Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 911.
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
blackm76 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαιδια τα καταφερα τελικα και την εκανα την αναβαθμιση.δεν ηταν πολυ δυσκολο τελικα ουτε κολλησε οπως ειπανε μερικοι στο 99 τις εκατο.σφαιρα εγιναν ολα.το mi3 ειναι μοτορι......χαχαχαχαχ και TWRP μου αρεσε περισσοτερο απο το cwm. απλα εχω 2-3 αποριες 1)οταν βγει η καινουρια αναβαθμιση της ρομ βασισμενη σε android 6,παλι ολη αυτην την διαδικασια θα κανουμε;;;;ρωταω γιατι ειναι λιγο ποιο πολυπλοκη διαδικασια. 2)εχω την εντυπωση οτι εγινε λιγο ποιο γρηγορη η συσκευη.ισχυει η ειναι ιδεα μου;;;; 3)οσ…
-
Μήνυμααντι για supersu μπορω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη kingo root;;;;δηλαδη να φορτωσω στο miui to apk να το εγκαταστησω και να κανω την συσκευη root me to kingo root;;;;
-
ναι το σωσαμε προς το παρον και δεν επιχειρω να βαλω την καινουρια ρομ πριν μου λυθουν ολες οι αποριες για καθε λεπτομερια. λοιπον δεν μου απαντησατε σε μερικες ερωτησεις. 1)ακομα και να την κανω την αναβαθμιση απο τον οδηγο που μου δειξατε μετα καθε φορα με την ιδια διαδικασια απο τον οδηγο πρεπει να γινετε η αναβαθμιση η οπως καναμε μεχρι τωρα;;;; 2)επισεις δεν απαντησατε αν μπορω να χρησιμοποιησω οποια εφαρμογη θελω για ροοτ.δηλαδη πρεπει υποχρεοτικα να χρησιμοποιησω την supersu;δεν μπορω να …
-
Μήνυμααν την περάσω μια φορά με αυτόν τον τρόπο μετά κάθε φορά πρέπει να ακολουθώ αυτόν τον τρόπο; την ίδια διαδικασία; ρωτάω γιατί είναι αρκετά δύσκολη.
-
1)ναι ειναι αληθεια.πρεπει να καρταμε τα δεδομενα μας και στον υπολογιστη παραδειγμα η σε καποιο αλλο μεσο αποθηκευσης γενικα. microsd ειχα αλλα den την διαβαζε,αλλα με τον τροπο που ειπε ο roseman ολα πηγαν καλα.και τον πρωτιμο αυτον τον τροπο me το τερματικο λογο αρκετων χρονων λειτουργιας λειτουργικου linux. πανω σε αυτο ομως εχω μια απορια.το miflash sto pc εχει και γραφικο περιβαλλον.τι κανεις απο εκει;;;αυτο που καναμε με το τερματικο δεν θα μπορουσαμε να το κανουμε απο εκει;;; 2)οσον αφορ…
-
παιδιά με τον τρόπο που μου έδειξε ο roseman πέρασα πάλι την 6.1.7 για να επανέλθει το κινητό μου και να μην χάσω τα δεδομένα. Αύριο μεθαύριο λέω να δοκιμάσω τον οδηγό του liakou για να την περάσω αλλά έχω αρκετές απορίες πάνω σε αυτόν. Όπως...... 1)Άμα την αναβαθμίσω το κινητό μου δεν θα είναι root; 2)αν την περάσω μια φορά με αυτόν τον τρόπο μετά κάθε φορά πρέπει να ακολουθώ αυτόν τον τρόπο; την ίδια διαδικασία; ρωτάω γιατί είναι αρκετά δύσκολη. 3)αν την βάλω θα χαθεί o cwm και θα περάσει άλλο…
-
ενταξει θα ανοιξω αλλο ευχαριστω
-
ναι αλλα ποια ρομ να εγκαταστησω τελικα.την τελευται που μου εβγαλε τα σφαλματα η την προηγουμενη;;;; και γιατι εβγαλε τα σφαλματα;;;
-
παιδια μισο λεπτο γιατι εχω κενα πληροφοριων και δεν καταλαβαινω τιποτα. λοιπον... 1)τι ειναι το fast boot και τι κανει;;; 2)πως θα κανω καθαρη εγκατασταση της ρομ απο την στιγμη που ενω ανοιγει το recovery mode δεν μπορω να μπω στο miui ωστε να φορτωσω το αρχειο zip και να το εγκαταστησω απo recovery mode. 3)ti einai md5;;;και πως το ελεγχο;;;
-
παιδια χαζεψα.τι ειναι το fastboot. εκανα επανεκκινηση απο το recover mode σe fast boot και μου εβγαλε απλα το μπαρμπαδελι με το ρομπορακι και απο κατω γραφει fast boot.τι κανω εδω.ας βοηθησει καποιος γιατι φρικαρα.
-
μπορω να μπω σε recovery mode αλλα το κινητο δεν ανοιγει στο λειτουργικο. τωρα την ξανακατεβαζω απο τον υπολογιστη.αλλα πως θα την περασω παλι στο κινητο αφου δεν ανοιγει το λειτουργικο παρα μονο η recovery mode; και τι ειναι το md5 και πως το ελεγχο;;;
-
παιδια εχω προβλημα στο mi3 μου.κατεβασα το zip και πηγα να το περασω απο recovery mode.μου εβγαλε ενα σφαλμα και κολλησε.το εκανα επανεκκινηση το τηλεφωνο απο recovery mode και τωρα δεν ανοιγει. εκανα κατι λαθος;;;τι φταιει;;;χρειαζομαι την βοηθεια σας το συντομοτερο δυνατο.επειγον.