Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 686.
-
Έχω φτιάξει μερικά bootanimation για το mi9t pro εδω ο σύνδεσμος για να κατεβάσετε ότι θέλετε καθώς και ένα μικρο βιντεακι με το τι θα βάλετε Microsoft OneDrive - Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία από οπουδήποτε. Δημιουργήστε έγγραφα με το δωρεάν Office Online.. Η εγκατάσταση ειναι πολύ απλή, με Root Explorer πάτε στο system/media και παίρνετε το bootanimation (το βάζετε κάπου που να μπορείτε να το βρείτε σε περίπτωση που θέλετε να το βάλετε πάλι) έπειτα βάζετε το νέο bootanimation που έχετε επιλέξει…
-
Σε Mi9t pro περάστηκε μια χαρά και όλα βαίνουν καλώς!!! Ευχαριστούμε!
-
Σε mi9t pro περάστηκε με απλά wipes εύκολα και γρήγορα και ολα φαίνονται να λειτουργούν άψογα χωρίς κανένα απο τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και μάλιστα ειναι αρκετά πιο γρήγορο το τηλ για την μπαταρία θα δούμε σε κάνα 2 μέρες πάντως κι εκεί ενθαρρυντικά ειναι τα πρώτα στοιχεια μετά απο 10 ώρες λειτουργίας ευχαριστούμε πολύ!!!!!
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Υπάρχει το dark mode και είναι οκ προβολή σκοτεινή λειτουργία individual apps και εκεί βγάζεις βάζει σε όποιο apps θέλεις ” Σε mi9t pro δεν κρατάει τη ρύθμιση μετά απο επανεκκίνηση οτι κι αν έχεις εξαιρέσει καταργείτε
-
@MIUI_ART Θα έρθει mail για τους vip? για την καινούργια λέω (HMK20ProMI9TPro_20.3.27_v11-10 (Raphael)
-
έχω την αίσθηση οτι έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ever!!!!! (mi9t pro)
-
Σε mi9t pro Το κατ επιλογή εφαρμογής dark mode δεν δουλεύει
-
Παράθεση από gkalen: “Πάντως από το πρωί φοράω την 20.3.26 στο lavender , δεν παρατηρησα κάποιο πρόβλημα .. ” Ξέρουμε τι ώρα θα δοθούν οι νέες rom?
-
Όλα καλά σε mi9t pro ευχαριστούμε!!!
-
Σε mi9t pro όλα δείχνουν εντάξει και πιστεύω πως έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απο τις 2-3 τελευταίες rom
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66859/ Ξέρει κανείς γιατί δείχνει ετσι το magisk? mi9t pro
-
Σε mi9t pro όλα άψογα μέχρι τώρα Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχω δει διαφορά στην κατανάλωση και όντως δεν ειναι dolby αλλά κάνει δουλειά
-
Και σε μένα το dolby αρνείται να ανοίξει.. για να αυξήσω την ένταση στο ηχείο έχω βάλει αυτήν εδώ την εφαρμογή play.google.com/store/apps/det…com.goodev.volume.booster δουλεύει άψογα
-
Για δες εδω xiaomi-miui.gr/community/index…E%B7-28-05-2019/?pageNo=1
-
ξέρουμε τι αλλαγές έχουν γίνει?
-
σε mi 9t pro όλα καλά. Ευχαριστούμε παιδιά
-
Σε mi9t pro όλα άψογα!!!