Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 686.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όταν θα βγει νέο Source θα έχουμε και νέες ROM..... ” Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/21.3.25 at SourceForge.net λογικά θα έχουμε?
-
Καλησπέρα!!! θα έχουμε νέα rom σήμερα??
-
μόλις περάστηκε σε poco f2 pro και ολα δείχνουν εντάξει!!! edit έχω την αίσθηση οτι το δακτυλικό ανοίγει σφαίρα με αυτή τη rom
-
Σε poco f2 pro ολα δείχνουν μια χαρά!!!
-
Περάστηκε χθες βράδυ σε poco f2 pro και όλα δείχνουν άψογα!!!
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από tan: “Σε mi 9 lite (pyxis) την κατέβασα μέσω του updater και μόλις πατάω εγκατάσταση βγάζει με κόκκινα γράμματα bad md5 file click to remove rom. ” Κανείς? ” Λογικά δεν έχει κατεβεί σωστά
-
εγω θα περίμενα πάνω απο τέταρτο ακόμα
-
Παράθεση από MiltosDelis: “καλημερα ομαδα προσπαθω εδω και κοντα 1μιση ωρα να κατεβασω απο την εφαρμογη αναβαθμιση την νε α ρομ μας αλλα κολλαει στο 100% και δεν βγαινει το κουμπι για εγκατασταση κανουμε κατι εμεις γι αυτο σαν τελικη χρηστες η εσεις; ” οταν φτάνει στο 100% θέλει αρκετή ώρα για να φορτωθεί περιμένεις αρκετά? μπορεί να κάνει και 30 λεπτά καμιά φορά
-
περάστηκε σε poco f2 pro πολύ γρήγορα και εύκολα!!! πάει σφαίρα (δεν ξέρω τι έκανε ο @gkalen στην δοκιμαστική προχθές για το lmi πάντως δουλεύει πολύ πιο γρήγορα) με το magisk κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από gkalen: “TEST LMI ( Poco f2 pro ) ” στην χρήση ram δεν μπορώ να πω οτι είδα μεγάλες αλλαγές εκει που είδα ειναι στην ταχύτητα άνοιγμα εφαρμογών και όταν πάω να κάνω επανεκκίνηση γινετε αστραπιαία
-
Σε poco f2 pro όλα δείχνουν άψογα!!!!
-
Σε poco f2 pro όλα φαίνονται καλά
-
από τον Updater προσπαθώ να την κατεβάσω φτάνει μεχρι 100 κι εκεί βγάζει λάθος... 3 φορές προσπάθησα
-
σε Α11 δεν εγκαθίσταται
-
Δυστυχώς δεν δουλεύουν οι αυτοματοποιημένες εργασίες poco f2 pro
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΓια Poco f2 pro θα έχουμε τίποτα σε κοκκινακι??
-
ολα οκ. σε poco f2 pro
-
Η rom που είναι στο vip mail είναι η καινούρια?? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk