Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 205.
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
bandit - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bandit: “aliexpress.com/item/Xiaomi-Red…1527_1_71_72_73_74_75,0_0 aliexpress.com/item/2015-Newes…1527_1_71_72_73_74_75,0_0” Γείτονα (μένουμε κοντά) το Aliexpress είναι ο ορισμός της "μαϊμούς"... αν και μιλάμε για φθηνιάρικα πράγματα, αλλά και πάλι...” θέλει προσοχή από ποιον αγοράζεις το αλι .. ότι έχω πάρει πάντως μια χαρά μου έχει βγει και refunds όταν είχα θέματα aliexpress.com/item/Xiaomi-Red…1527_1_71_72_73_74_75,0_0
-
Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα στο forum, έχω μόλις δύο μέρες το redmi note 2 και γενικά δεν είμαι πολύ σχετικός. Πώς μπορώ να ορίσω ήχο κλήσης από δικά μου τραγούδια που βρίσκονται στο φάκελλο αρχεία>μουσική; Τικάρω τον ήχο αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για ορισμό ως ήχο κλήσης.” Μετά το πέρασμα της GTV μπήκαν οι εφαρμογές μου μαζί και το es file explorerΌταν έφτασε η ώρα να ασχοληθώ με τον ήχο κλήσης και πάτησα πάνω στην επιλογή και τότε που ζητήθηκε να επιλέξω αν θα μπω στους ήχους συστήματ…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, στο επόμενο update πιστεύω να έχει λυθεί. ;)” Προς το παρόν έκανα wipe cache και wipe dalvik cache από recovery. Ελπίζω να στρώσει. Κατά τα άλλα δεν έχω άλλα bugs.” αφου εισαι στην 5,9,18 γιατι δεν περνασ την 27 να δεισ αν θα φτιαξει εγω σε δυο redmi note 2 που εχω δεν εχω προβληματα με την 27
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμαμε τον δευτερο τροπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
-
Παράθεση από apo.stam: “Καλημέρα μολις πηρα στο χερι μου το prime αλλα δεν μου ανοίγει το κινητό καθόλου. Με το που το βαζω στην φόρτιση, καθε 3" μου χτυπάει δόνηση. Θελω βοηθεια αν ξέρει καποιος τι να κανω; Αφήστε το, το βρήκα: δεν εβγαλα το αυτοκόλλητο απο την μπαταρία!! ” XAXAXA το ιδιο επαθα και εγω !!!! τρελο φλας
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤο πρώτο που κατέβασα Μόλις βγήκε το είχε η σημερινή πρωινή δουλεύει μια χαρά Ξέρει κανείς το ακριβές πρόβλημα της ανάκλησης να γυρίσουμε στην 17 όσοι την έχουν περάσει ? Καλή θα ήταν μια ενημέρωση Sent from my SM-N910F using Tapatalk
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμαεκτός της μουσικής που έχει πρόβλημα από την πηγή (κινα)
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμαείχε ανέβει κατα λαθος προβληματική ρομ φίλε μου το ίδιο έχω και εγώ την έχουν αλλάξει κατέβασε την και ξαναπερνα την
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμαok thamks κατεβαίνει υπάρχει πρόβλεψη για οτα στο μέλλον ?