Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 458.
-
ήρθε και το δικό μου αλά ακόμα είμαι στην δουλειά....
-
και εμένα πέρασε οπότε αύριο θα το έχω.. Το περίεργο είναι ότι πήρε 26 μέρες και το wifi μόνο 14 πέρασαν και τα δύο μαζί
-
εμένα πάντως λέει ότι ήρθε Ελλάδα... Τώρα μένει να δούμε πότε θα έρθει σπίτι
-
Ένα ακόμα πρόβλημα που παρατήρησα είναι όταν στέλνει ειδοποίηση και είσαι με 4g τα παίζει δεν συνδέεται εύκολα δεν κατεβάζει τα βίντεο και άμα συνδεθεί δεν υπάρχει ροή στο βίντεο
-
Αποθηκεύει και στην sd παράλληλα?
-
ναι εκεί φαίνεται ή sd αλά στο άλμπουμ και στο βίντεο δεν άλλαξε κάτι δεν υπάρχει επιλογή sd δεν έχω καταλάβει άμα αποθηκεύει κάτι στην sd και πότε
-
έβαλα sd αλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεται αφού δεν την βλέπω στην εφαρμογή.... Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι πάνω στην κάμερα έχει διαφορετική ώρα από ότι στην εφαρμογή (το βλέπω όταν κοιτάω live υπάρχουν 2 διαφορετικές ώρες) αλλάζει αυτό
-
αυτή η επιλογή σε εμένα μάλλον δεν δουλεύει.... Με το πότε να ξυπνάει... Τα βίντεο θέλω να πω όταν σου στέλνει την ειδοποίηση με το βίντεο να ήταν πάνω από 7 δευτερόλεπτα... Μήπως θέλει την sd για να τα κάνει αυτά.δεν έχω βάλει sd μέσα
-
παρέλαβα και εγώ την κάμερα και έχω κάποιες απορίες. Πως γίνεται να μου στέλνει μεγαλύτερα βίντεο και πως γίνεται να επιλέξω όταν η λειτουργία κίνησης να ενεργοποιηθεί την ώρα που θέλω εγώ
-
εγώ όπως φαίνεται παραλαμβάνω αύριο μετά από 36 μέρες οπότε υπομονή
-
ΧΑΜΕΝΟ REDMI NOTE 2?????
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@birel-motosport απο την στιγμή που έχεις tracking number δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουν το δέμα σου..οπότε υπομονή. Όπως όλοι μας!!! ” Δεν φοβάμαι μην χαθεί...έχω μεγάλη εμπειρία από δέματα εξωτερικού... Αλά είναι που με χαλάει που δεν έρχονται στην ώρα τους επειδή έχουν πολύ δουλειά και δεν έχουν φροντίσει να έχουν άτομα για να τελειώνουμε
-
ΧΑΜΕΝΟ REDMI NOTE 2?????
Μήνυμαππαιδιά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση..... Περιμένω δέμα εδώ και 32 μέρες.... Τους πήρε 14 μέρες από nl στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω παραλάβει σύνολο 32 μέρες και μετράμε ακόμα
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμαεγώ από merimobiles 28 μέρες και ακόμα περιμένω οπότε είναι γενικό το πρόβλημα
-
μεγάλη δεν λες τίποτα 28 μέρες και ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα