Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από Bodai: “@tamtam & @Akis94 screenshots από το Antutu στο αντιστοιχο θέμα παρακαλώ (για να πάρετε και το μεταλλιάκι σας) ” Που είναι το θέμα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΕΔΩ είναι ......................

• Παράθεση από Bodai: “Ωραίος οδηγός, ευχαριστούμε. Με την άδεια σου @geobas μετεφερα το Θεμα στο Διάφοροι Οδηγοί για να μην χαθεί. ” Φίλε @Bodai , έπρεπε να κάνω μια μικρή διόρθωση σχετικά με την ονομασία της εικόνας .bmp . Μπορείς σε παρακαλώ να επιληφθείς για την διορθωμένη μεταφορά στους οδηγούς . Thanks

• Δεν ξέρω αν "κομίζω γλαύκας εν Αθήναις" , αλλά επειδή μου αρέσει να έχω αρκετές φωτογραφίες στο κινητό διευθετημένες χρονολογικά , αλλά και αντιπροσωπευτικά ώστε να μπορώ να τις παρουσιάζω εύκολα , είπα να μοιραστώ το τρόπο με φίλους που πιθανόν να έχουν κάποια δυσκολία . Όπως φαίνεται στη (φωτο #1) , έχω σχεδόν 4000 φωτογραφίες στο original μέγεθός τους σε μία SD κάρτα 16 Gb , στο Redmi Note 2 με την GTV 5.11.12 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8994/ Ξεκινώντας δημιουργώ αρχικά ένα φά…

• Παράθεση από veinrich: “a mod told me to post it here, i guess i have nothing to lose. ” a mod WHO ? Most probably the mod misunderstood , hence your addressing your post here . Just take a look at the heading of this page . Surely you could post here for help and advicce if you have any issue with your Xiaomi mobile but unfortunetely we cannot help you with your problem at hand .

• Παράθεση από veinrich: “I did this order: W1601070851204593 but i cant find a solution with your support. I ordered a xiaomi redmi note 3 3GB/32GB GOLDEN from EU warehouse in which the advertisment had it in stock. After the payment and the verification of my id you said me that the phone is not in stock and i have to wait about 4-5 days until 14 of january to be shipped. Yesterday you inform me that i have to wait until 25 of january. I asked if there is in stock any other colour of the phone i…

• Παράθεση από galiatsosgio: “Στο street view όχι στην αναζήτηση. Τώρα μόλις παρατήρησα ότι αν το χρησιμοποιήσω με δεδομένα και όχι με WiFi δεν κρασάρει... . ΝΝαι κράσαρε και με zoom in ” Δουλεύει κανονικά και το zoom out- zoom in και το street view με WiFi , αλλά έχω την GTV 5.11.12 που δεν την αλλάζω με τίποτα .

• Παράθεση από Bodai: “Μήπως κάνα κενό στο filename ή κανενας ειδικός χαρακτήρας?? ” SFLR ............ (sorry for late reply) ...... Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση .

• Ενώ η φθίνουσα σειρά φακέλων και αρχείων είναι σωστή με οποιονδήποτε Explorer , default ή άλλον , ανοίγοντας το άλμπουμ οι φάκελοι και οι φωτογραφίες μέσα στους φακέλους , παρ' όλο που έχουν διακριτικές και ανάλογες ονομασίες , παρουσιάζονται φύρδην μίγδην (sic) . Καμιά ιδέα ? Μήπως η Ρομ ? Redmi Note 2 with GTV 5.11.12

• Αγορά smart watch

geobas - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Θέλω να αγοράσω ένα smart watch για το ανηψάκι μου που έχει γενέθλια . Εχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο ( να κρατήσει κανα μήνα ) Θα προτιμούσα να το αγοράσω από EU Warehouse .

