Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ακολουθώντας την οδηγία που έχει επανειλημμένως τονίσει ο καλός μας Admin . Από developer Rom σε developer Rom , Flash με την εφαρμογή updater ( λέγεται και default Mi-Recovery ?) , και δεν χρειάζεται μετονομασία της Rom την μεταφέρουμε στο κινητό ως έχει .

• Τελικά αν και ήμουν από τους πρώτους που κατέβασα και φλασάρισα την 5.10.22 , με το πρόβλημα που δεν μπορούσαμε να μπούμε στο site , τα άφησα λιγάκι πίσω και τώρα μπόρεσα να δω τι γίνεται . Κατέβασα και φλασάρισα το fix και από ότι βλέπω οι "πρόσθετες ρυθμίσεις" είναι ΟΚ . Εκείνο βέβαια που είχα δει από προηγουμένως ήταν ότι και πάλι λείπουν οι ¨Γρήγοροι σύνδεσμοι" παρ' όλο ότι παρουσιάζονται στο Preview . Για περισσότερες εντυπώσεις αύριο .

• Την κατεβάζω , φλασάρω και ... τα λέμε

• Η Μορφή δείκτη μπαταρίας . Την θυμηθήκαμε ?

• Να χαμε να λεγαμε

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Δηλαδή για να καταλάβω . Ο κωδικός του Redmi Note 2 είναι "Hermes" και του Redmi Note 3G "lcsh92_wet_jb9" (ωραίος κωδικός ) πως τους κατέβηκε” Πονηρούλη είναι Icsh, όχι Itch... αλλά το πως προέκυψε, ...who knows?” Που την είδες τη φαγούρα . Φαγούρα πιθανόν να είχε αυτός που είχε την έμπνευση ή μπορεί την προηγούμενη να είχε δει το Seven year itch με την Marilyn M.

• Να χαμε να λεγαμε

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δηλαδή για να καταλάβω . Ο κωδικός του Redmi Note 2 είναι "Hermes" και του Redmi Note 3G "lcsh92_wet_jb9" (ωραίος κωδικός ) πως τους κατέβηκε

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Xiaomi Mi 4 Xiaomi Mi Note Xiaomi Mi Note Pro Αυτά υποτίθεται θα το έπαιρναν το 2014 ??????” Μα ΠΩΣ αυτά τα μοντέλα θα το έπαιρναν το 2014, όταν το Android 6.0 Marshmallow εμφανίστηκε στην αγορά για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015????” Είπα κι' εγώ . !!!

• Xiaomi Mi 4 Xiaomi Mi Note Xiaomi Mi Note Pro Αυτά υποτίθεται θα το έπαιρναν το 2014 ??????

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Θα δούμε στην επόμενη έκδοση..” Εκανα αναβάθμιση την 5.10.16 , και εξακολουθεί . Αντιλαμβάνομαι τον φόρτο εργασίας αλλά φαίνεται πως μάλλον ξεχάστηκε .” Αν εννοείς την εμφάνιση γραφικού μπαταρίας και ποσοστιαία ένδειξη ταυτόχρονα όταν διαλέξεις ποσοστιαία μορφή δείκτη, έτσι το έβλεπα και εγώ πάντα. Μόνο στην V5 άλλαζε και έβγαζε το ποσοστό μέσα στο γραφικό της μπαταρίας και όχι δίπλα. ” Είναι γνωστό στον Admin . Φαντάζομαι , ό…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “@ caeser Σε συνέχεια του τελευταίου μου post σχετικά με την αναβάθμιση σε 5.10.16 , δεν έπρεπε να μου βγάλει TWRP Recovery . ? Αντ' αυτού βλέπω ότι μου έβγαλε το "Number Fixer"” Αγόρι μου... αδιάβαστο σε βρίσκω! Ο Admin έγραψε, "Τα Custom Recoveries θα παραμείνουν ΜΟΝΟ σε συσκευές που είναι αδύνατον να γίνει το Flash των ελληνικών ROM με το Default Mi-Recovery. Αυτές είναι οι Mi Note Pro / RedMi Note 2 / Mi-4C & Mi-4i..." Όσο για το Number Fixer υπάρχε…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Θα δούμε στην επόμενη έκδοση..” Εκανα αναβάθμιση την 5.10.16 , και εξακολουθεί . Αντιλαμβάνομαι τον φόρτο εργασίας αλλά φαίνεται πως μάλλον ξεχάστηκε .

• @ caeser Σε συνέχεια του τελευταίου μου post σχετικά με την αναβάθμιση σε 5.10.16 , δεν έπρεπε να μου βγάλει TWRP Recovery . ? Αντ' αυτού βλέπω ότι μου έβγαλε το "Number Fixer"

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “ΟΚ . Thanks again . Θα κάνω την αναβάθμιση , μήπως και το πρόβλημα αποκατασταθεί .” Δεν νομίζω πάντως ότι αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες, έχει να κάνει με τη rom... αλλά προσπάθησε και δες μπας και φτιάξει...” Ούτε κι΄εγώ το νομίζω . Εκανα την αναβάθμιση σε 5.10.16 χωρίς προβλήματα . Συνεχίζει ... μάλλον θέμα έκδοσης android πρέπει να είναι . Φαντάζομαι να μην έχουμε μικροθέματα σε λεπτομέρειες που με ενδιαφέρουν με την νέα Rom . Θα κοιτάξω να βρω κάπ…

• ΟΚ . Thanks again . Θα κάνω την αναβάθμιση , μήπως και το πρόβλημα αποκατασταθεί .

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Στο Note 2 prime έχω την 5.10.8 και είμαι ευχαριστημένος αφού δεν κάνω και καμιά πολύπλοκη χρήση του κινητού (σκαλίσματα και τα συναφή). Σκέπτομαι να βάλω την 5.10.16 , αλλά ... 1) δεν ξέρω / βλέπω τι περισσότερα μπορεί να μου προσφέρει 2) Αν θέλω να επιστρέψω στην 5.10.8 τι διαδικασία χρειάζεται ?” Για επιστροφή στη προηγούμενη, ....με τον ίδιο τρόπο που θα κάνεις Update, με τον ίδιο τρόπο θα κάνεις και επιστροφή στην προηγούμενη.” Thanks . Εννοείς απ…

• Στο Note 2 prime έχω την 5.10.8 και είμαι ευχαριστημένος αφού δεν κάνω και καμιά πολύπλοκη χρήση του κινητού (σκαλίσματα και τα συναφή). Σκέπτομαι να βάλω την 5.10.16 , αλλά ... 1) δεν ξέρω / βλέπω τι περισσότερα μπορεί να μου προσφέρει 2) Αν θέλω να επιστρέψω στην 5.10.8 τι διαδικασία χρειάζεται ?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πέρνα κατευθείαν την τελευταία 5.10.16. Η συσκευή σου δεν επειρεάζεται από τις αλλαγές και θα συνεχίσει να έχει TWRP Recovery.” Αυτή που φοράω τώρα δεν έχει TWRP Recovery . Θα έχω με την 5.1.0.16 ? Θα την περάσω κατ' ευθείαν με τον Updater . Σωστά ?

• Για την Redmi note 2

• Εχω την 5.10.8 | dev . Επειδή μπερδεύομαι με την ορολογία ποιο είναι το Mi-Recovery που δεν το βλέπω στη συγκεκριμένη rom ?

• Παράθεση από ASXETOSSS: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό. Πρόσεξε όμως όταν βγαίνεις από τον πλοηγό να τον σταματάς και από το να τρέχει στο παρασκήνιο. Αυτό το κάνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο όταν βγείς από τον πλοηγό, και στην λίστα που θα σου εμφανίσει με τις εφαρμογές που τρέχουν, σέρνεις προς τα πάνω το εικονίδιο του πλοηγού και το σταματάς.” Admin ως προς το …