Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 451.
-
Im already , ready ! Μα τι Σκόπια.. αχχαχα άντε μην τρέξω καμία καμπάνια με το Σκόπια - Ελλάδα και εμφανιστούν 2,000,000 ψήφοι ! XD
-
Παράθεση από gatosf4: “Καλημέρα παιδιά, Επειδή δεν βρίσκω μια προηγ.απαντηση που μου είχε δοθεί για παρόμοιο θέμα, ήθελα να ρωτήσω: παρέλαβα το redmi note 2 πρίν λίγο και δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα κτλ, ποια stable να βάλω και εμ ποιον τρόπο; (μου είχε σταλλεί το link αλλα το έχω χάσει), επίσης μια και δεν έχω κατι δικό μου μέσα στο κιν (επαφες-μνματα-αρχεια κτλ) χρειάζεται να κρατήσω back up πρίν την διαδικασία; ” Καλησπέρα γατόνι ! Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Xiaomi Greece. Για stable πάν…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “tap to wake και νομίζω δεν χρειάζεται κάτι άλλο ” ΦΑΠ to wake πρώτα και μέχρι να μάθεις τη Miui και μετά θα αναβαθμιστείς και σε tap to wake!Μέχρι τότε όμως και αν δεν θέλει να χρησιμοποιείς συνέχεια το power button, μπορείς μια φορά το μήνα (και για ένα μήνα) ή όσο θέλεις εσύ να εναλλάσσεις τη χρήση του power button για να ενεργοποιείται η οθόνη με τα πλήκρα της έντασης.. Με τον τρόπο αυτό μειώνεις κατευθείαν τη χρήση του power button στο 50% ..…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Εμ δεν μας τα λες αυτά τα κόλπα ” Εμ...δεν ρωτάς και τα "βάζεις" με τη ρομ!Άσε που σου απαντήσαμε και ΔΥΟ (εγώ και ο @dnomikos) σχεδόν ταυτόχρονα! Ποιός τη χάρη σου! ” tap to wake και νομίζω δεν χρειάζεται κάτι άλλο Σας ευχαριστώ και πάλι και τους 2 προσωπικά
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Εύχομαι με την νεα ROM να φτιάξει επιτέλους αυτό το Wi-Fi (Έχει αποθηκεύσει λάθος τον κωδικό και δεν με αφήνει να το αλλάξω.. ) Τώρα εάν πρέπει να περάσω από την αρχή (διαγραφή όλα ) με τίποτα ” Δεν είναι θέμα ρομ. Είναι θέμα ρύθμισης.Πήγαινε στις ρυθμίσεις Wi-Fi. Βρες το δίκτυο που θέλεις και πάτα το βελάκι τέρμα δεξιά, μετά το όνομά του. Στη νέα οθόνη που θα σου βγει, "Πληροφορίες Δικτύου", κάνε scroll down και πήγαινε κάτω-κάτω, στην τελευταία…
-
Εύχομαι με την νεα ROM να φτιάξει επιτέλους αυτό το Wi-Fi (Έχει αποθηκεύσει λάθος τον κωδικό και δεν με αφήνει να το αλλάξω.. ) Τώρα εάν πρέπει να περάσω από την αρχή (διαγραφή όλα ) με τίποτα
-
Παράθεση από itslord: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από itslord: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει κ…
-
Παράθεση από itslord: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιγάρα και τα ποτά... Κρίμα πάντως... όλ…
-
Παράθεση από giannis chalkidis: “και μερικες θηκες σε διαφορετικο χρωμα Παράθεση από NasDriver: “βάλε χρήματα στο paypal balance με αυτόν τον οδηγό Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated) και κάνε τις αγορές σου ” αυτο ο τροπος δεν λειτουργει πλεον, σου ζηταει να κανεις πλεον Login στο pay pal. εγω στελνω σε εναν φιλο Αγγλια λεφτα και μου τα βαζει στο pay pal μου σαν να του πουλησα κατι. ” Οπότε πως θα πάρουμε κάτι;; ΈΛΕΟΣ βαρέθηκα να ζω σε μια τριτοκοσμική χώρα..
-
hidden camera
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από mixaliscy: “Επικεντρώθηκα στο κομάτι ματάκιας εγώ φίλε ” Καλό είναι να επικεντρωνόμαστε στο θέμα με σχετικές απαντήσεις γιατί στο τέλος θα γράφουμε στίχους από τον Πάουλο Κοέλιο. ” Καλά πρέπει να βάζουμε και λίγο το Humor μας παιδιά ! Κανείς δεν έχει σκοπό να θίξει κανέναν εδώ. #Peace_Brothers ! Πάντως καλό το Hidden Cam . Αλλά πάλι πως θα στοχεύεις ;; Στα τυφλά;
-
Παράθεση από psilos: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από psilos: “Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω... κατεβασα μονο το πρωτο αρχειο γιατι τα υπολοιπα 2 ΔΕΝ τα κατεβαζει απο ενα σημειο κ μετα.... μαλλον θα πρεπει να κρατησω το κινητο ως εχει... ” Έχεις χρόνο να σου στείλω το Miui setup για τους Drivers να κάνεις το Fastboot? ” Εχω ναι... ευχαριστω ” Κάνεμε Add στο Skype : Thanasis Kalias. Θα το φτιάξουμε .
-
Παράθεση από psilos: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από psilos: “θελω να κανω καθαρη εγκατασταση την ελληνικη rom και στα βηματα 2-3 ενω αρχιζει να κατεβαζει τα αρχεια μετα απο λιγο γραφει αποτυχια!!! ειναι δικο μου θεμα ή του forum? ” Γεια στείλε το Link που κατεβάζεις για να δούμε εάν όντως είναι δικό σου το πρόβλημα ή της κοινότητας. ” hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz ” Εαν δεν βρίσκεις τα Drivers πιστεύω είναι ανούσιο να κατεβάσεις όλο το αρχείο αυτ…
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Ούτε καν εάν μιλάμε για RedMi Note 2 .. δεν ξέρω για εσάς αλλά με full 3G +Wifi (Facebook + Messenger + Instagram) με αρκετή χρήση 7-8 ώρες. Εξαρτάται και τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στην μπαταρία σου.
-
hidden camera
ΜήνυμαΑπ'ότι ξέρω όλα αυτά είναι παράνομα .. να τραβάς κάποιον που ουσιαστικά δεν θέλει... Πάντως θα συμφωνήσω με τον @maddoctor είναι πολύ καλύτερα τα άλλα δεν σε καταλαβαίνουν με τίποτα.. είναι και οικονομικά είχα πάρει από E-bay αυτές τις "ψεύτικες" που βάζεις στα κλειδιά και νόμιζαν ότι δεν τραβούσα ενώ στην ουσία έβγαζα ότι ήθελα χαααχ
-
hidden camera
ΜήνυμαΜατάκια pechr xD καλό ακούγεται αλλά κάπως έτσι είναι όταν βάζεις την θήκη με στρόγγυλο στην μέση όπου μπορείς να κάνεις fastshoot.
-
Έχει ελληνικά η συσκευή σου;; Εάν όχι τότε δεν έχεις περάσει καμία ROM Ελληνική οπότε είσαι σε αυτό που ήσουν και πριν την "Νεα" ROM.