Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 458.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
mi voice
Μήνυμαέχει το mi4s η δεν έχει mi voice ??? γιατί δεν το βρίσκω πουθενά
-
-
-
θα κατεβασεις αυτό το twpr TWRP3_by_mic_aqua.zip - Google Drive μετά θα κατεβασεις και την rom που θέλεις για mi4s ..εμένα να ξερεις το twrp της rom που έχει μέσα μου δημιουργούσε προβλήματα οπότε πάω στην rom πριν την περάσω στο κινητό και βάζω το τελευταίο twrp αυτό που σου έχω βάλει επάνω και δουλεύουν όλα μια χαρά βάλε το twrp όπως σου λέει από πάνω ο zpaf και θα είναι οκ
-
Παράθεση από Red21: “Παιδες ξερει κανεις ποσες μερες κανει ο yesos για να γινουν shipped οι παραγγελιες?? Στο σιτε του γραφει μια εργασιμη....... Επισης, χθες το πρωι μου ειπε προτου παραγγειλω (παρηγγειλα αμεσως μετα κατα τις 11 το πρωι χθες προιον που ηταν και ειναι απο οτι βλεπω in stock) οτι μεχρι αυριο (σημερα) το αργοτερο θα εχει φυγει το δεμα μου και θα εχω tracking!! Σημερα ομως αφαντος.....ουτε live chat, ουτε απανταει στα μυνηματα, ουτε tracking, ουτε φωνη ουτε ακροαση!! χαχαχα Απο οσο…
-
Και το καλώδιο του τηλεφώνου που το βάζεις
-
Καλησπέρα Χρήστος ανέστη κιόλας Ήθελα να ρωτήσω αν το router της xiaomi είναι και modem router ξέρει κανείς Ευχαριστώ πολύ