Καντε το σε καμια Βεροια να ερθουμε και της Δυτικης Μακεδονιας (εχει και ωραιο ρεβανι)
7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
Μέχρι τέλος Ιανουαρίου βλέπω κάτι να γίνεται Θεσσαλονίκη. Θα δούμε. Μείνετε συντονισμένοι και υπ ατμόν..
Οι φίλοι που θέλουν να έρθουν και έχουν πρόγραμμα στη δουλειά τους ας αναφέρουν στο τέλος Ιανουαρίου ποιες μέρες μπορούν, αν μπορούν, ειδάλλως να το κάνουμε αρχές Φεβρουαρίου. Αλλά θέλω συμμετοχές. Γιατί κάποιοι στις συγκεντρώσεις δεν ερχόμαστε, -ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ- και μετά κάνουμε ερωτήσεις εδώ, που έχουν απαντηθεί και παρουσιαστεί στις συγκεντρώσεις. Είναι κρίμα να σταματήσει μια καλή και χρήσιμη συνήθεια η οποία σιγά-σιγά θα γίνεται σε μεγάλα ξενοδοχεία με όλες τις τιμές και την δημοσιογραφική κάλυψη. Από εμάς εξαρτάται
Και όχι (για κάποιους) δεν ονειρεύομαι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Μεσα και εγω ktsak και ο ffox4Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H Trickle έγραψε:
Καντε το σε καμια Βεροια να ερθουμε και της Δυτικης Μακεδονιας (εχει και ωραιο ρεβανι)
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H Trickle έγραψε:
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Την προηγούμενη φορά δεν τα κατάφερα. Αλλά αυτή έστω και πιο αργά θα έρθω. Λόγω της δουλειάς μου το πρόγραμμα δεν στάνταρ κάθε μέρα, οπότε μπορεί να αργήσω λίγο.
-
Κλασικά κάποια τέταρτη όπου όλοι μπορούμε... Πάμε ........Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@Trickle επειδή είμαι λίγο παλιά καραβανα σε οργάνωση συγκεντρωσεων κσι μάλιστα έχω οργανώσει πολλές και στη Βέροια σε "Μακεδονία", "Ελιά" και "Αιγές", ειναι σίγουρο ότι ακόμα κι εκεί να την κάνουμε πάλι δεν θα έρθουν πολλοί από τους φίλους της περιοχής, παρόλο που θα γίνει δίπλα τους. Οπότε συνεχίζουμε Θεσσαλονίκη και αυτοί που πραγματικά θα θέλουν να βρίσκονται μαζί μας, είναι σίγουρο οτι θα βρουν τρόπο να ερθουν.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Δεν εχεις αδικο φιλε Θαναση απλα αλλαξαν οι εποχες δουλευω 8 με 8 και Σαββατο εως 2.
Ο μικρος μου (4 ετων ) με βλεπει ελαχιστα οποτε Σαλονικα μονο γιορτες η Σαββατο απογευμα και Κυριακη -
-
Θα ελεγα οτι το Σαββατο γενικοτερα ειναι αβολο .....
Πολλοι απο εμας, που δουλευουμε ολη την εβδομαδα, προσπαθοπυμε τα ΣαββατοΚυριακα να βρεθουμε και να τα περασουμε με τις οικογενειες μας ....
Νομιζω οτι καλυτερη λυση ειναι μια μερα μεσα στη βδομαδα. Παντα θα υπαρχουν πολλοι που θα μπορουν και καποιοι που δεν θα μπορουν. Ποτε δεν θα μπορεσουμε να τους ικανοποιησουμε ολους ........................Κώστας
Και εδώ είναι οικογένεια μας !!! ας την αφιερώσουμε ένα Σάββατο βράδυ τον μήνα η στους δυο μήνες μπορεί και παραπάνω !! Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν κάποια εργασία και δύσκολα να μπορέσουν κάποια καθημερινή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες