Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από sallonikios: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από nikosild: “Για όποιον ενδιαφέρεται η οθόνη να ξεκλειδώνει κατευθείαν/μόνο με το Power Button (δίχως κωδικό, δίχως σύρσιμο, δίχως τίποτα): "Επιλ. για προγραμματιστές >> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα >> ON"” Παράξενα πράγματα συμβαίνουν με τις αναβαθμίσεις . Οι ρυθμίσεις έχουν γίνει άνω - κάτω . Όλα ήταν μια χαρά στην 5.9.18 . Εβαλα την 5.10.8 δεν υπάρχει η "Επιλογή για προγραμματιστές" . Δεν ξέρω σε ποια να μείνω . Ποια είναι πιο σωστή απ…
-
Παράθεση από nikosild: “Για όποιον ενδιαφέρεται η οθόνη να ξεκλειδώνει κατευθείαν/μόνο με το Power Button (δίχως κωδικό, δίχως σύρσιμο, δίχως τίποτα): "Επιλ. για προγραμματιστές >> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα >> ON"” Παράξενα πράγματα συμβαίνουν με τις αναβαθμίσεις . Οι ρυθμίσεις έχουν γίνει άνω - κάτω . Όλα ήταν μια χαρά στην 5.9.18 . Εβαλα την 5.10.8 δεν υπάρχει η "Επιλογή για προγραμματιστές" . Δεν ξέρω σε ποια να μείνω . Ποια είναι πιο σωστή από την άλλη .
-
Νομίζω ότι είμαι στη σωστή ενότητα , αφού η ερώτησή μου αφορά τα "Θέματα" Με την 5.10.8 Πατώντας το εικονίδιο "Θέματα" , με βγάζει απ' ευθείας στις επιλογές "Top Charts" , "Categories" , "Wallpaper" , "Downloaded" Τι πρέπει να κάνω για να βγαίνει εκεί που είναι η επιλογή "Μείξη" ???? Θέλω απλά να κατεβάσω κάποια εικονίδια . Edit : Το βρήκα , εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής Θέματα , και βγαίνει η επιλογή .
-
Σβύσιμο Οθόνης
ΜήνυμαΠαρουσιάστηκε.... "Κλείδωμα οθόνης" Ελληνιστί , αλλά έπρεπε να το γυρίσω στα Αγγλικά και ξανά στα Ελληνικά για να βρει . Μυστήριο . Thanks
-
Σβύσιμο Οθόνης
ΜήνυμαRedmi Note 2 , prime με 5.10.8 Υπάρχει επιλογή που βάζουμε σε πόσα λεφτά θέλουμε να σβύνει η οθόνη και δεν την βρίσκω ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geobas: “Εβαλα στο Note 2 την 5.10.8 . Που είναι οι "Γρήγοροι Σύνδεσμοι"” Αυτό - τα θέματα - το On-line Radio - το Video κτλ. είναι μία πονεμένη ιστορία. Οι Developers από την Κίνα, έχουν αντικαταστήσει με On-line Περιεχόμενο ακόμη και τα μενού. Αυτό σημαίνει πως ότι μετάφραση αν κάνουμε και εμείς, από την στιγμή που η συσκευή θα συνδεθεί το Internet, θα τα αλλάξει όλα σε Kινέζικα. Προς το παρόν, καλώς ή κακώς, μέχρι να αλλάξουν τακτική, είναι ο μόνος τρόπος …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από geobas: “Εβαλα στο Note 2 την 5.10.8 . Που είναι οι "Γρήγοροι Σύνδεσμοι" ????????” Κανείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις . Στη παρουσίαση της 5.10.8 φαίνεται να υπάρχει κανονικά . Τι φταίει κα δεν την βλέπω ?????” Μάλλον δεν υπάρχει... Έψαξα στα γρήγορα και δεν το βρήκα ούτε εγω...” Στην παρουσίαση φαίνεται να υπάρχει (που είναι οέοοοοοοο) , στο Note 3G , με την 5.2.10 stable υπάρχει κανονικά . Τι γίνεται αντί να προσθέτουμε , αφαιρούμ…
-
Antutu score από τα xiaomi
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕλα ντε . Κάποιοι το έχουν πάρει "λόγω τιμής" . Ας γκουγκλάρουν "antutu" , να δουν περί τίνος πρόκειται .
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Δεν βλέπω γιατί όχι . Όμως δεν δουλεύουν σε απεριόριστες συσκευές . Αν τα έχεις εγκατεστημένα σε άλλη συσκευή θα πρέπει να έλθεις σε επαφή με την Nova/Cosmote να τους ζητήσεις αλλαγή συσκευής . Τα έχω σε Tablet για να μην ξεστραβώνομαι και τα δύο και δουλευουν μια χαρά .” Απ'όσο γνωρίζω επι του θέματος (και είναι λίγα) το πρόβλημα είναι το root της συσκευής. Σε rooted συσκευές ΔΕΝ δουλεύουν! Λογικά πρέπει να υπάρχει και ανάλογη ειδοποίηση...” Sorry , μ…