Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από geobas: “Το "εμφάνιση στοιχείων" και "Ορισμός φωτογραφίας επαφών" , τα έχει τικαρισμένα ? ” Το "εμφάνιση στοιχείων" είναι τικαρισμένο, το "ορισμός φωτογραφίας επαφών" δεν είναι γιατί λέει: Αυτόματη απόδοση μιας εικόνας σε επαφές χωρίς εικόνα ” ΄Μήπως είναι θέμα Ρομ ??
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από softwareas: “Δεν ξέρω τι άλλο να πω. ” Ούτε εγώ ξέρω τι άλλο να πω!!! Δεν νομίζω όμως ότι οφείλονται σε ρύθμιση γιατί δεν εμφανίζονται πάντα ούτε με κάποια συχνότητα αλλά τυχαία!!! ” Καλημέρα , Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχεις βρει λύση . Θα σου παραθέσω τον τρόπο που το κάνω εγώ . Redmi Note 2 με την GTV 5.11.2|Developer 1. Πατάω το εικονίδιο Επαφές 2. Στη λίστα με τις επαφές βρίσκ…
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από softwareas: “Δεν ξέρω τι άλλο να πω. ” Ούτε εγώ ξέρω τι άλλο να πω!!! Δεν νομίζω όμως ότι οφείλονται σε ρύθμιση γιατί δεν εμφανίζονται πάντα ούτε με κάποια συχνότητα αλλά τυχαία!!! ” Καλημέρα , Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχεις βρει λύση . Θα σου παραθέσω τον τρόπο που το κάνω εγώ . Redmi Note 2 με την GTV 5.11.2|Developer 1. Πατάω το εικονίδιο Επαφές 2. Στη λίστα με τις επαφές βρίσκω την επαφή που θέλω 3. Πατάω την επαφή και…
-
Μπορεί να γκρίνιαξα λιγάκι(!) στην αρχή της ψηφοφορίας για την μικρή συμμετοχή των μελών που κυμαινόταν στα περσινά επίπεδα του 10-11% περίπου , αλλά ήμουν και αισιόδοξος ότι θα διαψευσθώ βλέποντας την αθρόα εγγραφή νέων μελών και άμεση ψηφοφορία ύστερα από την προσπάθεια και προτροπή των μελών της κοινότητάς μας , με αποτέλεσμα να πρωτεύσουμε με ένα τεράστιο 15% περίπου συμμετοχής . Νικήσαμε και είμαστε υπερήφανοι , άσχετα με το Admin's choice . Προσωπικά θα το γιορτάσω με ένα καφεδάκι ........…
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα σε όλους και σε όλες και χρόνια μας πολλά Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεράσουμε το εν λόγο πρόβλημα ? ” Καλημέρα και Καλή Χρονιά . Δεν νομίζω γιατί ανάμεσα σε όλες τις προϋποθέσεις είναι και η συμβατότητα της συσκευής τουλάχιστον για την υπηρεσία της NovaGO που αναφέρει στη σελίδα τις συμβατές συσκευές (δεν γνωρίζω αν εξακολουθεί να ισχύει ). Στον OteTV GO δεν είχε παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα απ' ότι θυμάμαι . Για την ιστορία δοκίμασα στο Note 3G που φοράει sta…
-
Εγκατάσταση rom
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alkinos: “Στο κινητο το wifi ειναι ανοικτο , πηραζει ? ” no Από που είσαι? ” Ελληνας είναι βρε Παράθεση από alkinos: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alkinos: “, αυτο με στεναχωρει ” Άσε μας εμάς. Δες το κινητό σου να το φτιάξουμε ” Ναστε καλα , εφερα και ενα meizu , πολυ ωραιο κινητο διχως κινεσικα κλπ, αλλα ηθελα δικαρτο και tft να περνει , το οποιο δεν γινετε πρεπει να βγαζεις την μια καρτα για να βαλεις tft ,περασε το αρχειο σε rar μορφη , Tvra ? ”…
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από alkinos: “Τελικα μαζι με τον geobas , δεν μπορεσαμε να κανουμε τιποτα ,να περασουμε την καινουρια ρομ ελληνικη............. .............. ” Είχα την καλή διάθεση να βοηθήσω , αλλά το να με βγάζεις .... και κατηγορούμενο δημόσια , είναι αχαρακτήριστο . Όταν ξεκινάς μια οποιαδήποτε διαδικασία χρειάζεται μια σειρά από ενέργειες τις οποίες πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά . Αν εσύ παράλληλα κάνεις και τα δικά σου ........άσχετα σκαλίζοντας , εκείνος που από μακριά δίνει τηλεφωνικά τις οδη…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geobas: “ΟΚ . Thanks . Will do . Οδηγίες παρακαλώ γιατί δεν βλέπω κάτι . Μου έβγαλε αυτόματα "Device drivers not succesfully installed" ” Εδώ είναι το Mi PC Suite: [PC Software] [MiPhone Manager] The Official English Mi PC Suite Released! Download Here! ” Το Mi PC Suite δουλεύει με συγκεκριμένες συσκευές και πλατφόρμες Supported computer system: Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1 Supported device: Xiaomi 1/1S/2/2S/2A/3/4/4i/Note/Pad, Redmi 1/1S/Note/2 Εξ ο…
-
Παράθεση από Bodai: “Αν τα 10άρια εχουν πάρει τους drivers (οι ίδιοι είναι με τα 7άρια) αλλά δεν βλέπουν την συσκευή δοκιμάστε άλλο καλώδιο ή άλλη θυρα usb. Και βεβαια πάντα restart το pc μετά απο κάθε αλλαγή (εκτός ίσως απο το usb => usb) ” Δεν έχει βάλει καθόλου drivers , αλλά και ποιοί είναι για τα 7άρια , μη γίνουμε και ρεζίλι .
