Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: ShopWeb - Tην Διεύθυνσή της (URL): shopweb.gr - Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi Pro x20 - Την ημερομηνία αγοράς: 7/12 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 1 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε αλλά υπάρχει 1 χρόνος εγγύηση - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 ημέρα - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά με καλό και προστατευτικό πακετάρισμα, χαμηλό κόστος αποστολής με elta c…

• Παράθεση από demakhs: “Καλημέρα. Κοιμάστε όλοι.... Τι εννοεί ο ποιητής? " * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * 08-12-2016 * 03:09 * Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (done... ) ” Στο είπα ότι είχα στείλει σήμα .............. και να μην ανησυχείς .......

• redmi note 3 pro βοηθεια

geobas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από mamaou: “σας ευχαριστώ όλους ταμαλα.και ένα παραπάνω τον nflo.εβγαλα άκρη με τις δύο σιμ.δουλευει μία χαρά το τηλέφωνο μετά από τόσες μέρες.μετα από 349 φορές που πέρασα την κινεζική και 564,5 φορές ξεκλειδωμα τον bootloader και 321,3 rom πέρασα μία που είχε περάσει ένα άλλο παιδί και του δούλεψαν οι καρτες.την 6.9.29. και δουλεύει κομπλε. ” H 6.9.29 σωστή επιλογή . . Πράγματι πρόκειται για μιά από τις σταθερότερες και χωρίς προβλήματα Dev . Αντε να το χαρείς ..................

• Παράθεση από demakhs: “Και τώρα? Αρχίζει το θρίλερ στο Ελ. Βενιζέλος?? Ετοιμαστείτε για πρεμιέρα νέου σίριαλ!! @mixaliscy ” Μη γρουσουζεύεις βρε , όλα θα πάνε μιά χαρά .......

• Χάλια αδιόρθωτα

• Και εγώ στηρίζω @demakhs . Τι λέμε τώρα ..... όχι παίζουμε ..

• redmi note 3 pro βοηθεια

geobas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Και να πεις ότι δεν το είχα επισημάνει

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από demakhs: “ρε νυφίτσα...μία σελίδα πρήξιμο για να μας πεις το...vickmall?? μα, το vickmall?? ” Και άλλες 4-5 σελίδες πρήξιμο αύριο μεθαύριο αν κολλήσω πουθενά γιατί κανείς δε μου λέει αναλυτικά τα βήματα για να βάλω xtrv. χχαχααααααα ” Προς τι η βιασύνη να βάλεις xtrv που είναι beta ......... ξεχάσαμε τις good old Dev . Ολες του Σεπτεμβρίου ήταν μιά χαρά (6.9.29 the best)

• Βοηθεια σχετικα με το mi4i.

geobas - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

Γιά την ιστορία θα σου συνιστούσα να βάλεις μία Dev και όχι XTRV που είναι beta ακόμα Δοκίμασε την 6.9.29 που είναι δοκιμασμένη .....ΕΔΩ

• Βοηθεια σχετικα με το mi4i.

geobas - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

Παράθεση από gssifa: “Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει και σε TWRP . Δεν ξερω τι επαθε. Κρυωμενο ειναι;;; Ασε που σε καθε reboot το ηχειο ενα θορυβο κρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ συνεχεια και μετα σταματαει. Δεν αναγνωριζει τις 2 καρτες η ,αλλον πιο σωστα βλεπει 2 sim και ζηταει κωδικους ενω εχω μια μεσα. Θα πρεπει να την βγαζω να την τοποθετω παλι για να βαλω κωδικο στην μια. Να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις;;;; =============== Δεκ 5th 2016, 7:39pm =============== Καλησπερα. Το κινητο σαν root τα επαιξε.…

• Εκείνο το MyGad ..... είναι απαράδεκτη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζύ τους . Πιό γρήγορα συνδέεσαι με τη εφορία Ετσι .. για την ιστορία , ήθελα να πάρω βιαστικά ένα κινητό , αλλά με χάσανε από πελάτη , , μόνο και μόνο γι' αυτό .

• Δεν ανοίγει με τίποτα

geobas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Εφ' όσον είσαι σίγουρος για τους κωδικούς συνέχισε/επανέλαβε μέχρι να περάσει ... Κάνε επανεκκίνηση και φτου κι' απ' τη αρχή . Εχει ξανασυμβεί .......

• Την ονομασία του καταστήματος μπορείς να την πεις βρε Ιφιγένεια ...........

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Δεν ανοίγει με τίποτα

geobas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από fotodv7: “Έκανα χοντρή μαλακια μάγκες. Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις στο mi4. Πάω να ανοιξω τώρα το κινητό και με βάζει να συνδεθω στο mi λογαριασμό μου. Βάζω τα στοιχεία σωστά και κανονικά και μου λέει μετά ότι προσπαθεί να κάνει κάτι με τον εντοπισμό συσκευής και με πετάει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα δε παιδιά. Δεν παρακάμπτει και τη σύνδεση στο mi. Το χασα το κινητο; ” "Το χασα το κινητο;" - Οχι ρε φιλαράκι Εννοείς στις αρχικές ρυθμίσεις του κινητού . Χθες έκανα την ίδια διαδικασία σ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Ξεφύγαμε τελίως ............... ασόβαρα πράγματα

• Μόνο του το Power ....