Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H ASXETOSSS έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H ASXETOSSS έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό.

Πρόσεξε όμως όταν βγαίνεις από τον πλοηγό να τον σταματάς και από το να τρέχει στο παρασκήνιο.
      Αυτό το κάνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο όταν βγείς από τον πλοηγό, και στην λίστα που θα σου εμφανίσει με τις εφαρμογές που τρέχουν, σέρνεις προς τα πάνω το εικονίδιο του πλοηγού και το σταματάς.

Admin ως προς το δεύτερο σκέλος με το σύρσιμο του εικονιδίου, ο.κ. το έκανα.
      Όσον αφορά στο πρώτο, πήγα Κέντρο ασφαλείας - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη αλλά ο πλοηγός δεν περιλαμβάνεται στις εφαρμογές που μου εμφανίζει.

Εάν εγκαταστήσεις τον Chrome , και τον χρησιμοποιείς σαν πλοηγό , θα τον βρεις στα Δικαιώματα =>Αυτόματη έναρξη , οπότε τον ενεργοποιείς ανάλογα .

Έλεγα για τον chrome, εκτός κι αν μου προτείνετε κάποιον άλλο πλοηγό για καλύτερα :)

θα σου προτεινα να δοκιμασεις τον Dolphin.
    • Ο/H nikosild έγραψε:

Με ποιόν τρόπο αποτρέπω το αυτόματο "killing" της εφαρμογής "Automaton Locker-Smarter lock" από τον Task Manager?
      Μετά από λίγο η εφαρμογή κλείνει από μόνη της και πρέπει κάθε φορά μετά από λίγο να την ξαναφορτώνω.

φιλε μου πηγαινε Κεντρο ασφαλειας/Δικαιωματα/Αυτοματη εναρξη και επελεξε το.
    • Στο Note 2 prime έχω την 5.10.8 και είμαι ευχαριστημένος αφού δεν κάνω και καμιά πολύπλοκη χρήση του κινητού (σκαλίσματα και τα συναφή).
      Σκέπτομαι να βάλω την 5.10.16 , αλλά ... 1) δεν ξέρω / βλέπω τι περισσότερα μπορεί να μου προσφέρει 2) Αν θέλω να επιστρέψω στην 5.10.8
      τι διαδικασία χρειάζεται ?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα

Βλέπω έχουν γίνει αλλαγές και χάθηκα λίγο... Note2 prime κατεβάζω την ρομ που λέει Redmi Note 2..... Χρειάζεται να αλλάξω το recoveri??
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Καλησπέρα

Βλέπω έχουν γίνει αλλαγές και χάθηκα λίγο... Note2 prime κατεβάζω την ρομ που λέει Redmi Note 2..... Χρειάζεται να αλλάξω το recoveri??

Αν διαβάσεις τα παρακάτω και δεν καταλάβεις κάτι, τότε εδώ είμαστε να στο εξηγήσουμε.... :)

xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10048
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H geobas έγραψε:

Στο Note 2 prime έχω την 5.10.8 και είμαι ευχαριστημένος αφού δεν κάνω και καμιά πολύπλοκη χρήση του κινητού (σκαλίσματα και τα συναφή).
      Σκέπτομαι να βάλω την 5.10.16 , αλλά ... 1) δεν ξέρω / βλέπω τι περισσότερα μπορεί να μου προσφέρει 2) Αν θέλω να επιστρέψω στην 5.10.8

Τα επιπλέον πράγματα που προσφέρει η 5.10.16 από την προηγούμενη είναι τα εξής:
      -Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
      -Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.10.16 V7 MIUI ROM
      -Ενημέρωση Mi-WiFi στην τελευταία έκδοση
      -Ενημέρωση του SmartHome στην τελευταία έκδοση
      -Source από en.miui.com & xiaomi.eu (mixed)

Για επιστροφή στη προηγούμενη, ....με τον ίδιο τρόπο που θα κάνεις Update, με τον ίδιο τρόπο θα κάνεις και επιστροφή στην προηγούμενη.
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Στο Note 2 prime έχω την 5.10.8 και είμαι ευχαριστημένος αφού δεν κάνω και καμιά πολύπλοκη χρήση του κινητού (σκαλίσματα και τα συναφή).

Για επιστροφή στη προηγούμενη, ....με τον ίδιο τρόπο που θα κάνεις Update, με τον ίδιο τρόπο θα κάνεις και επιστροφή στην προηγούμενη.

Thanks . Εννοείς από το Update φαντάζομαι .

Μου επιτρέπεις να σου βάλω ένα λίγο δύσκολο ( για εμένα δύσκολο )
      Στο προκείμενο :
      Στο Note 2 prime έχω βάλει την 5.10.8 developer και ετοιμαζόμουν να βάλω την 5.10.16 όταν διαπίστωσα ότι..
      Σε εισερχόμενες κλήσεις από σταθερό μου παρουσιάζει το αριθμό εκείνου/ης που καλεί , παρουσιάζοντας και την φωτογραφία του/της
      σε full screen , αφού έχω εγκατεστημένο το HD Caller ID . Αυτό είτε το κινητό είναι κλειστό ή ανοιχτό .
      Σε εισερχόμενες κλήσεις από κινητό , είτε είναι ανοιχτό ή κλειστό , μου βγάζει μόνο το αριθμό πάνω στη οθόνη κλειδώματος χωρίς
      φωτογραφία .
      Ας σημειωθεί , ότι στο Note 3G , με stable 5.2.10 , η ίδια εφαρμογή , δουλεύει κανονικά , όπως δούλευε πάντα σε όλα τα κινητά που
      έχουν περάσει από τα χέρια μου , και είναι ουκ ολίγα .
      Καμιά ιδέα ???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Thanks . Εννοείς από το Update φαντάζομαι .

Μου επιτρέπεις να σου βάλω ένα λίγο δύσκολο ( για εμένα δύσκολο )
      Στο προκείμενο :
      Στο Note 2 prime έχω βάλει την 5.10.8 developer και ετοιμαζόμουν να βάλω την 5.10.16 όταν διαπίστωσα ότι..
      Σε εισερχόμενες κλήσεις από σταθερό μου παρουσιάζει το αριθμό εκείνου/ης που καλεί , παρουσιάζοντας και την φωτογραφία του/της
      σε full screen , αφού έχω εγκατεστημένο το HD Caller ID . Αυτό είτε το κινητό είναι κλειστό ή ανοιχτό .
      Σε εισερχόμενες κλήσεις από κινητό , είτε είναι ανοιχτό ή κλειστό , μου βγάζει μόνο το αριθμό πάνω στη οθόνη κλειδώματος χωρίς
      φωτογραφία .
      Ας σημειωθεί , ότι στο Note 3G , με stable 5.2.10 , η ίδια εφαρμογή , δουλεύει κανονικά , όπως δούλευε πάντα σε όλα τα κινητά που
      έχουν περάσει από τα χέρια μου , και είναι ουκ ολίγα .
      Καμιά ιδέα ???

Εννοώ με τον ΙΔΙΟ τρόπο κάνεις το update γίνεται και το flash της rom για το downgrade! Αν χρησιμοποιήσεις τον Updater της Miui για το update, τον χρησιμοποιείς και για το downgrade. Αν χρησιμοποιήσεις το twrp, τότε το ξαναχρησιμοποιείς για το downgrade (αν και δεν νομίζω να θελήσεις να επιστρέψεις πίσω, εάν τελικά αποφασίσεις να αναβαθμιστείς. Μια χαρά πάει η νέα rom, έτσι κι αλλιώς!).
      Για το άλλο θέμα, δεν γνωρίζω. Δεν το χρησιμοποιώ το ...HD Caller ID.
    • ΟΚ . Thanks again . Θα κάνω την αναβάθμιση , μήπως και το πρόβλημα αποκατασταθεί .
    • Ο/H geobas έγραψε:

ΟΚ . Thanks again . Θα κάνω την αναβάθμιση , μήπως και το πρόβλημα αποκατασταθεί .

Δεν νομίζω πάντως ότι αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες, έχει να κάνει με τη rom... αλλά προσπάθησε και δες μπας και φτιάξει...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H 102draco έγραψε:

Υπάρχει κάποια stable έκδοση για το ενλόγο κινητό;

Αν εννοείς το Note 2, υπάρχει μία και μοναδική της Xiaomi που είναι σε Miui V6.
      Αν θέλεις βάλε τη συσκευή στο προφίλ σου, να φαίνεται τι συσκευή έχεις.