-
Βρε παιδάκια , προσπαθώ να βοηθήσω ένα φίλο με redmi note 2 να φλασάρει μια Ρομ αλλά το PC του με Windows 10 δεν βλέπει το κινητό . Επειδή ποτέ δεν μου χρειάστηκε και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, δεν έχω ασχοληθεί . Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που θα βρεθούν οι κατάλληλοι drivers για να προχωρήσουμε . Thanks
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από alkinos: “Κατεβασα το αρχειο που μου ειπες , δεν υπαρχει προβλημα για εργοστασιακη επαναφορα , αλλα πως? ” Τηλεφωνώ σε 5
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από alkinos: “Καλησπέρα και σ ‘ευχαριστώ Την developer θέλω , αλλά όσο και να προσπάθεια τίποτα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα (τώρα εάν μου ρωτήσεις γιατί developer ,λένε ότι είναι καλύτερη , το αφήνω σ ‘εσένα ..διάλεξε οποία θέλεις , το κινητό μου η σταθερό είναι 2109840406-6942572826-6972323266 κατεβάζω αλλά τι κατεβάζω τίποτα δεν καταλαβαίνω , ότι μου πιες εσύ αυτό θα κάνω ,φτάνει το κινητό να κουνιέται!!!!!!!!!!!!!! Οχι δεν βγαζει ερωτιματικα , το βλεπει το pc το κινητο , αλλα μονο το …
-
Παράθεση από Jinthegod: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να "ξυπνήσουν" όλοι.. ” Εχουμε πάνω από 7500 μέλη που μπαίνουν στο forum , ζητώντας με το ένα ή το άλλο τρόπο βοήθεια για να λύσουν τα προβλήματά τους , αλλά μόνο το 11% μπήκεστον "κόπο" μέχρι τώρα να δείξει ότι εκτιμάει αυτό που του προσφέρει τούτη η κοινότητα .Παίρνω χωρίς να δίνω , δυστυχώς . ” Εγώ πάλι έχω εντυπωσιαστεί από τη συμμετοχή, δε πε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Φυσικό το βλέπω αφού οι περισσότεροι είναι Hit & Run... Παίρνουν την ROM και μην τον είδατε τον Παναή... ” Hit and run indeed Δημήτρη . You said it .
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να "ξυπνήσουν" όλοι.. ” Εχουμε πάνω από 7500 μέλη που μπαίνουν στο forum , ζητώντας με το ένα ή το άλλο τρόπο βοήθεια για να λύσουν τα προβλήματά τους , αλλά μόνο το 11% μπήκεστον "κόπο" μέχρι τώρα να δείξει ότι εκτιμάει αυτό που του προσφέρει τούτη η κοινότητα .Παίρνω χωρίς να δίνω , δυστυχώς . ” Εγώ πάλι έχω εντυπωσιαστεί από τη συμμετοχή, δε περίμενα μέλη με ελάχιστα ή και καθόλου ποστ, να …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να "ξυπνήσουν" όλοι.. ” Εχουμε πάνω από 7500 μέλη που μπαίνουν στο forum , ζητώντας με το ένα ή το άλλο τρόπο βοήθεια για να λύσουν τα προβλήματά τους , αλλά μόνο το 11% μπήκε στον "κόπο" μέχρι τώρα να δείξει ότι εκτιμάει αυτό που του προσφέρει τούτη η κοινότητα . Παίρνω χωρίς να δίνω , δυστυχώς .
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από alkinos: “Okey , tha xaro....... ” Καλημέρα , Πίσω στα πάτρια εδάφη , και η υπόσχεση ... υπόσχεση . Λοιπόν.... 1 . Αποφάσισες τι Ρομ θα βάλεις ? Stable ή Developer ? Φαντάζομαι πως πήρες μια ιδέα περί τίνος πρόκειται αν διάβασες αυτά που σου είπα . Διάβασες ? 2 . Αν αποφάσισες κατέβασες κάποια Ρομ , και ποια ? 3 . Όταν συνδέσεις το κινητό με το PC , εξακολουθεί να το βλέπει αλλά σου βγάζει ερωτηματικά όπως λες . Αν Ναι , μπορείς από τις ρυθμίσεις απενεργοποιήσεις το " Εντοπισμός σφα…