καλημερα. αγόρασα το redmi note 2 k εγω...ολα καλα μεχρι στιγμης. αλλα εχω μικρο προβλημα με το viber . ενω στο pc μου ερχονται κανονικα μηνυματα στο κινητο πρεπει να μπω να το σκαλεψω λιγο για να τα φορτωσει κι εκει. κοινως δεν ειδοποιουμαι απο το κινητο για μηνυματα ή δεν συγχρονιζεται με το ιντερνετ (wifi 3g) αμεσως. Eκανα 2 -3 επανακινησεις αλλα το ίδιο. συμβαινει. στο παλιο κινητο δεν μου συνεβαινε, μηπως φταει κατι στη ρομ που περασα? στις ρυμισεις το έβαλα να συγχρονιζεται με 3g κ wifi αλλα τα ιδια...όποιος ξερει κατι ας μου πει Ευχαριστω
καλημέρα στην ομάδα . έχω περασμένη την τελευταία 5.10.16 . είχε αναφερθεί ότι
από εδώ και πέρα δεν θα βγαίνουν rootrom και θα λειτουργεί και το novago
και το otetvgo . εμένα όμως δεν λειτουργεί κανένα από τα δύο . πάει να
ξεκινήσει και με πετάει στην αρχική οθόνη . καμιά ιδέα πως μπορεί να
λειτουργήσει ?
καλημερα. αγόρασα το redmi note 2 k εγω...ολα καλα μεχρι στιγμης. αλλα εχω μικρο προβλημα με το viber . ενω στο pc μου ερχονται κανονικα μηνυματα στο κινητο πρεπει να μπω να το σκαλεψω λιγο για να τα φορτωσει κι εκει. κοινως δεν ειδοποιουμαι απο το κινητο για μηνυματα ή δεν συγχρονιζεται με το ιντερνετ (wifi 3g) αμεσως. Eκανα 2 -3 επανακινησεις αλλα το ίδιο. συμβαινει. στο παλιο κινητο δεν μου συνεβαινε, μηπως φταει κατι στη ρομ που περασα? στις ρυμισεις το έβαλα να συγχρονιζεται με 3g κ wifi αλλα τα ιδια...όποιος ξερει κατι ας μου πει Ευχαριστω
Ε: Δεν λειτουργεί το pop-up του Facebook Μessenger. Δεν δείχνει καν το εικονίδιο με τις φωτογραφίες στα πλάγια. Και όταν έχω κάποιο μήνυμα και πατάω στην top bar στις ειδοποιήσεις για να μου ανοίξει το μήνυμα δεν ανοίγει καν.
Α: Πήγαινε στο: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => FaceBook Messenger και άνοιξε τον διακόπτη της αυτόματης εκκίνησης.Μετά: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Messenger => Ενεργοποίηση της τελευταίας επιλογής κάτω κάτω "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου"Κάνε τώρα Restart και ξαναδοκίμασε. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για άλλες εφαρμογές που θες να εκκινούν αυτόματα ή να βγάζουν popup ειδοποιήσεις.[@caeser]
Δικαιώματα => Δικαιώματα => Messenger => Ενεργοποίηση της τελευταίας επιλογής κάτω κάτω "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου"Κάνε τώρα Restart και ξαναδοκίμασε. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για άλλες εφαρμογές που θες να εκκινούν αυτόματα ή να βγάζουν popup ειδοποιήσεις.[@caeser]τα παραπάνω ισχύουν και για το viber
δε μου βγαζει να ενεργοποιησω κατι στην προβολη αναδυομενου παραθυρου . φαινεται αχνα το viber απενεργοποιημενο.(x) αλλα δε μπορω να το ανοιξω
δε μου βγαζει να ενεργοποιησω κατι στην προβολη αναδυομενου παραθυρου . φαινεται αχνα το viber απενεργοποιημενο.(x) αλλα δε μπορω να το ανοιξω
Μήπως όταν μπαίνεις στο Δικαιώματα>Δικαιώματα σου βγάζει μήνυμα "Διαχείριση δικαιωμάτων ανενεργή"; Αν ναι, πήγαινε στο πρώτο Δικαιώματα (Κέντρο Ασφαλείας>Δικαιώματα) και πάτα δεξιά πάνω στο γρανάζι, ενεργοποίησε το Διαχείριση δικαιωμάτων και ξαναδοκίμασε.