Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από nikpoth: “Παράθεση από sso: “Τελικά Συμφωνούμε διαφωνώντας η διαφωνούμε συμφωνώντας;;; ” Θα μάθεις....αλλά με κόστος, μέσα στο μακρύ ταξίδι της ζωής, να βλέπεις πίσω από τις μάσκες και να καταλαβαίνεις τους ανθρώπους! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νάτονε κι' ο Pirandello ...........
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από geobas: “Ε. καλά ..... δεν θα διαφωνήσουμε κι' όλας γιά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου . Τουλάχιστον εδώ στο κέντρο δεν βλέπωνα έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά , και γλυτώνεις και μπαταρία ” Έλα όμως που θα διαφωνήσουμε... Με 3G είναι φορές που περιμένω ολόκληρα λεπτά να ανοίξει μια απλή ιστοσελίδα. Δεν την παλεύω. Το 4G συναγωνίζεται σε ταχύτητα το WIFI. Και είμαι τυχερός που στην περιοχή μου η Wind, που έχει φθηνό 4G, έχει κάλυψη ” Δάσκαλε δεν θα το παίξω αντιρρη…
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από geobas: “Δηλαδή εγώ που δεν έχω ενεργοποιημένο το 4G στο Mi Note Pro και στο Redmi Pro ... τι χάνω ??? . Δεν βλέπω να έχω κανένα πρόβλημα ” Εννοώ την ταχύτητα στο ιντερνετ Δεν συγκρίνεται το 3G με το 4G ” Ε. καλά ..... δεν θα διαφωνήσουμε κι' όλας γιά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου . Τουλάχιστον εδώ στο κέντρο δεν βλέπω να έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά , και γλυτώνεις και μπαταρία
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από geobas: “Τι έγινες βρε ψυχή και σε χάσαμε τόσο καιρό .......... Welcome back.......... ” Κοίτα το τηλέφωνό μου τώρα δεν είναι xiaomi (το Redmi Note 3G το έχω ακόμα σαν εφεδρικό) γι αυτό και δεν έμπαινα συχνά. Όταν όμως είδα κάποια στιγμή ότι εδώ μέσα τριγυρνάει κάθε μέρα και "οργώνει" ο @demakhs άρχισα να μπαίνω καθημερινά για ν' απολαμβάνω τα μηνύματά του (όπως παλιά στο topic "HD2 android development") ” Σωστός .......... Το Redmi Note 3G , το έχω ακόμα σε χρήση…
-
Παράθεση από Bodai: “@johnjor όταν είσαι έτοιμος, ξεκλείδωσε το και δοκίμασε σε fastboot mode να φλασαρεις κινέζικη fastboot. Αν δεν επανέλθει θα πρέπει να πάμε χειροκίνητα όπως πρότεινε ο @geobas 2 ποστ πριν ” Επειδή βλέπω πολλές απώλειες ΙΜΕΙ τελευταία , μήπως θα ήταν χρήσιμο να εχΕλληνίσουμε τον οδηγό χειροκίνητης αποκατάστασής του για συσκευές ΜΤΚ ?
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “Hello. Do you kmow how to have the app menu in english instead of Chinese? ” Hi You could check HERE . Someone has made a translation of the menu and settings (bottom of page)
-
Παράθεση από johnjor: “Οχι δυστυχως,τοσο η κουραση οσο και οι ωρες προσπαθειας με τους διαφορους φιλους απο εδω μου εκαναν τρομερο πονοκεφαλο,που ακομη δεν εχει φυγει............. ” Restore IMEI (MTK) Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω γιά αποκατάσταση του ΙΜΕΙ σου . Restore & Change IMEI for Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Android Factory Reset is a feature that erases all device settings, user data, third-party applications, and associated application data from an Android device’s internal flash storage to return the device to the condition it was in when shipped from the factory. Με πιό λίγα λόγια , κινητό είναι χρησιμοποιήσιμο φυσικά έχοντας Rom
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαράθεση από gloupy: “Παράθεση από geobas: “Mon français ....... anglais are horribles please ....: maugréer: maugréer: ” désolé ” pas de probleme
-
Παράθεση από FeatherBrain: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από FeatherBrain: “Τώρα με το update με έχει πιάσει το μεράκι και πειραματίζομαι λίγο με τα θέματα. Χρησιμοποιείται κάποιο εσείς ? Έχετε κάποιο καλό να προτείνετε? ” Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ? Μπαίνεις και διαλέγεις[MIUI Resources Team] MIUI 6/7/8 Free Themes Collection ( Nov,28) - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum ” Μπορείς και να συνδυάσεις διἀφορα θέματα μεταξύ τους, οπότε έλεγα μήπως είχε κανείς πετύχει τίποτα καλό! ” Τι εννοείς…
-
Παράθεση από FeatherBrain: “Τώρα με το update με έχει πιάσει το μεράκι και πειραματίζομαι λίγο με τα θέματα. Χρησιμοποιείται κάποιο εσείς ? Έχετε κάποιο καλό να προτείνετε? ” Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ? Μπαίνεις και διαλέγεις [MIUI Resources Team] MIUI 6/7/8 Free Themes Collection ( Nov,28) - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Σε συνέχεια από το προηγούμενο μήνυμά μου , σχετικά με το απροβλημάτιστο φλασάρισμα της [XTRV/GTV-6.12.15] μετά από 2 ώρες σχολαστικής επιθεώρησης (!) .... δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους δημιουργούς γιά την εξαίρετη προσπάθειά τους . Μικροπροβλήματα , όπως ανακάτεμα στη διευθέτηση των 3982 φωτος που έχω στο RN2 Prime , είναι επουσιώδη , άσχετα αν κάνω αναφορά . Εκείνο που μόλις παρατήρησα είναι η πρόσθεση των επιλογών Fastboot και Recovery όταν πατάμε το Power γιά να κλείσουμε ή επανακ κινήσ…