Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Στο φτιάχνω εγώ με 60€. Θέλεις;

Ακριβός ρε παιδί μου , μιλάμε για αισχροκέρδεια , χειρότερος από τον ΕΝΦΙΑ 8o 8o
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ακριβός ρε παιδί μου , μιλάμε για αισχροκέρδεια , χειρότερος από τον ΕΝΦΙΑ 8o 8o

Το καλύτερο είναι να μάθεις να ψαρεύεις, παρά να περιμένεις πότε θα σου φέρουν τα ψάρια να τα φας.
      Και μόλις μάθεις το ψάρεμα μπορείς σαν ένδειξη εκτίμησης να κάνεις μια μικρή δωρεά στο φόρουμ, για να μπορεί να πληρώνει να έξοδα φιλοξενίας........ ;)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

OffTopic
      ​είναι και η δική μου προμήθεια μέσα ? :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Το καλύτερο είναι να μάθεις να ψαρεύεις, παρά να περιμένεις πότε θα σου φέρουν τα ψάρια να τα φας.

Και τι θα γίνουν οι ψαροταβέρνες στο δικό μας Τουρκολίμανο και στη δικιά σας Καλαμαριά . Θα το ρίξουν στο σουβλάκι ? :lol:

Και μόλις μάθεις το ψάρεμα μπορείς σαν ένδειξη εκτίμησης να κάνεις μια μικρή δωρεά στο φόρουμ, για να μπορεί να πληρώνει να έξοδα φιλοξενίας........ ;)

Αυτό πόνεσε . Θα τα πετάξω τα μετάλλια .
    • καλησπερα παιδια, νεος στο φορουμ.κατοχος του Note 2 16 GB. εχω την εκδοση 5.9.17 και σημερα το πρωι δοκιμασα να το βαλω σε απλη εμφανιση μεσα απο τις ρυθμισεις. μου ζητησε να κανω restart για να εφαρμοσει την ρυθμιση. και απο τοτε εχει κολλησει στην εναρξη. Μου δειχνει το σημα της ΜΙ και οτι φορτωνει το android και μεχρι εκει. το εχω αφησει 1 ωρα κ τιποτα. εβγαλα μπαταρια παλι τιποτα.προσπαθησα να μπω σε recovery με volume up and power button και παλι μου κανει το ιδιο. μου δειχνει το σημα MI. υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω. ευχαριστω!
    • Καλησπέρα,ειμαι με την 5.9.27. Όλα καλά πλην την αυξηένη κατανάλωση μπαταρίας.Οι εφαρμογες για gps δουλεύουν ωραία , αλλά έχω ένα θεματάκι με την πυξίδα.
      Εκτος ότι χάνει καμιά 20αριά μοίρες σχεδόν κάθε φορά που τρέχω την default εφαρμογή ζητάει calibration ,είναι φυσιολογικό?
      Αφού κάνω και το calibration εξακολουθεί να χάνει σημαντικά 15-20 μοίρες.Κατέβασα 2-3 εφαρμογές compass απο το play store και ενώ η εφαρμογή τρέχει κανονικά, η πυξίδα δεν κινείται..(και στις 3 εφαρμογές) σημειωτέον πως το location (πρόσβαση στη τοποθεσία μου) στην συσκευή είναι ενεργοποιημένο..Έχει κανείς άλλο αντίστοιχο θέμα με την πυξίδα?
    • Ο/H giorgos_x έγραψε:

καλησπερα παιδια, νεος στο φορουμ.κατοχος του Note 2 16 GB. εχω την εκδοση 5.9.17 και σημερα το πρωι δοκιμασα να το βαλω σε απλη εμφανιση μεσα απο τις ρυθμισεις. μου ζητησε να κανω restart για να εφαρμοσει την ρυθμιση. και απο τοτε εχει κολλησει στην εναρξη. Μου δειχνει το σημα της ΜΙ και οτι φορτωνει το android και μεχρι εκει. το εχω αφησει 1 ωρα κ τιποτα. εβγαλα μπαταρια παλι τιποτα.προσπαθησα να μπω σε recovery με volume up and power button και παλι μου κανει το ιδιο. μου δειχνει το σημα MI. υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω. ευχαριστω!

Διάβασε εδώ => "Απλή λειτουργία" ή "operation from the hell"?

Θα πρέπει να κάνεις Factory Reset και αφού θα ξανακάνεις Setup την συσκευή από την αρχή (ΝΑΙ θα χαθούν όλα), θα ξανακάνεις Flash από την αναβάθμιση της MIUI την τελευταία Ελληνική ROM.

Είναι μία Buggy λειτουργία που θα αφαιρεθεί στην επόμενη έκδοση.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giorgos_x έγραψε:

καλησπερα παιδια, νεος στο φορουμ.κατοχος του Note 2 16 GB. εχω την εκδοση 5.9.17 και σημερα το πρωι δοκιμασα να το βαλω σε απλη εμφανιση μεσα απο τις ρυθμισεις. μου ζητησε να κανω restart για να εφαρμοσει την ρυθμιση. και απο τοτε εχει κολλησει στην εναρξη. Μου δειχνει το σημα της ΜΙ και οτι φορτωνει το android και μεχρι εκει. το εχω αφησει 1 ωρα κ τιποτα. εβγαλα μπαταρια παλι τιποτα.προσπαθησα να μπω σε recovery με volume up and power button και παλι μου κανει το ιδιο. μου δειχνει το σημα MI. υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω. ευχαριστω!

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H giorgos_x έγραψε:

Διάβασε εδώ => "Απλή λειτουργία" ή "operation from the hell"?

Θα πρέπει να κάνεις Factory Reset και αφού θα ξανακάνεις Setup την συσκευή από την αρχή (ΝΑΙ θα χαθούν όλα), θα ξανακάνεις Flash από την αναβάθμιση της MIUI την τελευταία Ελληνική ROM.

Είναι μία Buggy λειτουργία που θα αφαιρεθεί στην επόμενη έκδοση.

Όπως το λέει ο φίλος, δυστυχώς την πάτησα κι εγώ έτσι. Δεν γλιτώνεις το factory reset από το recovery. Ούτε με βγάλσιμο μπαταρίας επανέρχεται.
    • Ο/H bandit έγραψε:

Ο/H ASXETOSSS έγραψε:

Καλησπέρα στο forum, έχω μόλις δύο μέρες το redmi note 2 και γενικά δεν είμαι πολύ σχετικός. Πώς μπορώ να ορίσω ήχο κλήσης από δικά μου τραγούδια που βρίσκονται στο φάκελλο αρχεία>μουσική; Τικάρω τον ήχο αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για ορισμό ως ήχο κλήσης.

Μετά το πέρασμα της GTV μπήκαν οι εφαρμογές μου μαζί και το es file explorerΌταν έφτασε η ώρα να ασχοληθώ με τον ήχο κλήσης και πάτησα πάνω στην επιλογή και τότε που ζητήθηκε να επιλέξω αν θα μπω στους ήχους συστήματος η θα κάνω αναζήτηση με τον es
      Από τον es λοιπόν μπήκα πήγα στον φάκελο που είχα βάλει τα τραγούδια μου και επέλεξα το ringtone που ήθελαΕλπίζω να σε βοήθησα

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου, μέχρι να τις δω σκάλιζα το κινητό και έλυσα το πρόβλημά μου ακολουθώντας τη διαδρομή : Ρυθμίσεις>Εφαρμογές συστήματος>ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΗΧΟΥ: Εδώ ξετικάρισα τις επιλογές ΄΄Ανά μέγεθος΄΄ και ΄΄Ανά διάρκεια΄΄και στην επιλογή ΄΄Ανά φάκελο΄΄ τικάρισα τους φακέλλους που μου εμφανίστηκαν. Αυτά, σε περίπτωση που βοηθήσουν κάποιον. Στο μεταξύ την ίδια λύση με εσένα μου πρότεινε κι ένας φίλος μου - νά΄σαι καλά.
    • Γεια σας παιδιά,
      Αγόρασα το redmi note 2 32gb από minideal, για τη σύζυγο και το σκασμένο μου λέει ότι έχει μόνο 1.5gb! Τι να κάνω?!?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H loko_g έγραψε:

Γεια σας παιδιά,
      Αγόρασα το redmi note 2 32gb από minideal, για τη σύζυγο και το σκασμένο μου λέει ότι έχει μόνο 1.5gb! Τι να κάνω?!?

Πιθανον ειναι θεμα rom βαλε την Ελληνικη

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk