Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Xstos: “Μην ανησυχείτε κύριοι! Πάντως λογικά σε 1-1,5 μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα θέματα τιμών κτλ ” Πάντως λογικά σε 1-1,5 μήνα , η Xiaomi μπορεί και να ανακοινώσει κανένα Mi 6 ή και 7 , οπότε ............................
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10468/ Οτι κι' αν πω δεν φτάνει .... είναι λίγο ....
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10457/
-
Παράθεση από maddoctor: “Το Oukitel A28 που έχω παρουσιάσει από το Coolicool ή το επόμενο μοντέλο που φαίνεται πολύ ωραίο το Α29, δεν σου κάνει? Είναι στα λεφτά που λες... ” Ωραίο το Α29 γιατρέ μου , εντυπωσιακό θα έλεγα και έχει και SIM που το κάνει αυτόνομο (θετικό) , αλλά εμένα προσωπικά με χαλάει λιγάκι που δεν έχει μιά ρημάδα SD card (αρνητικό) , και η οθόνη του είναι μόνο 240Χ206 (αρνητικό) . Βέβαια εξαρτάται τι χρήση θέλει να κάνει ο καθένας με το smart watch . Τελικά πήρα και δεύτερο GV1…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Μου έστειλαν mail από everbuying ότι δεν έχουν απόθεμα και ακυρώθηκε η παραγγελία. Μήπως το πήρε το μάτι σας αλλού σε προσφορά; ” Το έχει το eBay ΕΔΩ , λίγο ακροβότερο , αλλά παρ' όλο που μιλάει γιά Sim Card , δεν βλέπω να έχει SD card . Είναι πολύ ώμορφο τελικά με μικρότερη οθόνη από το GV18 Aplus που πήρα . Αν διαπιστώσω τελικά ότι έχει SD card , θα το πάρω κι' εγώ . Κάπου θα βρώ να χαρίσω το άλλο .
-
Μία απλή ερώτηση από περιέργεια....... Προσωπικά έχω μείνει σε μία παλιά , εκεί κατά Νοέμβριο μεριά , όπου το μόνο bug(!) που έχω είναι ότι στις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Μορφή δείκτη μπαταρίας , έχω επιλέξει ποσοστιαία αλλά μου παρουσιάζει στην αρχική οθόνη και ποσοστιαία & γραφική (σιγά το πρόβλημα θα μου πεις) Αλλά όπως είπα , από περιέργεια , το φτιάξανε οι Κινέζοι ???
-
Παράθεση από kostas lagoudis: “Η 5.12.17 έχει πολύ καλή αυτονομία. Αυτή η ρομ μου έχει φάει 15% χωρίς να το χρησιμοποιήσω.Η νέα έχει καλύτερη διαχείριση της οθόνης κλειδώματος και λίγο που την είδα καλύτερα γραφικά. Τη δική σου έκδοση δε την έχω δοκιμάσει ” Οταν λές καλύτερη διαχείριση της οθόνης κλειδώματος και καλύτερα γραφικά τι ακριβώς εννοείς ????? Θα μας υποχρεώσεις αν μας δώσεις λεπτομέρειες
-
camera sucks
ΜήνυμαΑν δεν απατώμαι αφορούν την πυκνότητα παρουσίασης της φωτογραφίας όταν την εκτυπώσεις και 72 dots σε μία γραμμική ίντσα είναι υπεραρκετές γιά λεπτομερή παρουσίαση . Φαντάσου 500 dots να χωράνε σε μία ίντσα σε μιά εκτύπωση 10χ15 . Αστείο .
-
camera sucks
ΜήνυμαDots Per Inch
-
Παράθεση από netblues: “Εχω δοκιμασει να το τρεξω και χωρις sys.. Skin Dupas_v9.0_Crystal3d που δουλευει σε τετοια αναλυση. ” Για δοκίμασε στο sys.txt αντί γιά screen_xy="1024_768:1794x1080/1080x1776:fullscreen" γράψε screen_xy="1080_1920:1920x1080/1080x1920:fullscreen" μήπως ............
-
Παράθεση από yiannisT: “Τωρα λεω να στειλω αυτο νημα στο eshop οτι τους διαφημιζω να μου κανουν καμια καλη τιμη Ενταξει σοβαρα τωρα εμενα σε ενα προηγουμενο σπιτι που εμενα ηταν σχεδον διπλα μου κι γι αυτο το ειχα ψαξει. Παντως εχω δει καποιες φορες και προιοντα καινουργια του κουτιου απο το ιδιο καταστημα που πουλιούνται σε εκπτωση να ειναι φτηνοτερα απο το stockhouse οποτε θελει λιγο ψαξιμο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” χεχεχεχεχ . Δεν μένω και μακρυά . Οψόμεθα
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από geobas: “Μα τι λες καλέ μου άνθρωπε ........ μετά από 3-4 μήνες πάμε γι' άλλα . ” Εσύ. Εγώ έτσι τα αγοράζω. Τα βάζω στο στόχαστρο, περιμένω να πέσουν να πέσουν να πέσουν, να κάνει τα γλυκά ματάκια η Αφροδίτη στον Κρόνο, να ευθυγραμμιστεί η χρονιά του δράκου με του πιθήκου............και τότε τσουμπ... ο Μιχάλης σας με mi4c ” Μάλλον δεν το έπιασες
-
Παράθεση από netblues: “Igo_9.6.29.625822 αλλα εχω δοκιμασει και με παλιοτερο... Με τι rom σου δουλεψε? to data ειναι ιανουαριος του 15.. Περιεχομενο sys στο συνημμενο.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10334/ ” Να πάρω σαν δεδομένο ότι έχεις skin 1080χ1920 , έτσι δεν είναι ?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Δεκτό αυτό, εσύ προβλέπεις. Ερώτηση τώρα, στα πόσα θα πέσει μετά από 3-4 μήνες? (πάλι εννοώ πρόβλεψη, δεν θέλω υπογραφές ) ” Μα τι λες καλέ μου άνθρωπε ........ μετά από 3-4 μήνες πάμε γι' άλλα . Θα έχει αρχίσει το κωλ@μπαριλίκι γιά το επικείμενο MI 6 Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι εμείς ανακαλύψαμε το ψηλό γαζί , και οι Κινέζοι το έχουν αναγάγει σε επιστήμη
-
Παράθεση από yiannisT: “Βρηκα με τα ιδια χρηματα περιπου το sony smartwatch 3 και το πηρα απο τα stockhouse του eshop. Ειναι βεβαια πανω απο χρονο που εχει βγει αλλα γι αυτο που το ηθελα με καλυπτει αφου κι αυτο ειναι πληρως αδιαβροχο εχει gps και wifi και καλη μπαταρια. Ολα δουλευουν τελεια κλησεις μηνυματα facebook μουσικη που αποθηκευεται στο ρολοι μεχρι και browser που δειχνει και τα ελληνικα κανονικα εκτος ομως απο τις επαφες. Μου γραφει πως δεν εχω επαφες. Προσπαθησα απο τα permission απο …
-
Παράθεση από MANVLIS: “Τώρα για lockscreen δηλαδή δεν αλλάζει, γιατί είναι default?Το mikey το απεγκατέστησα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι προίκα από το MIUI 6 . Θέμα σχεδίασης , δεν μπορεί να απεγκατασταθεί . Δες ΕΔΩ Λέγεται πως κάποιο από τα θέματα μπορεί να το βγάλει , αλλά ποιό ?