δεν ξέρω ρε φίλε και νομιζω Πώς την πάτησα.Δεν ηθελα σταθερη
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H kalosdios έγραψε:
τελικα την πατησα η οχι?στο email δεν προσεξα και εβαλα την 8.1 stable ενω ειχα την 6.12.8 dev se kenzo εκανα καλα?
-
Ο/H kalosdios έγραψε:
τελικα την πατησα η οχι?στο email δεν προσεξα και εβαλα την 8.1 stable ενω ειχα την 6.12.8 dev se kenzo εκανα καλα?
Ο/H dramdrum έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, κάθε πότε περίπου βγαίνει καινούρια stable ξέρει κανείς;
@dramdrum Συνήθως κάθε 2-3 μήνες περίπου -
-
-
να ρωτήσω κάτι
Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής.
Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ?
αυτόν?
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
(το κομμάτι που λέει από dev->stable)
ή αυτόν?
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Για την πιο καθαρή δυνατή εγκατάσταση τι tickάρουμε στο twrp στα wipes?
Ευχαριστώ και πάλι -
Ο/H kostas km έγραψε:
Ερώτηση για Hermes. Το super user στη τελευταία stable το αναβαθμιζουμε απο το Google play η όχι. Το λέω γιατί στις dev ROM περιμέναμε την επόμενη εβδομάδα που γινόταν μεσα απο τη ROM η όποια α αναβαθμιση. Στις Stable όμως που δεν έχει καθε εβδομάδα τι κάνουμε; (επίσης μου βγάζει binary update να το κανω ή όχι)
Thanks -
@kostas km SuperSu δεν αναβαθμίζουμε ΠΟΤΕ απο το Play Store. Και αυτό ισχύει άσχετα απο το είδος της rom..
-
Ο/H kostas km έγραψε:
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Καλησπερα στην ομάδα.Ημουν μόλις τώρα στον Κωτσόβολο και καμάρωνα τα Xiaomi.Ε χουν μέσα Ρομ 8.1.1 stable μέ πλήρως Ελληνικό μενού.Ο διαφημιστής-πωλητης εκεί δε μου είπε με σιγουριά ότι υποστηρίζει αυτόματες αναβαθμίσεις.Τι γνωρίζεται;
-
Ο/H johnjor έγραψε:
en.miui.com/download-301.html#449 <-Kate
en.miui.com/download-301.html#438 <- kenzo -
Ο/H anexitilos έγραψε:
να ρωτήσω κάτι
Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής.
Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ?
αυτόν?
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
(το κομμάτι που λέει από dev->stable)
ή αυτόν?
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Για την πιο καθαρή δυνατή εγκατάσταση τι tickάρουμε στο twrp στα wipes?
Ευχαριστώ και πάλι
Μείνε εκεί που είσαι.Εγώ καταλάθος την έβαλα και θέλω να παω σε dev παλι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-