• Παράθεση από marsele: “Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!! .................... Κάθε άλλη πρόταση,για εναλλακτικό λογισμικό gps που είναι δοκιμασμένο στην πράξη, είναι φυσικά δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Καλή Χρονιά , Παρ' όλο ότι συμπαθώ το iGo Primo και το είχα σε προηγούμενα κινητά ( Samsung ) , κάποτε οι πέραν του δέοντος παραμετροποιήσεις που γεμίζουν την οθόνη με ένα σωρό φρου-φρου και δεν έχουν καμία σοβαρή πρακτική χρήση ( προσωπική μου άποψη ) με κούρασαν και το εγκατέλειψα γυρ…

• Για να δουλέψει το κινητό σου σωστά πρέπει να βάλεις την Ελληνική Ρομ . Πήγαινε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος διάβασε όλα τα σχετικά για το κινητό σου και θα βρεις και οδηγούς (τυφλοσούρτηδες) , για να φλασάρεις Ελληνική Ρομ , για να παρουσιαστούν τα πάντα και να έχεις ένα κινητό που φυσάει !!!!!! Διάβασε με προσοχή , και κάνε τις διαδικασίες του οδηγού με σχολαστικότητα . Καλή επιτυχία .

• Ποια Ρομ έχεις τελικά ??

• Παράθεση από oris30: “καλησπερα παιδια!!!μια ερώτηση.....!δεν μπορώ να βγαλω το φακελο των αρχειων στην οθονη...το βλεπω μονο απο τισ ρυθμισεις -εφαρμογεσ επιλεγω το εικονιδιο στην οθονη αλλα δεν μου βγαζει τιποτα!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!! ” Μην επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια . Σου απάντησε ο @GR_Macedon . Κοίταξε εκεί που έχει τους φακέλους στις αρχικές επιφάνειες , άνοιξέ τους έναν-έναν και θα το βρείς . Το τραβάς έξω από τον φάκελο και είσαι ΟΚ .

• Παράθεση από anasmel: “Παιδιά κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει κυρίως με το Otetv Go; ” Το είπαμε και το ξαναλέμε 1. Αν έχεις Rom stable δεν παίζει γιατί δεν είναι συμβατή η συσκευή . 2. Αν έχεις Rom Developer δεν παίζει για 2 λόγους και επειδή είναι rooted η συσκευή και επειδή δεν είναι συμβατή . Τώρα πως έπαιζε με την Κινέζικη

• Παράθεση από zaf_4: “Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες. Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάπου έγραψε ο…

• Βάση αυτοκινητου

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Απ' ότι θυμάμαι , έχουν γίνει αναφορές για όλα τα κινητά . Αλλωστε , τα Link , είναι που ενδιαφέρουν και τα καταστήματα που έχουν για όλα τα Xiaomi EDIT . Διορθώθηκε

• Βάση αυτοκινητου

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μήπως θα μπορούσαν να μεταφερθούν τα παραπάνω στην υπάρχουσα ενότητα Βάση αυτοκινήτου για Mi4 όπου ο @jonnieX θα εύρισκε και τις σχετικές απαντήσεις που είναι εκεί από τον περασμένο Αύγουστο . Λέμε .....

• Fotos επαφών

geobas - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ Αποδεδειγμένα κάνουν κάποια ζαβά και ανεξήγητα τα κινητά μας . Οι νέες Rom όλο και διορθώνουν κάποια Bugs αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν οι Κινέζοι με όλες τις λεπτομέρειες . Η ΛΥΣΗ ??? Τα ξεχνάμε και πάμε να την βρούμε αλλού Αν δοκιμάσετε κάποιο από τα παρακάτω , απενεργοποιείστε το συγχρονισμό , μην σας κατεβάσει ξανά τις επαφές σας και έχετε διπλές εγγραφές των επαφών. play.google.com/store/apps/det…com.androminigsm.fscifree ή play.google.com/store/apps/details?…

• Εμείς εδώ πανηγυρίζουμε , και με το δίκιο μας , αλλά πάντα κάνουμε αναφορά στο πληθυσμιακό . Αλήθεια έχουμε καμιά ιδέα πόσα μέλη αριθμεί η κοινότητά τους ? Κάπου διάβασα , που πανηγύριζαν για το 2014 που ήρθαν πρώτοι και ότι τότε ήταν 20χιλιάδες . Ας τους αφήσουμε στο μαρτύριό τους , κι 'ας απολαύσουμε τη ΝΙΚΗ ΜΑΣ χωρίς υπερβολές . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8685/

• Fotos επαφών

geobas - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από spoulk: “Δεν νομίζω... γίνεται με όσες rom έχω χρησιμοποιήσει, stable και dev. ” Ανεξήγητο