Θυμάμαι οτι μετά απο ένα update κάτι είχε αλλάξει με το rtsp και δεν γινόταν. Τώρα δεν έχω την κάμερα να δοκιμάσω αλλά περίμενε μήπως υπάρχει κάποιος να μας πει.Ο/H Polis Amanatidis έγραψε:
καλησπερα ολα καλα με το κινητο την βλεπω μια χαρα αν γινεται και μια βοηθεια και για τον υπολογιστη εκανα αυτο που λεει στην πρωτη σελιδα για το vlc Έτσι ανοίγουμε το VLC και επιλέγουμε “άνοιγμα δικτύου” και γράφουμε τη διεύθυνση: rtsp://IPADDRESS:554/ch0_0.h264
Όπου IPADDRESS είναι η ip της κάμερας τοπικά.αλλα τιποτα αν γινεται ενα λινκ που να λεει ακριβωσ τι να κανω .ευχαριστω εκανα και με το ispyconnect αλλα τιποτα.
Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
-
αφου βλεπω απο το κινητο χωριs να ανοιξω το firewall η δεν εχει σχεση.οσο για το update λεμε για το vlc και αν ναι αν εχει καποιοs την εκδοση που παιζει η να μου την πει και θα την βρω.ευχαριστω.
-
Ο/H Polis Amanatidis έγραψε:
αφου βλεπω απο το κινητο χωριs να ανοιξω το firewall η δεν εχει σχεση
-
Ο/H Polis Amanatidis έγραψε:
αφου βλεπω απο το κινητο χωριs να ανοιξω το firewall η δεν εχει σχεση.οσο για το update λεμε για το vlc και αν ναι αν εχει καποιοs την εκδοση που παιζει η να μου την πει και θα την βρω.ευχαριστω.
Σε τοπικό επίπεδο LAN μέσα από το WiFi φυσικό είναι να τα βλέπεις όλα καλά. -
Η κάμερα δε δίνει δυνατότητα (με τα τελευταία firmware) να τη βλέπεις τοπικά από τον υπολογιστή.
Μόνο από κινητό και μόνο με την σχετική εφαρμογή της xiaomi (προϋποθέτει εγγραφή στην υπηρεσία και ταυτοποίηση της κάμερας)
Ουσιαστικά δηλαδή την παρακολουθείς μόνο ιντερνετικά μέσω των server της xiaomi. -
Με πιο πρόγραμμα βρε παιδιά την βλέπετε εγώ οποίο έχω βάλει δεν κρατάει 5 με 10 δευτερόλεπτα και κρασαρει.
-
-
Με έβγαλε στο ελληνικό playstore και αυτό το είχα κατεβάσει και πιο πριν αλλά δεν ανοίγει καν κρασαρει μετο που το ανοίξει όχι να δεις κιολας
-
και εγω δοκιμασα του play store και κρασαρει
-
Το αγγλικό τουλαχιστον κραταει 5 με 10 δευτερα
-
Αν θέλετε να δουλέψετε την κάμερα, βάλτε την προηγούμενη έκδοση του Smart Home που δούλευε εντάξει (με αυτή που ανέβασα σήμερα κρασάρει), μέχρι να βγάλουν νέα έκδοση.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες