάκι...
Θα το αφήσω όλο το βράδυ στο ρεύμα μπας και, αλλά μάλλον αυτό ήταν... -
-
Για lavender .....Redmi note 7 ποιο recovery προτείνεται για miui αλλά και custom rom.... να μην αλλάζω recovery κάθε φορά........ γιατί μόλις ξεκλείδωσα ένα που θεωρούσαν ότι δεν δουλεύει.. ........magisk ..ποιο χρειάζεται ......γιατί θα μείνω με την stock rom τις γιορτές και βλέπω μετα και ξέρω ότι δεν μπουταρει χωρίς magiskΗλίας
-
Дорогой
geoanto555
. Ваш tvrp отлично работает на android 11, но на android 12 он просто не открывается (заставка tvrp циклически мигает), посмотрите, сможете ли вы это исправить. Заранее спасибо. -
για το poco x3 pro υπαρχει?
η δεν χρειαζεται? -
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
για το poco x3 pro υπαρχει?
η δεν χρειαζεται?
-
δεν εχει το poco x3 pro
-
Θα ανανεώσουμε τα Links με νέα
Νέο Link με TWRP για όλες τις συσκευές >> ?a=show&w=files&flid=318170
POCO X3 PRO >> ?fid=15664248565197186529 -
Ποιο από τα δύο link να κατεβάσω γιατί άλλο site το ένα άλλο site το άλλο και λίγο μπερδεύτηκα είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει και δεν θέλω να γίνει λάθος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0