οχι εγω εχω sd μεσα και παλι 7 sec ...
Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Τι εννοείς ότι δεν βλέπει την sd card? Στα settings εκεί που γράφει storage σου δείχνει την χωρητικότητά της κάρτας και πόσο ελεύθερο χώρο έχει. Επίσης έχει επιλογή να την κάνεις format αν γεμίσει.
Αυτό με την ώρα είναι γνωστό bug. Πάνω Αριστερά γράφει την ώρα Κίνας. Είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει ένα patch που μπορείς να περάσεις για να διορθωθεί αλλά δεν το έκανα γιατί δεν με απασχολεί και πολύ αυτό το bug.
Sent from my huawei honor 3c using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
ναι εκεί φαίνεται ή sd αλά στο άλμπουμ και στο βίντεο δεν άλλαξε κάτι δεν υπάρχει επιλογή sd δεν έχω καταλάβει άμα αποθηκεύει κάτι στην sd και πότε
-
ναι εκεί φαίνεται ή sd αλά στο άλμπουμ και στο βίντεο δεν άλλαξε κάτι δεν υπάρχει επιλογή sd δεν έχω καταλάβει άμα αποθηκεύει κάτι στην sd και πότε
Στο album του κινητού δεν θανδεις κάτι, τα videos που καταγράφει ή κάμερα τα βλέπεις μέσα από τα settings της κάμερας, εκεί που λέει albums. Απλώς τα έχει καταχωρημένα ανά ημερομηνία, οπότε διαλέγεις ημερομηνια και βλέπεις τα videos που έχουν καταγραφεί.
Sent from my Onda V975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Αποθηκεύει και στην sd παράλληλα?
-
Βασικά 3 κάρτες εχω περάσει και μετα απο λίγο καιρό μου βγάζει θέλει μορφοποίηση..της κάνω αλλά τίποτα.της δύο πρώτες δεν της έβλεπε ούτε ο υπολογιστής μετα απο την πρώτη φορά,την τελευταία δεν έχω δοκιμάσει..προτιμώ να πάρω σκληρό και να βάλω να γράφει επάνω του μέσω του mI router Γιατί δεν μας έχει αφήσει κάρτα για κάρτα η παλιοκαμερα
Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αποθηκεύει και στην sd παράλληλα?
Αν έχεις κάρτα, τα αποθηκεύει εκεί. Αν δεν έχεις δεν ξέρω που τα αποθηκεύει, πάντως τα αποθηκευει. Για μια περίοδο που δεν είχα κάρτα τα εβλεπα κανονικά τα videos.
Ο/H tsopirs έγραψε:
Βασικά 3 κάρτες εχω περάσει και μετα απο λίγο καιρό μου βγάζει θέλει μορφοποίηση..της κάνω αλλά τίποτα.της δύο πρώτες δεν της έβλεπε ούτε ο υπολογιστής μετα απο την πρώτη φορά,την τελευταία δεν έχω δοκιμάσει..προτιμώ να πάρω σκληρό και να βάλω να γράφει επάνω του μέσω του mI router Γιατί δεν μας έχει αφήσει κάρτα για κάρτα η παλιοκαμερα
Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενικα να την κάνεις μορφοποίηση πριν την βάλεις στην κάμερα. Μηπως σου βγαζει οτι θελει μορφοποιηση γιατι γεμιζει η καρτα? Πάντως με no name κάρτα δεν είχα πρόβλημα, την έχω κάνει και μορφοποίηση μέσω της κάμερας. Αν και όπως αναφέρει στα tips, καλύτερα η μορφοποίηση να γίνεται σε pc.
Sent from my Onda V975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ένα ακόμα πρόβλημα που παρατήρησα είναι όταν στέλνει ειδοποίηση και είσαι με 4g τα παίζει δεν συνδέεται εύκολα δεν κατεβάζει τα βίντεο και άμα συνδεθεί δεν υπάρχει ροή στο βίντεο
-
Την κάνω στο pcπάντα.. Και Samsung είχα και άλλη επώνυμη και no name όλες της έβγαλες off ,μιλάμε για κάρτες καινουργιες,όχι βάσει αυτόν που λέει η εφαρμογή είχαν πολύ χώρο μέσα..ουσιαστικά σπάνια την δουλεύω Όταν φύγω απο το σπίτι..μάλλον θα μετακομίσει εξω και θα πάρω της netatmo για μέσα κάποια στιγμή και ας είμαι πανάκριβη.
Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsopirs έγραψε:
Την κάνω στο pcπάντα.. Και Samsung είχα και άλλη επώνυμη και no name όλες της έβγαλες off ,μιλάμε για κάρτες καινουργιες,όχι βάσει αυτόν που λέει η εφαρμογή είχαν πολύ χώρο μέσα..ουσιαστικά σπάνια την δουλεύω Όταν φύγω απο το σπίτι..μάλλον θα μετακομίσει εξω και θα πάρω της netatmo για μέσα κάποια στιγμή και ας είμαι πανάκριβη.
Τότε μην βάζεις καθόλου κάρτα, αφού στέλνει βίντεο και ειδοποιήσεις και χωρίς κάρτα.:cool:
Εγώ ήθελα να ρωτήσω, μπορούμε να συνδέσουμε την κάμερα σε 2 κινητά? Το έχει κάνει κάποιος? Η διαδικασία είναι η ίδια?
Sent from my huawei honor 3c using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ναι..με τον ίδιο λογαριασμό σε όσα θέλεις.Εγώ την βλέπω απο τα κινητά και απο το ttablet
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες