Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 686.
-
Μια λύση είναι να φλασαρεις πάλι την rom όπως είναι απο πάνω
-
Δοκίμασες να κάνεις wipe cache k dalvik cashe?
-
Παράθεση από 2fast2die: “Απο την developer τι χρειαζεται να κανω για να παω σε stable? ” factory reset
-
Παράθεση από marabu: “Στην 6.12.15 , όπως και στις δύο προηγούμενες rom προγράμματα που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα προσέγγισης σταματούν να λειτουργούν παρότι τρέχουν ακόμη. Η οθόνη άνοιγε μόνο με power button. Στην stable λειτουργούν σωστά! ” Καλημέρα! Δεν είναι θέμα rom είναι θέμα δικαιωμάτων παιδεύτηκα κι εγώ αρκετά μέχρι να το βρω... Πας μπαταρια- εξοικονόμηση μπαταρίας εφαρμογών - διαλέγεις την εφαρμογή που θέλεις - επιλέγεις χωρίς περιορισμούς - μετά κατεβαίνεις τέρμα κάτω (τοποθεσία στο …
-
Παράθεση από kostakislarisa: “το micloud σε αυτή την έκδοση σου δημιούργησε πρόβλημα ή από την 6.12.8; ” Οχι μόνο σε αυτή
-
Πάντως σε mi4 περάστηκε απροβηματιστα κι έχω την αίσθηση οτι δουλεύει καλύτερα απο την 6.12.8. είναι γρήγορο οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους και γενικώς δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα εκτός απο το mi cloud που δεν δουλεύει και είναι απαραίτητο... (@MIUI_ART ελπίζω οτι θα βγει κάποιο fix γιαυτό το θέμα)
-
Παράθεση από Pallaros: “μεγάλο πρόβλημα απόδοσης, το κινητό σέρνεται σα διπύρηνο... Mi3 εχω... ” Εγώ σε mi4 δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο..
-
Στο mi4 υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό mi cloyd όταν πατάς επάνω δεν ανταποκρίνεται... το έχει εντοπίσει και κάποιος άλλος?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25832/
-
Παράθεση από kalosdios: “τελικα την πατησα η οχι?στο email δεν προσεξα και εβαλα την 8.1 stable ενω ειχα την 6.12.8 dev se kenzo εκανα καλα? ” Παράθεση από dramdrum: “Να ρωτήσω κάτι, κάθε πότε περίπου βγαίνει καινούρια stable ξέρει κανείς; ” @kalosdios κανονικά απο dev σε stable και το αντίστροφο θέλει factory reset για να μην έχεις προβλήματα... @dramdrum Συνήθως κάθε 2-3 μήνες περίπου
-
@gkalen Η σημερινή xtrvbeta1 - 6.12.15 έχει και αυτή το Mpdecision?
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen σε συνθήκες καθημερινότητας πάντως η μπαταρία δεν συμπεριφέρεται και τόσο καλά, πέφτει αρκετά θα έλεγα.. ” @gkalen Κι εγώ το επιβεβαιώνω ενώ σε κατάσταση deep sleep το βράδυ για 7-8 ώρες καταναλώνει 1% με απλή χρήση πέφτει αρκετά γρήγορα..
-
Παράθεση από gkalen: “κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς γιατί μπλοκάρουν κάποιες συσκευές στο setup .. Νομίζω ότι ίσως κάτι παίζει με το λογαριασμό που εχουμε συνδεθεί στο miaccount .. ” Στην δική μου περίπτωση πριν ενεργοποιήσω το find device στον λογαριασμό μου μπορούσα κανονικά να παρακάμψω το να δώσω κωδικό για τον λογαριασμό.. Οταν ενεργοποίησα το find device τότε έπρεπε να βάλω τον κωδικό δεν με άφηνε αλλιώς... τώρα το έχω απενεργοποιήσει πάλι και πάλι μπορώ να παρακάμψω το βήμα του κωδι…
-
Παράθεση από jim1971: “Το ίδιο θα έλεγα και εγώ αν δε μου είχε συμβεί. Έχω κάνει δεκάδες ενημερώσεις με τον παραδοσιακό τρόπο κατεβάζοντας manually το αρχείο. Χθές άνοιξα τον updater στα εργαλεία και το ξέχασα στο wifi. Οταν επέστρεψα το βράδυ είχε επανεκινήσει με τη νεα αναβάθμιση. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματια: εφαρμογή αναβάθμισης, ιδιότητες, ρυθμίσεις, αυτόματη ενημέρωση (λήψη ενημερώσεων όταν είστε συνδεδεμένοι σε wifi και εγκατάσταση τη νύχτα) Ξέρει κάποιος πως μπορώ να επαναφέρω …
-
Παράθεση από jim1971: “Καλησπέρα, Έχω το Redmi Note 4G (Dior), το οποίο αναβάθμιζω καθε εβδομάδα. Χθες το ειχα στο wifi και μου εκανε αυτόματη ενημέρωση στην (XTRV_6.12.8 MIUI V8). Αντιμετωπίζω όμως το πρόβλημα ότι χάθηκε το root... Θα ήμουν ευγνώμων αν με ενημέρωνατε για το πως μπορεί να επανέλθει. ” Όταν λες αυτόματη ενημέρωση τι εννοείς?? στην ελληνική XTRV_6.12.8 MIUI V8 δεν γίνετε αυτόματη ενημέρωση
-
Περάστηκε κανονικά απο χθες το βράδυ στο mi4 και όλα λειτουργούν άψογα και με το mpdecision φαίνεται η μπαταρία να "κρατάει" περισσότερο χωρίς απώλειες στην απόδοση.. σε λίγες μέρες ασφαλέστερα συμπεράσματα..
-
Παράθεση από gkalen: “Αύριο θα κοιτάξουμε να σας δώσουμε τη ρομ του Cancro με Mpdecision .. ” @gkalen Για σήμερα μιλάς?
-
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να επιβεβαιώσω αν έχει περαστεί το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4 (Cancro)
-
Παράθεση από echaosad: “αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση ” όπως κάνεις εγκατάσταση και τη ROM απο twrp
-
Σε mi4 με μια πρώτη ματιά όλα φαίνονται άψογα!! ευχαριστούμε!!!
-
Περάστηκε με επιτυχία σε mi4 και όλα δείχνουν καλά!!