Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες.
Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου έγραψε ο Admin ότι το να κάνεις downgrade σε Rom με ημερομηνία που απέχει σχετικά πολύ από αυτήν που έχεις στο κινητό σου
απλά με τον Updater μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα . Προσοχή λοιπόν .
καλησπερα παιδια!!!μια ερώτηση.....!δεν μπορώ να βγαλω το φακελο των αρχειων στην οθονη...το βλεπω μονο απο τισ ρυθμισεις -εφαρμογεσ επιλεγω το εικονιδιο στην οθονη αλλα δεν μου βγαζει τιποτα!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
καλησπερα παιδια!!!μια ερώτηση.....!δεν μπορώ να βγαλω το φακελο των αρχειων στην οθονη...το βλεπω μονο απο τισ ρυθμισεις -εφαρμογεσ επιλεγω το εικονιδιο στην οθονη αλλα δεν μου βγαζει τιποτα!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
Μην επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια . Σου απάντησε ο @GR_Macedon . Κοίταξε εκεί που έχει τους φακέλους στις αρχικές επιφάνειες ,
άνοιξέ τους έναν-έναν και θα το βρείς . Το τραβάς έξω από τον φάκελο και είσαι ΟΚ .
για να το ξανα γραφω σημενει οτι δεν υπαρχει πουθενα αυτοσ ο φακελος...δεν το γραφω για να πριζω... δεν ξερω αν φταίει οτι το κιν μου δεν ειναι ρουταρισμενο....ειναι σαν να μη μου επιτρεπει τη προσβαση σε συτο το φακελο....
Για να δουλέψει το κινητό σου σωστά πρέπει να βάλεις την Ελληνική Ρομ .
Πήγαινε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος διάβασε όλα τα σχετικά για το κινητό σου και θα βρεις και οδηγούς (τυφλοσούρτηδες) , για να
φλασάρεις Ελληνική Ρομ , για να παρουσιαστούν τα πάντα και να έχεις ένα κινητό που φυσάει !!!!!!
Διάβασε με προσοχή , και κάνε τις διαδικασίες του οδηγού με σχολαστικότητα .
Οχι ρε Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά)
Κοντά στο 4ωρο είμαι πάντα αλλά το έβγαζα στο 100% μετά απο λίγο. Πολύ κουφό αυτό που λες αλλά θα το δοκιμασω γιατί με ταλαιπωρεί πολύ η κακή απόδοση της μπαταρίας μέχρι στιγμής!
Οχι ρε Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά)
Κοντά στο 4ωρο είμαι πάντα αλλά το έβγαζα στο 100% μετά απο λίγο. Πολύ κουφό αυτό που λες αλλά θα το δοκιμασω γιατί με ταλαιπωρεί πολύ η κακή απόδοση της μπαταρίας μέχρι στιγμής!
Εχει αναφερθει πολλακις, εχω ανεβασει και φοτος απο τις μετρησεις εδω και στο myphone, κουφο, αλλα συμβαίνει. Και ολοι αυτο κανουν και βλέπουν εξωφθαλμες διαφορές.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Επιβεβαιωνω το απο πανω , οταν αφηνω να φορτησει ολοκληρο το βραδυ η μπαταρια του κραταει ΠΟΛΥ περισσοτερο , αντιθετα οταν το φορτιζω βιαστηκα δεν εχει καμια σχεση ......ακομα και αν και στις 2 περιπτωσεις λεει 100%
Μου εχει τυχει να κοιμηθω (6ωρες) και οταν ξυπνησω να το δω απο 100% στο 90% , και αλλες φορες (παλι 6 ωρες υπνος) να εχει παει απο 100% στο 98%-99% και αυτο μαλλον επειδη βαραγε 1 ωρα το ξυπνητηρι