Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 451.
-
Παράθεση από brougos: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από brougos: “Που δηλωνουμε το ονομα μας εδω οτι ψηφισαμε?????? ” Ναι αμέ ! ” Αρκει δηλαδη που το ανεφερα εδω?Ψοφαω για μεταλλιοοοοο...... ” Να αναφέρεις με πιο όνομα ψήφισες στο άλλο Forum φίλε !
-
Παράθεση από brougos: “Που δηλωνουμε το ονομα μας εδω οτι ψηφισαμε?????? ” Ναι αμέ !
-
Παράθεση από sportage: “Δεν με αφήνει να ψηφίσω. Your User group have no permission to vote. Μπορώ να κάνω κάτι? ” Γράψε σχόλιο ή βάλε Avatar να φτάσεις 25 πόντους και μετά μπορείς !
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Τα δώρα ανάλογα την θέση κατάταξης θα είναι... ” Δεν είναι λίγο τσιγκουνιά για τόσα χιλιάδες μέλη (μην πω εκατομμύρια παγκοσμίως), να δίνουν τόσα λίγα δώρα. Ξέρω απ' το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα, αλλά ρε παιδιά για ένα μεγαθήριο τέστιν XIAOMI και μία φορά τον χρόνο δώσε πράμα στο λαό σου και θα δείτε μετά τι πωλήσεις θα έχει. Συμφωνείται ;” Δίκαιο έχεις.. εν μέρη.. π.χ η Apple και η Samsung ούτε που τους νοιάζει άντε να δώσουν ένα iPhone 6s…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είμαστε 11 ψήφους πίσω από την Ινδία στην δεύτερη θέση. Θα ξυπνήσουν το πρωί οι Ινδοί και θα πάθουν ψυψολογικό αν δουν ότι τους πέρασε μία τόσο μικρή χώρα. Εϊμαστε ακόμη πολύ μακριά από τον στόχο των 1000+ ψήφων αλλά είναι σύγουρα μία καλή αρχή για ψήφους μερικών χωρών. Αν μας βοηθήσουν και οι φιλικές κοινότητες όπως myPhone.gr - Thelab.gr - Insomnia.gr τότε αυτός ο διαγωνισμός θα μείνει στην ιστορία. ” Και εάν κάναμε ένα ντουυυυυυ να ζητήσουμε βοήθεια ;; Έτσι και αλλιώς …
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8471/ Χαλαρά !!
-
Παράθεση από nik.evia: “εκανα χοντρη μαλακια,,,, τα εσβησα ολα ολα και απο sd και μετα μου εκοψε οτι ηταν εκει.... εχω κατεβασει την stable μπορω να την βαλω με καποιον τροπο η μπα?? ” Το είχα κάνει και εγώ αυτό την πρώτη φορά χαχαχα .. απλά μου είπε ο φίλος Θανάσης να το κλείσω και να την ξανα περάσω (Την ROM) στη SD Card και να κάνω πάλι τα βήματα .. μην απογοητεύεσαι .. έτσι έκανα και εγώ αλλά τα xiaomi είναι απίστευτα !!
-
Καλά ο διαγωνισμός είναι fail δεν το συζητάω.. μόνο το ότι ανταγωνίζεσαι χώρες με περισσότερο πληθυσμό τα λέει όλα αχαχ! but anyway
-
Παράθεση από nik.evia: “Παιδιάα ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ 4-5 Μέρες το redmi note 2 δούλευε άψογα σήμερα το πρωί το ανοίγω και εκτός οτι ψιλο κολαει δεν πατανε τα κουμπια οταν τα παταω πατάνε ακιβωςαπο πανω δηλαδη στο πληκτρολογιο το < παταει σβησιμο και το home παταει κλήση το αλλο δεν κανει τπτ ... τι να κανω???? ” @caeser Ενδιαφέρον ..
-
+1 Και καλή μας επιτυχία ! ! ! Καλό θα ήταν να γίνει και μια ανακοίνωση στο Facebook και στα άλλα Social που έχει η κοινότητα Με tag (GrFanClub)
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Δεν με αφήνει.. Your User group have no permission to vote ” Ίσως να μην πήρες τους 25 απαραίτητους βαθμούς που χρειάζεσαι για να ψηφίσεις ” Ναι αυτό είναι έχω 22 φτού !
-
Δεν με αφήνει.. Your User group have no permission to vote
-
Παράθεση από thomas01: “@caeser Για επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση αρκούν τα δύο wipes, δηλ της dalvik cache και της cache; Τα system και data δεν χρειάζονται; Μιλάω προφανώς μέσα από twrp recovery. ” Εγώ ποτέ δεν το κάνω αυτό .. Always τρέχω από την Αναβάθμιση