Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από alnikou: “Θανάση θέλω μία αλλά να γράφει επάνω alnikou ” καλή ιδέα αλλά νομίζω πως είναι αδύνατο να βάλει σε όλους τα nick name !!!!!!!!!!!!!” Αν γράφει το nickname μου μέσα και γωω. Αλλιώς όχι !!!!! Στάλθηκε από το Z1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Καλημερα σε ολους. Σε Mi note pro απο την προηγουμενη εκδοση ?(6.3.31??) αλλα και σε αυτην τωρα (6.4.7) εχω το εξης προβλημα. Οταν καλω καποιον η σηκωσω ενα τηλεφωνο μολις το βαλω στο αυτι μου,οπως ολοι γνωριζουμε η οθονη σβηνει γινεται μαυρη και οταν κατεβασουμε το κινητο στην ορθη σταση που το χρησημοποιουμε η οθονη επανερχεται. Εμενα δεν! Παραμενει απενεργοποιημενη-μαυρη με αποτελεσμα να μην μπορω να τερματισω την κληση. Οταν καλεσω εγω καποιον και δεν το σηκωσει…
-
καλημερα, και καλη μας τυχη. Εδω ειμαστε DOOGEE F7 Helio X20 MTK6797 Deca Core 5.7 Inch 2K Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Διαφωνω. Γιατί να διαγραφει ? Δεν έχουμε δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε το δίκιο ? Μπορεί ο καθένας να αρχίσει να συκοφαντεί και να διαβάλλει και να κουνάει και το δάκτυλο σε όλους τους άλλους χωρίς αντίλογο ? ΟΧΙ. Να μείνει. Για να καταλάβει ο καθένας μας εδώ μεσα πως μονο όταν κάτι έχει υπόσταση και διαθέτει στοιχεια μπορεί να γραφει για κάποιον άλλο. Είπαμε, αλληλοσεβασμός. Σεβόμαστε για να μας σέβονται !!!!
-
Opanos, επειδή από αυτά που διάβασα δεν διέκρινα κανένα τόνο ειρωνείας η προσπαθεια εκμετάλλευσης από τον χρηστη GR_Macedon ..... Επειδή απ ότι κατάλαβα είσαι μάλλον επηρεασμένος από κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο forum ..... Επειδή όλοι μας έχουμε βοηθηθεί απείρως από το συγκεκριμένο forum σε διαφορα θέματα, προβλήματα, συσκευές και έχουμε πάρει λύσεις που ούτε οι επίσημες ιστοσελίδες των συσκευων μας πολλές φορες δεν μας παρέχουν ..... Επειδή ότι κάνουν τα παιδιά εδώ μεσα το κ…