Διαφήμιση

Τι γίνεται με τα Themes

• εγω με το που παταω ληψη σχεδον κατευθειαν λεει η ληψη απετυχε...επισης δεν δειχνει προεπισκοπηση απο τα θεματα..μολις τωρα δοκιμασα κ διαλεξα διαφορα θεματα κ γραμματοσειρες..απο προχθες μπορει να εχω δοκιμασει κ 200 φορες αλλα τπτ....
      Αμα μπορει να ανεβασει καποιος ενα screenshot να δω πως του εμφανιζει του theme store.
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

εγω με το που παταω ληψη σχεδον κατευθειαν λεει η ληψη απετυχε...επισης δεν δειχνει προεπισκοπηση απο τα θεματα..μολις τωρα δοκιμασα κ διαλεξα διαφορα θεματα κ γραμματοσειρες..απο προχθες μπορει να εχω δοκιμασει κ 200 φορες αλλα τπτ....

Με τι προσπαθείς να κατεβάσεις? Data ή WiFi?
    • wifi εννοειται αλλα εχω δοκιμασει και data κ παλι τπτ...
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

wifi εννοειται αλλα εχω δοκιμασει και data κ παλι τπτ...

Και να υποθέσω ότι είσαι κανονικά συνδεδεμένος στο Mi account σου... σωστά?
      Εάν ναι, τότε κάνε μια προσπάθεια να δοκιμάσεις τα εξής:
      -Πήγαινε Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Θέματα και κάνε καθαρισμό δεδομένων...
      -Αποσυνδέσου απο το Internet εντελώς.
      -Πήγαινε Θέματα, και επέλεξε "μείξη"
      -Τώρα συνδέσου στο Ιντερνετ.
      -Επέλεξε "Ταπετσαρία" (μια οποιαδήποτε)...
      -Αν την κατεβάσει κάνε "Εφαρμογή" (μετά την αλλάζεις πάλι)
      Τώρα κανονικά, εάν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο πρέπει να κατεβάζεις κανονικά... εάν όχι,. τότε μήπως να δούμε εάν υπάρχει άλλο πρόβλημα που αφορά την σύνδεσή σου στο Internet..?
    • Ο λογαριασμος μου Mi ειναι μια χαρα ναι κ ειμαι δυνδεμενος.μεχρι κ sms εστειλε το κιν για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια συγχρονισμου.
      Εκανα τα παρακατω που μου εγραψες αλλα δεν μπορω να επιλεξω θεμα γιατι φενονται ολα ασπρα με ενα πινελο στην μεση.δεν μπορει να κανει προεπισκό.πηση
      Η συνδεση δεν πιστευω να φταιει γιατι κατεβαζω απο Play store κ απο το pc γενικα μια χαρα σε full ταχυτητα..
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Ο λογαριασμος μου Mi ειναι μια χαρα ναι κ ειμαι δυνδεμενος.μεχρι κ sms εστειλε το κιν για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια συγχρονισμου.
      Εκανα τα παρακατω που μου εγραψες αλλα δεν μπορω να επιλεξω θεμα γιατι φενονται ολα ασπρα με ενα πινελο στην μεση.δεν μπορει να κανει προεπισκό.πηση
      Η συνδεση δεν πιστευω να φταιει γιατι κατεβαζω απο Play store κ απο το pc γενικα μια χαρα σε full ταχυτητα..

Μάλιστα... καταλαβαίνω...
      Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Όσο το κάνουμε αυτό δοκίμασα και από το Note2 και το Pro και κατεβάζω εξαιρετικά γρήγορα τα θέματα και τις προεπισκοπήσεις!
      (Αν και fastboot roms που προσπαθώ να κατεβάσω με το PC, με την ίδια σύνδεση, μάλλον είναι αδύνατον... αλλά αυτός είναι άλλος server...) .... ?(
    • εχεις την τελευταια ελληνικη rom?Παντως απο προχθες με εχει σκασει δεν μπορω...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

εχεις την τελευταια ελληνικη rom?Παντως απο προχθες με εχει σκασει δεν μπορω...

Ε, ναι φυσικά! Τι άλλο να έχω? Και εσύ την ίδια δεν έχεις?
    • ναι κ εγω την ελληνικη εχω.παιζει να φταιει καποια αλλη ρυθμιση?
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

ναι κ εγω την ελληνικη εχω.παιζει να φταιει καποια αλλη ρυθμιση?

Για ρύθμιση δεν ξέρω.. Δεν μπορώ κάτι σκεφτώ κάτι σοβαρό σε ρύθμιση που να σε εμποδίζει να κατεβάσεις θέματα...
      Σαν γενικότερη αιτία όμως, θα μπορούσα ίσως να σκεφτώ ότι ναι μεν έχεις περάσει την ελληνική ρομ, αλλά πάνω από stable ή κινέζικη χωρίς προηγουμένως να κάνεις factory defaults...και αυτός ο τρόπος ίσως να δημιουργεί προβλήματα (και πιθανόν περισσότερα ή και σοβαρότερα προβλήματα από αυτό που έχεις). Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις κυριολεκτικά τα πλεονεκτήματα της ελληνικής rom είναι με καθαρή εγκατάσταση...
    • Κοιτα το κινητο ειχε μεσα περασμενη την 5.10.8 developer MIUI 7 by xiaomi.eu κ που ρωτησα εδω στο φορουμ τι πρεπει να κανω για να περασω την ελληνικη με ειπαν μην να κανω τπτ,απλα περναω την ελληνικη απο επανω με την αναβαθμιση της MIUI και αυτο εκανα.
      Ηταν λαθος αυτο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Κοιτα το κινητο ειχε μεσα περασμενη την 5.10.8 developer MIUI 7 by xiaomi.eu κ που ρωτησα εδω στο φορουμ τι πρεπει να κανω για να περασω την ελληνικη με ειπαν μην να κανω τπτ,απλα περναω την ελληνικη απο επανω με την αναβαθμιση της MIUI και αυτο εκανα.

Ε, ναι... σωστά σου είπανε! Αφού είχες ήδη developer δεν χρειαζόταν να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό... (εγώ μίλησα για stable ή κινέζικη...)