Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Θα ελεγα οτι το Σαββατο γενικοτερα ειναι αβολο ..... Πολλοι απο εμας, που δουλευουμε ολη την εβδομαδα, προσπαθοπυμε τα ΣαββατοΚυριακα να βρεθουμε και να τα περασουμε με τις οικογενειες μας .... Νομιζω οτι καλυτερη λυση ειναι μια μερα μεσα στη βδομαδα. Παντα θα υπαρχουν πολλοι που θα μπορουν και καποιοι που δεν θα μπορουν. Ποτε δεν θα μπορεσουμε να τους ικανοποιησουμε ολους ........................
-
Παράθεση από Trickle: “Καντε το σε καμια Βεροια να ερθουμε και της Δυτικης Μακεδονιας (εχει και ωραιο ρεβανι) ” Η Βεροια ειναι μιση ωρα δρομος. Πιο ευκολα ειναι να ερθει ενας απο Βεροια Θεσσαλονικη, σε σχεση με τους 15 που πρεπει να μετακινηθουν απο Θεσσαλονικη Βεροια ....
-
Μεσα και εγω ktsak και ο ffox4
-
Ξερεις εσύ, count me in
-
"Μπαίνουμε στο λινκ http://www.miui.com/unlock/, κάνουμε αίτηση και αφού εγκριθεί ακολουθούμε τα βήματα του λινκ en.miui.com/thread-202290-1-1.html. Νομίζω πως τα έγραψα σωστά.." Εγραψε κάποιος φίλος σε διπλανο form ..... Το βρήκα και γω, πλην όμως ακόμη και το Google Translate δεν βοηθάει πολύ ...... WBXAkQd.jpgΜπορει κανεις να βοηθήσει τι βάζουμε στα αδεια πεδία ??????? (Kostas Giannakopoulos ???????)
-
Η παραγκα χτυπησε παλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ. Τι θα πει daily performance και αλλα μπαρμπουτσαλα ............. Να μην ξαναπαρουμε μερος. Αει στα δι@λ@
-
Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Πέρασε κανείς την dev 5.12.31 ; Έχει αυξηθεί πολύ το κοντραστ χωρίς να πειράξω κάτι. Και από τις ρυθμίσεις βλέπω είναι στο standard. ” Κώστα φαντάζομαι από τον updater την έβαλες ετσι ? Δεν χρειάζεται να κανεις μετά τίποτε, όλα παραμένουν άθικτα .... Μην πάθουμε καμια ήττα Πρωτοχρονιάτικα και χάσουμε τα αυτγα και τα πασχαλια .....
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από vpolixron: “Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ να εισάγω τις επαφές που έχω στην κάρτα SIM στο κινητό; ” Ανοιξε την εφαρμογή Επαφές πάτα το αριστερό (3 παυλες) και κράτα το πατημένο μέχρι να βγει το menu και μετα Import και διαλέγεις Import απο την sim.. ” Προηγουμένως αυτό ήθελα να γράψω, αλλα επειδή δεν έχω βάλει ακόμη κάρτα SIM στη συσκευή δεν μου έβγαζε αυτήν την επιλογή. Αρα λοιπόν, όλα εύκολα .................