Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 686.
-
Παράθεση από sakismaf: “Calibration πως κανουμε τη μπαταρια; ” Manual battery calibration.
-
Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4G........ολα καλα με την νεα stable. μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ??????? ” Πάντα μετά απο κάθε νεα εγκατάσταση ROM θέλει calibration η μπαταρία έχεις κάνει?
-
Παράθεση από dnomikos: “Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Προεπιλογές > Βοηθός & φωνητική είσοδος > Εφαρμογή Βοηθός και επέλεξε "Εφαρμογή Google" ” Και στο mi4 το ίδιο πρόβλημα έχω καμιά ιδέα??
-
XTRV STABLE για το mi4?
-
Σε mi4 Όλα δουλεύουν τέλεια!!!!!! (στην προσβασιμότητα όπου υπάρχει εκει μια διεργασία στα κινέζικα ξέρουμε τουλάχιστον τι είναι??)
-
Η rom για το Mi4 διορθώθηκε? σχετικά με το πρόβλημα με το μενού τερματισμός, επανεκκίνηση,f fastboot.
-
Παράθεση από aloutos: “davlik / art cache, cache και data μόνο; ” Ναι αυτά μόνο
-
Σε mi4 η XTRV είναι εξαιρετική!!! είναι πιο γρήγορη απο την 20 μένει μόνο να δω αν δουλεύει καλά το bluetooth γιατί στην 20 δεν μπορούσα να το συνδέσω με το αυτοκίνητο... Μια άσχετη ερώτηση θα κυκλοφορήσει και stable XTRV για το mi4?
-
gkalen Με το mi4 τι γίνεται? θα έχουμε κάτι καινούργιο?
-
Απο χθες ολα δείχνουν μια χαρά!!! το μόνο "πρόβλημα" (και στη 20 υπήρχε) είναι οτι στην αρχική οθόνη οταν κρατάς πατημένο το μενού δεν εμφανίζετε το google παρότι το έχω επιλέξει απο τις ρυθμίσεις κατα τ αλλα ολα δουλεύουν άψογα και γρήγορα!!!
-
Παράθεση από ntel0s: “Εγω φοραω και σου προτεινω XTRV beta. Καινουργια ρομ με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας και μνημης. Ειναι developer βεβαια,αλλα να ξερεις πως δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τις stable(προερχομενος απο stable ) . ” Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα!!!
-
Παράθεση από blackm76: “Δεν υπάρχει αυτόματη ενημέρωση να ξετικαρω ” Οχι θα μπεις στις εφαρμογές σου στο Google play θα βρεις το SuperSU και θα δεις αυτή την εικόνα εκεί πάνω δεξιά τρεις τελείες πατάς και ξετικαρεις την αυτόματη ενημέρωση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22176/
-
Παράθεση από baiosss: “Εδω που μπορω να το βρω? ” SuperSU-v2.78.zip
-
Παράθεση από blackm76: “να μην εγκαθιστατε αυτοματα η ενημερωση για την εφαρμογη superuser. ” Θα μπεις στο playstore βρες την εφαρμογή supersu και επάνω δεξιά έχει τρεις τελείες πατάς επάνω και σου βγάζει την επιλογή αυτόματη ενημέρωση την ξετικαρεις και είσαι οκ.
-
Παράθεση από gkalen: “Ομορφιές , έτσι ?? Αν και σου είναι γνώριμο το περιβάλλον .. ” Ακριβώς έτσι!!!
-
Άψογη η νέα XTRV_6.10.20 η μπαταρία φαίνεται να τα "σπάει" όλα δουλεύουν άψογα αν και θέλει ακόμα 1-2 μέρες να στρώσει το τηλέφωνο. Το μόνο περίεργο εκτός απο το κλασσικό να μην δουλεύει η σίγαση με το αναποδογύρισμα του κινητού είναι με το micloud που μου βγάζει Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού (δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν ο συγχρονισμός ολοκληρώθηκε) και όταν πατάω επάνω για λεπτομέρειες προσπαθεί να αλλάξει καρτέλα αλλά δεν... καμιά ιδέα?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachme…
-
Παράθεση από nikos_v: “μου έβγαζε ένα error 7. Αυτό φταίει;; ” Μετα απο full wipe θέλει πάντα επανεκκίνηση σε Recovery
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ναι ειμαι ροοτ,δε γινετε αλιως ,γιαυτο το κραταει για παντα ενεργο !!!! ” Μπορεις να μου πεις πως γίνετε η ρύθμιση απο το SDMAIN ?
-
Παράθεση από ntel0s: “Σ το συγχρονισμο δεν αλλαξε τιποτα. ” Δυστυχώς εξακολουθεί να μην συγχρονίζει SMS και Ιστορικό κλησεων.. (Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού)