Καλημέρα Εχω ένα ελληνικό νοτε 4 2016102 8.2.2.0 (MCFMIDL) και όταν το ανοίγω με δακτυλικό αυτό βγάζει μια μαύρη οθόνη με το Mi για κάποια δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει , δεν το κάνει πάντα. Πάει κάπου το μυαλό σας γιατί το κάνει αυτό
καλημέρα γίνεται σίγουραεγω την βλέπω απο κινητό και ταμπλετ (ίδιο μι ακαουντ) και έχω κάνει πρόσκλησηκαι στον λογαριασμό τις γυναίκας μου και το βλέπει και απο το κινητό της (άλλομι ακαουντ) πρόσθεσα τον λογαριασμότης εκεί που λέει οικογένεια (για κάποιο λόγο με παίδεψε αρκετά να το κάνω )και μετά έκανα σεαρ τις συσκευές
Πηγα να το ξεπεράσω δίνοντας ριτζιον Κίνα όπου και μου ζήτησε να συνδεθώ με μι ακαουντ !!!αλλά την κάμερα με τίποτα Άντε γιατρέ μου να βάλω την δικιά σου γιατί βλέπω να κάνω ριβιου για την αντοχή της σε κακή μεταχείριση 2.20.1.2 έχω Εγώ Sent from my SM-N910F using Tapatalk
1941cbededd970ad3689f0764c5b8c1c.jpg Η μεγάλη πλάκα είναι ότι το λινκ που μου δίνει να πάρω το κινέζο αππ με στέλνει στο πλει στορ πάλι ....τσαταλια τα νεύρα μου Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Μετά την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής του πλει στορ δεν κρασαρ πλέον ΑΛΛΆ όταν πηγα να συνδεθώ δεν μου ζήτησε μι αλλά γι!!account (έδωσα region Europe)...κάνω γι λογαριασμό και ενεργοποίησα.....τίποτα φτάνω στο σημείο που μου ζητά να σκαναρω το qr code και περνώ το παρακάτω ωραιότατο μήνυμα Sent from my SM-N910F using Tapatalk