Διαφήμιση

Τι γίνεται με τα Themes

• Οποτε που καταληγουμε?υπαρχει περιπτωση να μην ειχε περαστει καλα η developer που ειχε μεσα κ ετσι να μην περαστηκε καλα κ η ελληνικη?ακομα κατεβαζεις θεματα κανονικα?δοκιμασες?
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Οποτε που καταληγουμε?υπαρχει περιπτωση να μην ειχε περαστει καλα η developer που ειχε μεσα κ ετσι να μην περαστηκε καλα κ η ελληνικη?ακομα κατεβαζεις θεματα κανονικα?δοκιμασες?

Όχι, δεν κατεβάζω θέματα πλέον ... Τι να τα κάνω? Δοκίμασα πριν και δεν υπήρχε πρόβλημα, όπως σου είπα.
      Όσο για το "παρελθόν" της Developer που είχες δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά το ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις θέματα δεν είναι αρκετά σοβαρός λόγος για να σου συστήσω να κάνεις κάτι δραστικό... Ξαναπροσπαθησε αύριο και θα δούμε πως θα πάει...

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • 2 μερες τωρα προσπαθω κ τπτ...μπορει να κανω wipe dalvin cache και cache μηπως γινει κατι.σε ευχαριστω παρα πολυ που προσπαθησες να με βοηθησεις!! :)
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα!!φλασαρα την ρομ ξανα απο την αρχη με full wipe μεσα απο twrp και τωρα τα θεματα δουλευουν ΑΨΟΓΑ + oτι εχει απο την αρχη ακομα 3 θεματα μεσα απο την μαμα ρομ(ελληνικη)!!δεν ξερω γιατι δεν εκατσε καλα η ρομ την πρωτη φορα.το μονο θεμα που εχω κ ειχα ειναι οτι κολλαει το κινητο οταν παω να πατησω reboot η shut down απο το twrp...
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Καλημερα!!φλασαρα την ρομ ξανα απο την αρχη με full wipe μεσα απο twrp και τωρα τα θεματα δουλευουν ΑΨΟΓΑ + oτι εχει απο την αρχη ακομα 3 θεματα μεσα απο την μαμα ρομ(ελληνικη)!!δεν ξερω γιατι δεν εκατσε καλα η ρομ την πρωτη φορα.το μονο θεμα που εχω κ ειχα ειναι οτι κολλαει το κινητο οταν παω να πατησω reboot η shut down απο το twrp...

Μπράβο σου βρε! Όσο για το TWRP είναι ένα bug του recovery, που λύνεται όταν σετάρεις τo TWRP στην αρχή... αλλά δεν θυμάμαι πως...χαχαχα! Νομίζω δεν πρέπει να κάνεις mount ή κάτι τέτοιο... Θα μας πει ο @GR_Macedon που το είπε και σε μένα και το έκανα, αλλά το ξέχασα!!! :dash:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Καλημερα!!φλασαρα την ρομ ξανα απο την αρχη με full wipe μεσα απο twrp και τωρα τα θεματα δουλευουν ΑΨΟΓΑ + oτι εχει απο την αρχη ακομα 3 θεματα μεσα απο την μαμα ρομ(ελληνικη)!!δεν ξερω γιατι δεν εκατσε καλα η ρομ την πρωτη φορα.το μονο θεμα που εχω κ ειχα ειναι οτι κολλαει το κινητο οταν παω να πατησω reboot η shut down απο το twrp...

Μπράβο σου βρε! Όσο για το TWRP είναι ένα bug του recovery, που λύνεται όταν σετάρεις τo TWRP στην αρχή... αλλά δεν θυμάμαι πως...χαχαχα! Νομίζω δεν πρέπει να κάνεις mount ή κάτι τέτοιο... Θα μας πει ο @GR_Macedon που το είπε και σε μένα και το έκανα, αλλά το ξέχασα!!! :dash:

τωρα γιατι δεν καθησε καλα δεν ξερω.μπορει να καναν την πατατα το vickmall που περασε την developer!!το twrp κολλαει κ σε σενα?μακαρι να λυθει κ αυτο!τα θεματα παντως ειναι υπεροχα!!! :)
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από johnnyman: “Καλημερα!!φλασαρα την ρομ ξανα απο την αρχη με full wipe μεσα απο twrp και τωρα τα θεματα δουλευουν ΑΨΟΓΑ +…

Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό
      Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT

Μετά την εγκατάσταση-φλασάρισμα του TWRP κάνε πάλι επανεκκίνηση σε recovery και αν σου ζητήσει να κάνει καλιμπράρισμα ή κάτι τέτοιο, να το κάνεις χωρίς όmως να επιλέξεις ένα κουμπί που θα έχει και θα λέει read only.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Νομίζω ότι είμαι στη σωστή ενότητα , αφού η ερώτησή μου αφορά τα "Θέματα"
      Με την 5.10.8
      Πατώντας το εικονίδιο "Θέματα" , με βγάζει απ' ευθείας στις επιλογές "Top Charts" , "Categories" , "Wallpaper" , "Downloaded"
      Τι πρέπει να κάνω για να βγαίνει εκεί που είναι η επιλογή "Μείξη" ???? Θέλω απλά να κατεβάσω κάποια εικονίδια .

Edit : Το βρήκα , εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής Θέματα , και βγαίνει η επιλογή .

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geobas ().