Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από grigoris_a: “Για να περάσει το safetynet και να δουλεύει η winbank και η alphabank κανονικα με δακτυλικό αποτύπωμα χρειάζεται magisk v12,F-droid privileged extension και universal safetynet v2 beta3. Αυτά με xtrv 7.6.29 xiaomi mix. ” Δουλευει τότε όμως η Alpha Bank (εννοώ δακτυλικό αποτύπωμα με magisk)?
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από aslbill: “Καλημέρα! Είχα πάρει 1 κάμερα για δοκιμή και δούλευε τέλεια! Ήταν αυτή με την τρύπα στο setup. Στη συνέχεια παρήγγειλα 4 για μένα και γα φίλους, ήρθαν με το κουμπάκι και συνδέονται μόνο με wifi με το παλιότερο mi home 4.0.8. ...................... ” Πάλι καλα είσαι, γιατί η δικια μου δε δουλεύει ούτε με ούτε wifi, με δεδομένα ............. με οποιο mi home και αν δοκίμασα
-
Δεν αφορα μονο τη συγκεκριμένη Rom, αλλα μάλλον όλες τις MIUI ..... Μια μέθοδος που ακολουθούσα σε CM Roms (rooted συσκευές εννοείται): Για να αλλάξουμε τους ηχους εκκινησης και τερματισμού χειροκίνητα, κανουμε 2 αρχεία ήχου "mp3" που μας αρέσουν με όνομα bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 Τα βάζουμε χυμα στο "system/media". Αλλάζουμε τα permissions των αρχείων σε "rw-r-r" ή "0644" ανάλογα με τον file explorer που χρησιμοποιούμε. Μετα κανουμε ένα restart και έχουμε τον ήχο επιλογης μας σε εκκινηση …
-
Θέλω συμβουλές για το Mi Mix
ΜήνυμαΤράβηξα και γω κάποιες νυκτερινές φωτός (με το mi mix του φίλου που αποτι φαίνεται θα γινει πολύ σύντομα δικό μου μου και με Google camera, χωρίς φλας) =============== Ιουλ 1st 2017, 12:49pm =============== Άλλες νυκτερινές, αλλα με μανισια καμερα
-
Παράθεση από thanasis50: “Παράθεση από venioni: “ξέρει κανείς κανένα μαγαζί απο Κίνα που να πουλάει κατω απο 400€ το MI 6 και να το στέλνει με τριγωνική αποστολή; είχα σκοπό να το πάρω από banggood αλλα μας τα χάλασε, ανέβασε την τιμή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ” Στα 442€ από εδώ Xiaomi mi 6 Dual Sim 64GB 4G SIM FREE/ UNLOCKED - Jet Black
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΧαχαχαχα κοινως Klein Mein που λεμε και εδώ στο Σαλλλλλονικη !!!!
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΚαι τι γραψατε ωρε παληκαρια? Mηπως να το ανεβασετε εδω να το χρησιμοποιησουμε σαν προτυπο, να στειλουμε και μεις ?
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tsilout88: “@crow αν θέλεις, η κάποιος άλλος στείλτε μου pm να σας στείλω το email που έστειλα το complain να στείλετε και εσείς. Έτσι και αλλιώς χειροκίνητα το στέλνεις όχι μέσω εφαρμογής. ” Εστειλα ΡΜ Ευχαριστω
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΕμενα παντως μου απαντησαν απο ali οτι εγκρινουν το refund ...... Οποτε μονο η Yi Home δουλευει ....
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από crow: “το ίδιο μου απαντησανε και εμένα σε mail που έστειλα στο gearbest , το θέμα είναι πιστεύω ότι θα ζητήσουν επιστροφή της κάμερας για refund η αντικατάσταση και δε νομίζω ότι αξίζει ο κόπος για το ποσό αυτό! ” Δεν το συζηταω. Σιγά μην μπω στη διαδικασία να το στείλω πισω .... Ετοιμάζω video πάντως ... =============== Ιουν 9th 2017, 12:31am =============== Το μονο που κατάφερα να κάνω είναι να τη συνδέσω με το Mi Home σε Wifi Direct mode και να τη βλέπω στο κινητό, σαν ένα πράγμ…
-
Παράθεση από zt654: “Καλά Καλαμαρία και Θέρμη δεν το λες και μακριά - μπερδεύτηκαν τα παλικάρια μην τα παρεξηγείς! ” Παράθεση από osalonikios: “Βρε καλά είσαι. Το δικό μου το στείλανε στην Ιταλία να κάνει την βόλτα του. ” Ναι αλλα δυο φορές ? Δεν το κατάλαβε ο ποιητής την πρωτη φορα και το ξαναέστειλε για να το εμπεδώσει ?
-
Κριμα, καλο καλοκαίρι ..........